תחרות חתירה, איפה?

Anogs

New member
התחרות לא בירקון בסוף..

לא נורא.. המיקום עדיין לא ידוע ואני מאוד מקווה שיהיה ידוע בקרוב. אבל זה לא משנה כי גם השנה כל הגביעים בכל מקרה ילכו לת"א וכמובן המצטיין היפה שלנו.

SncJob

New member
סביר להניח

שהתחרות תהיה בטבריה אז יהיה הכי טוב

goomal

New member
סיביר להניח שלא

השנה יש צופי ים ירוחם ולא נראה לי שניסע עד שם.

guysa2

New member
לא בירוחם!!

בחייאת דינאק שלא תיהיה שוב בירוחם התחרות!! המסלול כל כך קצר שזה פשוט נורא!! על הפנים האגם הזה עם כל הכבוד שראוי לשבט שצומח שם... בירקון הכי טוב, מסלול ארוך מספיק, גדה שלמה שממנה אפשר לצפות ולעודד, פארק דשא שלם לתחרויות האחרות, והכי טוב: זה לב תל אביב! אין שיווק יותר טוב מזה למגזר שלנו, כל העיר תבוא לראות! יהיה מדהים...

אוהד ט

New member
לדעתי...

הכי טוב בכנרת.יש את כל המתח שיוצאים בחתירה מהמעגן,המקצה רחוק מהקהל אז אפשר לראות את הכל מהחוץ ולא ש300 חניכים ומדריכים רוצו מהקו זינוק לסיום בשביל לראות מה קורה,ירווחם אחלה מקןם,אבל אין מספיק צל וחצמזה יוצא לאנשים לעשות בממוצע 20-25 פעמים ללכת מסביב לאגם עד למקצה שלהם-דבר מממממשש מעייף...

goomal

New member
לא אמרתי שזה צריך להיות בירוחם!

אני אומר מנסיוני ארוך השנים שהתחרות צריכה להיות ב..טאדאדאדאם אשדוד. אני יודע שזה קצת רחוק לכינרת אז מה גם ת"א רחוק ואשדוד זה עוד 10 ד'ק נסיעה. התחרות שהיתה באשדוד היתה הכי טובה למיטב זכרוני וחבל שאם כבר לא יודעים איפה לעשות את התחרות, לא לעשות אותה במקום הכי טוב שהיה עד עכשיו.

למעלה