תחרות יופי

תחרות יופי../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif

תחרות היופי של דמויות מסרטי אימה ומתח?! והמועמדים הם: פרדי קרוגר מסיוט ברחוב אלם כדי להצביע לפרדי נא לשים בכותרת את האיקון-->
מייקל מיירס מליל המסכות כדי להצביע למייקל נא לשים בכותרת את האיקון-->
חניבעל לקטר משתיכת הכבשים וחניבעל כדי להצביע לחניבעל נא לשים בכותרת את האיקון-->
נורמן מפסיכו כדי להצביע לנורמן נא לשים בכותרת את האיקון-->
גייסון ווריס מיום השישי השלושה עשר כדי להצביע לג'ייסון נא לשים בכותרת את האיקון-->
מותר להצביע רק פעם אחת, ולדמות אחת.

Hitchcock

New member
????

מה זאת אומרת מי יפה או מי מכוער???? נורמן זאת דמות ועם כבר יופי אז ברורר כאילו שנורמן בייטס !

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif נ"ש אנשים.....

לגביי תחרות האוסקר, היא נדחתה לכעוד חודש, כשפורומינו יחגוג שנה אז קטגוריות ומועמדים אפשר עדיין לשלוח
ולגביי תחרוות היופי: כמובן שפרדי

yamity1

New member
טינקרבל

לפי דעתי תדחי את זה עוד קצת.. הכי טוב ביום הראשון של שנת 2005 לעשות את זה.. כי הולכים לצאת סרטים מצוינים עד 2005.. נ.ב. המועמדים הם רק סרטים של 2004? כי אם כן אז את חייבת לדחות את זה חח לא יצא כל כך הרבה דברים מעניינים השנה..

כל כך ברור ש.......

פרדייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ואבישג ראינו פרדי נגד ג'ייסון עכשיו כל בנאדם נורמלי היה עושה כזה: לא אל תרדמו! או משהו כזה.. אבל בגלל שמדובר בי ובאבישג זה כל הסרט---> פרודוש תיזהר ג'ייסון שם... ו- לאאאאאאאאאאאאאאא נפל לו הכובע חחחחחחחחחחח פרדי לשלטון! אין מה לעשות אני פשוט ילדה ח-ו-ל-ה בשכל...

yamity1

New member
ומי בוחר איזה סרטים

יהיו מועמדים? [וסרטים מכל השנים.. תיי.. זה יכול להיות רשימה ארוכהההההההההההה]

tipo2004

New member
פרדי!!!

פרדי אהובי לנצח!!! או יותר נכון אהובנו... שלי ושל 2 חברותי ה100ממות!!!!! מי שהכוונה אליה יודעת!!!!

למעלה