תחרות מבחן בבאקו מחר

cubano1

New member
תחרות מבחן בבאקו מחר

מסתבר ששטלוב ואיל גלזר משתתפים בתחרות מבחן שתערך מחר בבאקו, באולם ועם הציוד שיהיו במשחקים האירופיים
נקווה שיהיה מידע

cubano1

New member
אין תוצאות מלאות, רק טופ 3

אולג סופקו שערק מאוקראינה לאזרבאיג'אן עם תוצאה של 90+! לדעתי פעם ראשונה, וזה חדשות מעולות שיש עוד מתעמל ברמה כזאת לעוד ככ מוקדם בעונה.
פטרו פאחניוק, מאזרבאיג'אן (אני מניח שהוא גם פליט מרוסיה או אוקראינה) שני עם תוצאה יפה מאד של 88.05
ושלישי פיליפ אודה הקרואטי שמתמחה בסוס סמוכות.
אצל הבנות תחרות חלשה.
המנצחת קריסטינה פררבדינה עם 50 חטיפה, אחריה תותיה ילמאז מטורקיה עם 50 וקצת פחות טיפה, השלישית טורקיה נוספת עם פחות מ 50.

נקווה שבקרוב יתפרסמו ציונים של אלכס שטילוב ואיל גלזר

cubano1

New member
תוצאות מוקדמות

אייל גלזר מקום 11 בקרב רב עם 79.15
אייל העפיל לגמרים בסוס הסמוכות (14.0) וטבעות (14.1)

שטילוב נתן תרגיל בקרקע בדרגת קושי של 6.8, ורשם תוצאה חלשה מאד של 13.9, אבל זה עדיין הספיק לגמר. נקווה שהוא יוכל להשתפשף עם התרגיל החדש ולרשום משהו יותר בכיוון של 15.5 ומעלה. הוא גם העפיל לגמר סוס הסמוכות עם 13.9

cubano1

New member
תודה + ניתוח

כאמור, שטילוב לקח את הזהב בקרקע,
הוא ביצע תרגיל הרבה יותר פשוט מאשר במוקדמות (6.4 מול 6.8)
ציון הביצוע שלו היה הרבה יותר טוב (8.433 בגמר, 7.4 במוקדמות!) הייתי מת לראות מה לעזאזל קרה שם במוקדמות...
אבל כנראה שלא היה פה אתגר משמעותי מדי, והמבחן האמיתי יהיה בקוטבוס לקראת סוף החודש.
שם כבר נהיה רגע לפני אליפות אירופה, יהיו הרבה יותר מתעמלים טובים וכולם אמורים להיות בכושר טוב.

איל רשם 14.133 בגמר הטבעות (שיפור קל מה 14.1 במוקדמות), תוצאה יפה מאד, וציון ביצוע של 8.633 - יפה מאד למתעמל לא מוכר בתחרות בינ"ל. זה הספיק למקום ה3 ומדלית הארד, ושיפור למקום הרביעי במוקדמות. הוא הראה רמה גבוהה וגם יציבות לאורך שני ימי התחרות, לפחות על המכשיר הזה.
לא ניתן להדגיש מספיק שבמכשיר כח כמו טבעות לוקח שנים רבות לבנות מאסת שריר הנדרשת לאיים על גמרים באליפויות יבשתיות, עולמיות ואולימפיאדות. אייל נמצא בנקודת זינוק מצוינת וללא ספק אחד מעובדי הטבעות הטובים ביותר לגילו בעולם. הוא ימשיך להתשפשף עם הגדולים בזירה העולמית בשנים הקרובות, ואני בטוח שטוקיו מחכה לו.

גם איל וגם אלכס העפילו לגמר סוס הסמוכות, אבל הם סיימו במקומות ה 7 וה 8, כאשר איל ככל הנראה נפל, ואלכס ביצע תרגיל עם דרגת קושי מאד מאד נמוכה. לצערי אין סרטונים אז לא ניתן לראות וצריך להתבסס רק על המספרים היבשים ולנחש קצת

שטילוב ניסה להעפיל גם לגמר המתח, מכשיר ההתמחות הנוסף שלו, אך לא הצליח (כנראה נפל) ורשם 12.350 עם דרגת קושי של 5,6 וציון ביצוע של 6.75

BentzWatchJudo

New member
תודה על הפירוט הרב ושאלה בפנים.

תודה על הפירוט הרב. אני תמיד מחפש את ההסברים והפירוט פה בפורום כשאני נתקל בתקשורת בידיעות על המתעמלים הישראלים.

אם אני לא טועה הציונים של אלכס שטילוב הפעם נמוכים מהציון שהוא השיג באליפות העולם. האם זו סיבה לדאגה? והאם זה בכלל בר השוואה או ששינו שוב את החוקה?

cubano1

New member
עוד טיפה מוקדם בעונה

אבל כן - הציונים נמוכים יותר
אלכס לאורך כל השנים היה יציב מאד
מכיוון שאין סרטונים, אני לא רואה אם הוא שינה דברים או הכניס אלמנטים חדשים שעדיין לא מתיישבים
גם - התחרות הזאת בבאקו, אני חושב שעשו פחות או יותר טובה למארגנים ושלחו את אלכס ואת איל - זה בטח לא משהו שתוכנן כיעד, שכן אף אחד לא שמע על התחרות הזאת מראש.
לכן הציונים הנמוכים של אלכס (אנחנו רגילים ל 15+) לאו דווקא מסמנים מגמה. הקוד לא השתנה, אבל יכול להיות שאלכס עדיין משחק עם אלמנטים חדשים ושהתרגיל עדיין לא התלבש עליו.

המבחן האמיתי יהיה בקוטבוס לקראת סוף מרץ. זה ממש לקראת אליפות אירופה, ואלכס וכל השאר אמורים להיות כבר בכושר תחרותי.
צריך לחפש שני דברים עיקריים -
א- שהוא יבצע תרגיל בדרגת קושי של 6.8+
ב - שהוא יבצע אותו בצורה חלקה ואופיינית לו

למעלה