תחרות מחתרתית

תחרות מחתרתית ../images/Emo35.gif

מחר ? כוכב יאיר ? חוץ ממני יש עוד משתתפים מהפורום ?

talctalc

New member
בהצלחה לך!!!!!

אני התחבקתי עם עץ, כבר בתחילת הסינגל הראשון...מזל שאלונה רכבה לפני ולא הייתה עדה ליחסים האפלטונים והמביכים שלי עם שוכני היערות..

בהצלחה גדי

בועז ועדו מתחרים. ועכשיו הם ישנים את שנת-היופי-שלפני-המרוץ. אחותי ואני מגיעים בתור צוות התמיכה. צריך תמיכה? אנחנו תומכים מקצועיים. אפילו יודעים להחליף בקבוקי שתיה ריקים במלאים! בהצלחה לכולם!

אני אסמן

לך את המתחרים אתה תזרוק להם את הנינג'ות - כל פנצ'ר 10 ש"ח ... תתחיל להתאמן - אפשר על האופניים של עידו...

בינתיים עיקמתי 30 מסמרי 10

זה מספיק? ואפשר גם למתוח חוט דייג באמצע הירידה-שאחרי-העליה. וכשאתה עובר אוריד אותו.

חזרתי מהתחרות עם

גביע - חייב את זה לאשה אחרת לא נותנת לצאת לתחרויות-
היה קשה ממש נקרעתי ולא בצחוק - הבא אחרי נשף בעורפי והגיע 10 שניות אחרי. הארגון היה מצוין ורק חבל שזנקנו (הספורט) קצת מאוחר כי התחיל להיות ממש חם אבל חוץ מזה היה אחלה -ורציתי לציין את קבוצת הנשים בספורט שכללה את איילה אסף וזכתה במקום ראשון - היי איילה כל הכבוד שלא נשברת וסיימת כמו גדולה את המסלול.

arnonke

New member
כעשיו אפשר לקרוא לך אלוף? צ'מפ

שיחקת אותה בגדול

כל הכבוד ../images/Emo24.gif ../images/Emo66.gif

גדי כל הכבוד על המיקום והתוצאה אכן היה קשה ובעיקר חם תחרות ראשונה עבורי... ואני חשבתי שאני בכושר גופני מצויין... ובעלייה עקף אותי רוכב שיכול להיות אבא שלי מאד נהינתי לראות את הרוכבים הותיקים. יש עתיד ! להתראות

hindeer

New member
../images/Emo39.gifהגביע הוא שלנו...

אני מוכרחה לומר שזה קצת מביך לזכות במקום ראשון שהוא גם אחרון אבל איך אמרת גדי...למי שהיה בבית לא מגיע גביע..ובמחשבה נוספת זה מאוד מפרגן לקבל משהו על המאמץ. היה לי קצת קשה בגלל החום ובמיוחד בגלל המגינים הזוועתיים שבישלו אותי ולמזלי נפטרתי מהם בסיבוב השני. אני מוכרחה לציין שלולא איזה מעודד שצעק לי בעליית סיום ההקפה לא לפרוש לא הייתי מתחילה את הסיבוב השני כלל. תודה לגדי, לצימוק, לכולם...

למעלה