תחרות סים סיטי 3000

Building freak

New member
תחרות סים סיטי 3000../images/Emo70.gif

לכל מי שש סים סיטי 3000 מהדורה עולמית, ורוצה להשתתף בתחרות שיגיד "אני". כל מה שצריך לעשות זה לבנות בניין מתל אביב, רמת גן או כל עיר אחרת מישראל הכי יפה שאפשר!!!! דרך תוכנת SC3URK או BAP, לצלם את הבניין ולהכניס לפורום, אחר כך חברי הפורום יבחרו את המנצח והמנצח יזכה להיות בניין הסים סיטי הכי יפה של הפורום ויכנס למאגר בניניי הסים סיטי!!!

TheIllustrator

New member
נשמע מאד מעניין -

ומלהיב. מה גם שאני הייתי מעוניין להשתתף בתחרות גם כן, אבל אין לי את המשחק... מה עושים?

Building freak

New member
אתה מכיר מישהוא שיש לו../images/Emo35.gif

אם לא המשחק עולה 180 ש"ח, לפי דעתי המשחק מאוד מעניין אני למשל בניתי איתו את מגדל אגד ואני יכול לבנות את שאר הבינינים ולבנות את תל אביב, אני מאוד ממליץ לך לקנות אותו.

TheIllustrator

New member
האמת היא שלא.

אבל אני לא אוציא על זה כסף... יש לי את SIM 3000, אתה מבין? מה גם שבאמת אין לא זמן למשחקי מחשב עכשיו, ככה שאם אני ארכוש חדש... זה סתם ישכב אצלי. בא רגע ספר לי על ההבדלים בינו לבין ה-3000 הפשוט, וגם מה זה העניין עם הבניינים שאתה מציין? אפשר לבנות בניינים שאתה מתכנן!? אפשר לעצב בניינים? הכיצד??? אנא ספר לי הכל אודות האפשרויות החדשות... תודה.

DrunkGoat

New member
אפשר להוריד את זה בחינם...

מהאתר של סימסיטי: www.simcity.com , אבל זה כלי מאוד מסורבל, אפילו את עזריאלי לא הצלחתי לבנות שם (וזה לא כ-ז-ה מסובך)

Building freak

New member
ההבדל בין סים סיטי החדש לישן../images/Emo70.gif

ההבדל בין סים סיטי הישן לחדש הוא שבחדש יש לך אפשרות לבחור איזה סוג של ביניניים אתה רוצה לבנות, לדוגמא יש לך לבחור בין בתים וביניניים סינים או אנגלים (ואת האמריקאים שכבר יש בסים סיטי הישן). יש לך את תוכנה SC3URK שזאת תוכנה ליצור ביניניים לסים סיטי דרך ציור עם כל תוכנת ציור במחשב והתוכנה השניה BAP שזה BUILDING ARCHITECT PLUS שזה כמו הBAT (שאני יסביר לך אחר כך) אבל אפשר להוסיף בו חפצים, כמו מסוק מעל הבניין או כמו עצים ומכוניות מה שגורם לבניין להיראות אמיתי יותר. לסים סיטי הישן יש גם תוכנה שנקראת BAT שזה BUILDING ARCHITECT TOOL שמורידים מהאינטרנט שבזה אפשר לבנות ביניניים וגם להכניס למשחק, אתה יכול להוריד את זה כך שתלחץ כאן. אני מקווה שתוריד וזה יפעל לך טוב ותדע אך להשתמש בזה כדי להכן ביניניים לתחרות ולמשחק.

reshef

New member
אני מת שזה יעבוד לי!!

תמיד רציתי לעצב בניינים משלי בסימסיטי3000!!!

DrunkGoat

New member
קצת טיפים לשיפור...

1. הוא קצת קצר\עבה מידי (מחק את המיותר), במציאות הוא נראה הרבה פחות "גוץ" 2. הגג טיפה פחות שטוח 3. הבסיס שלו הרבה יותר מורכב...

א.א.אפל

New member
וגם

בצדדים שלו (מה שבבנין במציאות לכיוון מערב ומזרח, או לחילופין לכיוון האיילון מצד אחד והסיטי גייט מצד שני) הוא גם לא שטוח לגמרי, בערך כמו בפרונט שלו... אבל כללית יצא טוב!

TheIllustrator

New member
חביב ביותר!!! אהבתי! ../images/Emo13.gif

אבל המשולש בעייתי... למה הוא לא שווה צלעות?
ולמה אין על המשולש השתקפויות? אפשר אולי לשפר אותם קצת???
בשבילי????????
אגב... על גג העזריאלי העגול יש מנחת מסוקים!!!

stan_southpark

New member
איך עושים...../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עיגול ביצרת בניינים?

Building freak

New member
../images/Emo26.gifמועד ההגשה../images/Emo36.gif

מועד ההגשה של כל הביניניים הוא 3.1.2002

fireman

New member
אני דורש הארכת זמן !!! חוצפה!!

אני עכשיו מתקשר לאילוסטרטור שידיח אותך מהפורום אתה צריך לתת לי שבוע אקסטרא בגלל שאני בבסיס שבוע! חוצפה.... אילוסטרטור...אחר כך אל תבוא לשאול אותי למה אני לא כותב כאן יותר אפליה! חיחיחיחי
בא לי לצאת להפגין....

למעלה