תחרות סמוייה

crema30

New member
תחרות סמוייה

קראתי מה שרשמה לי מירי קולר בפעם האחרונה וממש מזדהה איתה. נכון אני מרירה ולכן לא פונים או מתקשים בחברתי. איו לי כל כך תחומי עניין בחיים. למעשה אני אפילו טלויזיה בקושי רואה. חוץ מבית עבודה -כלום. אני מעוניינת להתחיל עוד מעט תהליך. הבעיה שלי שלי קשה או יותר נכוו אני לא בשלה עדיין להתרחק מהחברה שלי. אני למעשה רוצה להיות איתה כרגע עד שאני יעשה את השינוי המיוחל שאני שואפת לנצח אותה. היא הצליחה לגרום לי לקנא בה עם הזמן בעוצמות חזקות של אובססיה . היינו ביום ראשון בקניון. ראינו משהי מוכרת ערבייה. שתינו אמרנו שהיא יפה. פתאום היא בה זורקת לי יציאה שאני יראה שיש גם ערביות יפות.. אמרתי לה נכון כי היא לא נראית ערבייה. היא בהירה ואין לה את הלוק של ערביות. ואז היא יש לה קטעים כאלה שהיא עוקצנית.. אז היא צחקה עליי ואמרה חחחח עכשיו היא מבינה למה רק גברים מבוגרים בני 50 מתחילים איתך כי את דומה לערבייה ונראית כמו סבתא. יש לציין שאני באמת מרגישה ולדעתי נראית בעקבות שעליתי 30 קג מבוגרת יותר גם לדעתי. אפילו אחי אומר שעוד 5 שנים אני יראה בת 50 אם כי יש אנשים שעדיים חושבים שאני נראית 26 לכל היותר הייתי רוצה להתחיל בתהליך שיעזור לי להיות בתחרות איתה. אני רוצה לגרום לה לקנא בי כמו שאני מקנאה בה בכל מיני תחומים אבל דגש על חיצוני. נמאס לי לשמוע אותה כל הזמן מראה לי גברים שנועצים בה מבטים. לפעמים זה מרגיש לי כאילו היא מחפשת את המבטים האלה בכח. כמו שעברנו ליד הכביש. היה פקק היה רכב והיא הסתכלה בפנים ואמרה שהבחור מסתכל לכייון שלנו (רמזה עליה ) . אמרה שהיא לא מבינה מה יש לו לנעוץ מבטים. אני בכלל לא הייתי שמה לב. גם אם כן מסתכל לא הייתי עושה עניין. לא הייתי חושבת שמצאתי חן בעינייו. אני רוצה להיות איתנ בתחרות. יודעת שיקח זמן עד שאני יביא את עצמי ממצב נמוך שאני זאת שמקנאה בה , עד לרגע שאני ירגיש קנאה ממנה אבל שווה לי לחכות זה מאתגר אותי מאוד אם אני יעשה שינויים בחיים ופתאןם היא תעיר לי שהשתנתי לטובה. פתאום אני יתחיל להשוויץ שהולך לי גם. אני רוצה לשדר לה שאני שווה יותר ממנה מה שהיא עשתה לאורך זמן עד שאני ינצח אותה. יודעת שזה תהליך ושזה לא יקרה בחודש אחד אבל להעלים אןתה מחיי כרגע אני לא בשלה. להיפך היא הכח שלח לרצות בשינוי איך אפשר לגרום לה לקנא בי..,? האם כדאי שאני ימציא לה שגברים נועצים בי מבטים או שיתחיל להחמיא לעצמי בצורה שהיא לא רגילה לזה..? במקום לקטר כמה שאני לא יפה.. הפחד שלי זה לצאת מוזרה שאני חיה בסרט.. כמובן שברגע שאני יעשה שינוי אני מקווה שזה יגיע לבד. פתאום יעלה לי הביטחון ואני אשדר את זה לכולם.

crema30

New member
עוד משהו..

ישבנו אתמול עם ידיד רוסי שלה שדלוק עליה. הוא היה עם עוד חבר. הוא דיבר על זה שאני בת 30 והיא בת 23 שאם יעמידו גברים מכל הגילאים ויציינו בנות כמה אנחנו הם יפסלו אותי אוטומטית הוא טוען שגברים רוצים רק צעירות. לקוחה אצלינו בסופר בת 40 התחתנה לא מזמן עם בעלה בן 28 שנראה אש הוא זה שמשוויץ לכולם בת כמה היא. אני לא סובלת את זה שגברים בני 40 מתחילים איתי. רוצה חבר בן 27-28 פתאןם הוא בא מוריד לי את הביטחון שאני חיה בסרט. ולמרות הכל אני לא יתפשר על מישהו מבוגר מצידי להיות רווקה זקנה

קרמה

קרמה
אמנם יש לך קשיים רבים אך את גם נמצאת בסביבה הפוגעת בך, משפילה אותך ומספקת "דלק" לקשיים הנפשיים שלך. לפעמים, כמו שחלי כתבה בעבר, אנחנו רואים או מפרשים דברים מתוך העולם הפנימי שלנו. אולי בשל כך את גם מתרגמת את הדברים או יוצרת מצבים שניתן לדבר אליך באופן הפוגע ומחליש אותך.את חייבת להתרחק מאנשים מסוג כזה שלא מעודדים אותך ולא מעריכים אותך ולא רואים את מה שיש בך - אלא להיפך פוגעים בדימוי העצמי שלך, מכאלה רצוי להתרחק. משום שהם מחזקים אצלך בדיוק מה שלא צריך לחזק. במשך כל ההתכתבות שלך, גם בעבר , את כל הזמן כותבת מה לא טוב בך ומה אין לך וכו'. יש לך גם תכונות טובות/יתרונות/כוחות וכו? לא יכול להיות שהכל שלילי אצלך. כמה טונות של ביקורת עצמית ושל שנאה עצמית. נשמע קשה להיות קרמה. אל תצהירי לגבי העתיד. אנשים נישאים עם בני זוג מסיבות שונות ובכדי שקשר יהיה קשר טוב ובונה צריך לבחור את האדם ולא את הגיל או המראה. שני אלה משתנים מהר אך המהות לא. שיהיה לך בהצלחה

למעלה