תחרות עיצוב הלוגו של הפורום

pc girl

New member
תחרות עיצוב הלוגו של הפורום ../images/Emo150.gif

רוצים לזכות בסינגל החדש של ריטה ("אחרי שאהב") ובתהילת עולם?
מהיום זה אפשרי!
אז מה צריך לעשות? כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכין לוגו בדמותה של ריטה לפורום. מה, זה הכל? לא כ"כ... כמה פרטים חשובים שצריכים להיות לכם בלוגו: -כיתוב "הפורום הרשמי של ריטה" -מספר הפורום (812) -סמל של תפוז -וכמובן תמונה של ריטה (מומלץ התמונה הכי יפה שתוכלו למצוא בשביל לזכות
) אוקיי, אני רוצה להשתתף, אבל איך מעצבים לוגו?! מסתובבות המון תוכנות לעיצוב תמונות. חלק מהתוכנות הן פוטושופ, פיינטשופ (photoshop,paintshop) וכו'. תוכלו למצוא המון מדריכים אליהם באינטרנט. אף פעם לא מזיק ללמוד.
בכל מקרה, אם לא תרצו להוריד תוכנות למיניהן ולהסתכן בוירוסים, תמיד יש את הצייר של הוינדוס
(אבל כמובן שהתוצאות בהתאם) אוקיי, אז עיצבתי לוגו מדהים, אז פשוט לשים אותו בפורום? לא! את כל הלוגואים יש לשלוח במסרים/מכתבים/יונות דואר, אליי או אצל צחר ואנחנו נדאג לפרסם אותם בפורום. (כמובן שצחקתי עם המכתבים והיונות דואר, כן?
לוגואים במסרים בלבד!
) בת אחותה של סבתא של דוד שלי מתחתנת ואני לא אהיה שבוע בבית. אז מתי אני אכין? את כל הלוגואים יש לשלוח עד יום שישי שבוע הבא הבא (9.11) עד שעה 22:00. לוגואים שיתקבלו אחרי השעה 22:00 לא ישתתפו בתחרות! איך נדע מי יזכה? כל הלוגואים שתשלחו לנו יועלו על ידי או על ידי צחר, ולאחר מכן, אתם תוכלו לבחור את הלוגו הזוכה. מה הפרס? הזוכה המאושר יזכה בסינגל החדש של ריטה "אחרי שאהב" + פרסום הלוגו בדף הראשי של הפורום. המקום השני והשלישי יזכו גם כן בסינגל אבל הלוגואים שלהם לא יפורסמו. סה"כ לא מסובך
מקווה שיש פה את התשובות לכל השאלות שיכולות לצוץ, ואם לא, אתם מוזמנים לשאול

pc girl

New member
../images/Emo62.gif

כמעט שכחתי (טוב נו שכחתי והזכירו לי), כל משתתף יכול לשלוח עד שלושה לוגואים בלבד! -במידה ומשתתף אחד יקבל את מירב הקולות על כל שלושת הלוגואים שהכין (ז"א, מישהו שהכין שלושה לוגואים ושלושתם זכו במקומות הראשונים), הלוגואים שלו שזכו במקומות שני ושלישי יצאו מהתחרות והלוגואים הבאים בתור שקיבלו את מירב הקולות, יזכו במקומות שני ושלישי. **ולכל מי שהתחרט, עשה מליון לוגואים, ושלח בטעות לי\לצחר לוגו פחות יפה, והוא רוצה לשנות את הבחירה שלו מוזמן להתחרט עד ל9.11 בשעה 22:00.** שיהיה בהצלחה לכולם!

tiaa1

New member
../images/Emo35.gifואני שואלת.....

אפשר להשיג את הסינגל באופן עצמאי בחנויות? אין לי פוטושופ... אני לא יודעת לערוך תמונות... ויש בורום אנשים ממש כישרונים...אני מציעה לוגו משוקולד.....

pc girl

New member
אני לא חושבת שאפשר להשיג אותו בחנויות...

הייתי בטאוור רקורדס ברחובות לפני כמה ימים ולא היה שם את הסינגל... אבל אולי יש אפשרות להזמין... בכל מקרה, חבל שלא תשתתפי
את יכולה לנסות לערוך משהו... אל תשכחי שגם מקום שני ושלישי זוכים

tiaa1

New member
רגע.....אם אתם משיגים 3 דיסקים-סינגלים...

אז איפשהו אפשר להשיג אותם. וכמו ששגתי בקלות, את הDVD של "אהבה גדולה" כך אנסה להשיג את הסינגל.... יש כאן מישהי שמכירה אותי קצת, והיא יודעת שאין דבר העומד בפני הרצון....

Dug E

New member
מטרת ההשתתפות בתחרות היא לא רק הסינגל במתנה.

אלא גם להחיות את הפורום ולחדש טיפה. יהיו עוד פעילויות שבהן נחלק את הסינגל "אחרי שאהב" וב"ה השם גם את הסינגל הבא ("מחכה"-ככל הנראה).

tiaa1

New member
אני בעד להחיות....

האם "רמזים" הוא שם הסינגל או הדיסק? אני עובדת גם על לימוג הפוטושופ.בינתיים רק החתולים מדגמנים עבורי... בוקר טוב ישראל

tiaa1

New member
כמובן.....המבינה תבין ותייצג גם אותי...../images/Emo85.gif

pc girl

New member
../images/Emo12.gif

לא ככ גולשת בפורום שרית חדד בשביל שאני אוכל להעתיק (?) ממנו דברים
סהכ הועלה פה אחלה רעיון של לרענן את הלוגו בכניסה, אז חשבתי לזרום עם זה ולעשות כבר תחרות. בכל מקרה אם נוצר שם הרושם של העתקה, זה ממש לא ככה.

אוזניהו

New member
הממ...

בפורום שלנו היה דיון על שינוי הלוגו עוד לפני זה. אבל בסופו של עניין, לא כל כך משנה מי חשב על זה ראשון (גם אם זה יהיה פורום חלל ואסטרונומיה...) העיקר שיהיו עיצובים יפים :)

בכיף חבר... ../images/Emo13.gif

פשוט תפוז פרסמו את התחרות שלכם בכל הפורומים... וזה ממש מזכיר מה שהיה לפני שבוע בפורום שרית. נותן הרגשה שתפוז חוזר על עצמו כזה.. אבל בכיף שיהיה לכם... תהנו ובהצלחה בתחרות.

Dug E

New member
אין פה שום יוזמה מצד תפוז.

תפוז רק משתפים פעולה
.

tiaa1

New member
עם כל הכבוד לשרית חדד.....ויש כבוד..בבקשה לא

להתחיל אפילו בהשוואות..... תודה

איזו התנשאות... לא ערכתי השוואות..

זו פשוט אותה תחרות בדיוק כמו שלהם מלפני שבוע. שמתי קישור ואת יכולה לעיין.

למעלה