תחרות עיצוב הלוגו של הפורום ../images/Emo150.gif
רוצים לזכות בסינגל החדש של ריטה ("אחרי שאהב") ובתהילת עולם?
מהיום זה אפשרי!
אז מה צריך לעשות? כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכין לוגו בדמותה של ריטה לפורום. מה, זה הכל? לא כ"כ... כמה פרטים חשובים שצריכים להיות לכם בלוגו: -כיתוב "הפורום הרשמי של ריטה" -מספר הפורום (812) -סמל של תפוז -וכמובן תמונה של ריטה (מומלץ התמונה הכי יפה שתוכלו למצוא בשביל לזכות
) אוקיי, אני רוצה להשתתף, אבל איך מעצבים לוגו?! מסתובבות המון תוכנות לעיצוב תמונות. חלק מהתוכנות הן פוטושופ, פיינטשופ (photoshop,paintshop) וכו'. תוכלו למצוא המון מדריכים אליהם באינטרנט. אף פעם לא מזיק ללמוד.
בכל מקרה, אם לא תרצו להוריד תוכנות למיניהן ולהסתכן בוירוסים, תמיד יש את הצייר של הוינדוס
(אבל כמובן שהתוצאות בהתאם) אוקיי, אז עיצבתי לוגו מדהים, אז פשוט לשים אותו בפורום? לא! את כל הלוגואים יש לשלוח במסרים/מכתבים/יונות דואר, אליי או אצל צחר ואנחנו נדאג לפרסם אותם בפורום. (כמובן שצחקתי עם המכתבים והיונות דואר, כן?
לוגואים במסרים בלבד!
) בת אחותה של סבתא של דוד שלי מתחתנת ואני לא אהיה שבוע בבית. אז מתי אני אכין? את כל הלוגואים יש לשלוח עד יום שישי שבוע הבא הבא (9.11) עד שעה 22:00. לוגואים שיתקבלו אחרי השעה 22:00 לא ישתתפו בתחרות! איך נדע מי יזכה? כל הלוגואים שתשלחו לנו יועלו על ידי או על ידי צחר, ולאחר מכן, אתם תוכלו לבחור את הלוגו הזוכה. מה הפרס? הזוכה המאושר יזכה בסינגל החדש של ריטה "אחרי שאהב" + פרסום הלוגו בדף הראשי של הפורום. המקום השני והשלישי יזכו גם כן בסינגל אבל הלוגואים שלהם לא יפורסמו. סה"כ לא מסובך
מקווה שיש פה את התשובות לכל השאלות שיכולות לצוץ, ואם לא, אתם מוזמנים לשאול
רוצים לזכות בסינגל החדש של ריטה ("אחרי שאהב") ובתהילת עולם?