תחרות עיצוב לוגו לפורום

0ne Man

New member
תחרות עיצוב לוגו לפורום ../images/Emo70.gif

שלום לכולם!
אני מכריז בזאת על תחרות בין כל גולשי הפורום, לעיצוב לוגו מיוחד ובלעדי לפורום חרשים ולקויי שמיעה של תפוז
הלוגו יכול להיות תמונה שצילמתם, ציור שציירתם, או כל שילוב גרפי ואחר שעשיתם אתם בעצמכם, אשר מבטא את הייחוד של הפורום שלנו כפורום ללקויי שמיעה- כלומר, הלוגו חייב לבטא במפורש זיקה לליקוי שמיעה.(למשל- אדם מרכיב מכשיר שמיעה, אוזן, שילוב של שפת סימנים וכל רמז אחר לחירשות/ליקוי שמיעה) על הלוגו להיות כמובן צבעוני, יפה ומושך לעין ככל האפשר
הלוגו היפה ביותר ייבחר להיות הלוגו הרישמי של הפורום שלנו, ויפורסם בעמוד הקהילה הראשי של קהילת החרשים ולקויי השמיעה של תפוז. השופטים בתחרות זו יהיו מנהלי הפורום, 0ne Man וצלף. מנהלי הפורום אינם רשאים להשתתף בתחרות. המעצב שהלוגו שלו ייבחר על ידי השופטים כלוגו הרישמי של הפורום, יקבל כפרס חולצה מדליקה של "תפוז אנשים", וכמובן נפרסם את שמו מתחת ללוגו, כמעצב הלוגו. על ההצעות ללוגו להגיע אלי עד ליום 31.10.03. הודעה על הלוגו הזוכה תפורסם מספר ימים לאחר מכן, לאחר שכל ההצעות נבדקו על ידי מנהלי הפורום. הגולשים שמבקשים להשתתף בתחרות מתבקשים להודיע על כך מתחת להודעה זו עד ליום 9.10.03.
לכולם

0ne Man

New member
../images/Emo12.gif אני לא בטוח

שלחתי שאילתא להנהלת תפוז ואני מחכה לתשובה. מיד כשאקבל אעדכן אתכם. אבל מעיון בתמונות של רוב הקהילות עולה, שמדובר בתמונה שגודלה הוא בסביבות ה- 130X150 פיקסל. הלוגו חייב להיות קל משקל, אחרת הוא לא יעלה לעמוד התכנים הראשי של הפורום.

כיסוף

New member
אמממממ..

המידות ממש מגבילות. אולי שיתנו מידות ללוגו יותר סביר גם הסלוגיין עלינו????

moran f

New member
משפט קצר וקליט בד"כ

כמו ססמאות בחירות, ססמאות פרסומת ("קוקה קולה טעם החיים" וכו'). מצטערת שאין לי הגדרה מילונית מדוייקת. מי שיש לו כוח מוזמן לחפש במילון במקומי

0ne Man

New member
נכון

התחרות היא עבור לוגו שיהיה בעמוד הכניסה לפורום, ליד הודעת המנהל, בדיוק כמו בדוגמא שהבאת

מה בדיוק מתאר

i love you זה כלום יודעים סימון שאנגלית ברוך הבא -אפשרות בעברית פנים של אדם ,מסמן מילה חירש שתי אצבעות -מילה אינטרנט אוזן -זה מה שהסמל מאוד מורפרסם בעולם

נצ"לש

אינני מבין בגרפיקה אך אוכל לתת לך טיפ למען טיפוח פורום יש ברוב פורומים גלרייה וכאן אין אבל במקרה היום נתקלתי ברשימה של כל מיני דברים ראה המחשה שתבין את הכוונה

0ne Man

New member
כרגע יש בעייה כללית עם הגלריות

בתפוז, שכל גולש יכול להעלות תמונה לגלריה, בלי ידיעת מנהלי הפורום. ובכמה פורומים התחילה בעייה של הצפת הגלריות בתמונות לא הולמות. לכן חלק ממנהלי הפורומים, ואני בתוכם, החליטו להמתין עד שהמתכנתים של תפוז ימצאו פיתרון לנושא זה.

0ne Man

New member
תזכורת-תחרות עיצוב לוגו לפורום! ../images/Emo13.gif

היי לכולם, אני רק מזכיר לכולם, שתחרות עיצוב לוגו לפורום נמצאת בעיצומה
על הלוגו להיות פרי יצירתכם, שאתם בעצמכם עשיתם, וצריך להיות רעיון, מוטיב או קשר לנושא הפורום- חרשים וכבדי שמיעה. הלוגו יכול להיות ציור, צילום, עיצוב גרפי וכל דבר שעולה על דעתכם, בתנאי שיהיה צבעוני, יפה ומושך את העין. בקיצור - שיהיה לוגו מ-ה-מ-ם!
על הקובץ להיות קובץ JPG בגודל מקסימלי של 130X150. הלוגו שייבחר יהיה הלוגו הרשמי של הפורום, והוא יופיע בדף הראשי של הפורום שלנו, ליד "הודעת המנהלים", וכמובן בצירוף שם האומן שייצר את הלוגו... הזוכה בתחרות יקבל גם חולצה מדליקה של תפוז!
אז קדימה, תתחילו לתכנן, לעצב, לשרטט ולצייר! אני מבקש מכל המשתתפים בתחרות להודיע על כך מתחת להודעה זו עד ה-9.10.03. התחרות מסתיימת ב-31.10.03! בהצלחה!

צלף

New member
עקב בעיה אישית אני פוסל את עצמי

לשפוט בתחרות הלוגו... מאחל הצלחה לכולם... כפי שמסתמן אישי ישפוט לבד בתחרות הזאת...

למעלה