תחרות על משחקי הBowl הגדולים

ofribecker

New member
תחרות על משחקי הBowl הגדולים

כל מי שמעוניין, אני פותח כאן שרשור לניחוש המנצחות במשחקי ה Bowl הגדולים. זה לא ייחשב בתחרות הפורום על משחקי ה NFL. וגם כאן זה רק בשביל הספורט. המשחקים: 1. Rose Bowl שבו ישחקו מישיגן מול טקסס. האם הוולברינס ממישיגן יתאוששו מההפסד הכואב ליריבה המושבעת אוהיו סטייט? האם צ'ד הני ומייקל הארט יכולים לעשות את זה כבר בעונת הפרשמן שלהם? או שמא סדריק בנסון מטקסס ירוץ עד אינסוף? מועד המשחק: יום שבת 1.1.04 00:00 (בלילה בין שבת לראשון) אצטדיון: רוז בול פאסאדינה קליפורניה שידור ישיר ב ESPN Israel 2. Fiesta Bowl שבו ישחקו פיטסברג מול יוטה. האם היוטס הם על אמת? האם יסיימו עונה שלמה ללא הפסד? לאלכס סמית' התשובות. מועד המשחק: יום א' 2.1.04 04:00 לפנות בוקר אצטדיון: פיאסטה בול טמפי אריזונה שידור ישיר ב ESPN Israel 3. Sugar Bowl שבו ישחקו וירג'יניה טק מול אובורן. אובורן צריכים להוכיח לכל העולם שהם האלופים האמיתיים אחרי ש"קופחו" בגלל הצבעות בלבד ולא הגיעו למשחק האליפות למרות עונה ללא הפסד. וירג'יניה יהיו שם רק בשביל לקלקל אם אפשר. מועד המשחק: יום ג' 3.1.04 03:30 לפנות בוקר אצטדיון: שוגר בול ניו אורלינס לואיזיאנה שידור ישיר ב ESPN Israel 4. Orange Bowl שבו ישחקו אוקלהומה מול USC. שתי הקבוצות הטובות ביותר השנה בקולג' ואולי גם בשנתיים האחרונות יתמודדו סוף סוף ראש בראש כדי לקבוע מי באמת האלופה שמגיע לה. המון שחקנים מעולים יהיו על המגרש ודי אם נציין את מאט ליינארט ורג'י בוש מ USC ואת ג'ייסון ווייט ואדריאן פיטרסון מאוקלהומה שכולם היו מועמדים השנה להייזמן ושניים מהם אף זכו בו בשנתיים האחרונות. מועד המשחק: 5.1.04 03:30 לפנות בוקר אצטדיון: אוראנג' בול מיאמי פלורידה שידור ישיר ב ESPN Israel בהצלחה

Yo-man

New member
אם כן - קבל:

1. מישיגן (רק בשבילך
) 2. פיטסבורג (סתם בגלל הסטילרס) 3. אובורן (אין להתעלם מעונה ללא הפסד) 4. USC (מה אני מבין ?!?!?!) אבל טוב להכיר את הקבוצות, לדעת מתי הן משחקות ולמה לצפות מהמשחקים. תודה, עופרי.

ofribecker

New member
הניחוש שלי

1. מישיגן, נו מה, אני יכול אחרת? 2. פיטסברג, יוטה הם לא על אמת... 3. אובורן, אין כח בעולם שימנע את זה 4. USC, אחרי התלבטות קשה מאוד, למרות שלדעתי אוקלהומה מעט מעט טובים יותר.

FL Marlin

New member
שלי

1. מישיגן 2. יוטה (עופרי אתה לא מערי מספיק את יוטה, יצא לי לראות אותםכמה פעמים השנה ונכון שהקבוצות שהם שיחקו נגדם הם לא מהטובות, אבל בהחלט יש להם קבוצה טובוה מאוד שיכולה לנצח את פיט - ואפילו בקלות לדעתי.) 3. אובורן 4. USC

למעלה