תחרות על קמפיין לאיידס נושאת פרסים

מה שבא בקלות הולך בקלות

לדעתי מסר שמובן תוך שניה גם ישכח באותה מהירות, כמובן שזה תלי בקהל היעד, והקהל שלנו הוא ברובו אנשים צעירים שאי אפשר לפנות אליהם בצורה ישירה סטייל- לא תשים קונדום תמות. כי הם לא מזדעזעים בקלות והם חייבים משהו שיגרום להם לחשוב לבד על ההשלכות, כשכתבתי את הסלוגן הזה לא כ"כ אהבתי אותו כי חשבתי שהוא מתבסס רק על משחק מילים, אבל אחרי שקראתי אותו שוב אני חושב שהוא עושה את העבודה. גל לגבי ההצעה להוסיף נקודה מעל הש, גם אני חשבתי על זה אבל נראה לי שעדיף שיקראו את זה כ 'sham' ורק אחרי שניה יחברו את זה לקונדום.

tv007

New member
הסלוגנים שלי למלחמה באיידס

בגדול, הכל לקוח מתסריט לתשדיר שירות שניסתי לכתוב פעם, וזו מדיה שונה לגמרי מסטיקר, או מודעה, רצינו אז שבויזואל יראו נניח מגרש כדורגל מלא, ואז פתאום ריק, והסיסמה שתופיע תהיה: "Blind love is killer" אהבה עיוורת - הורגת: 40 מליון אנשים בעולם אמרו "לי זה לא יקרה" ונדבקו באיידס

Jony Jerusalem

New member
תחרות על קמפיין לאיידס נושאת פרסים

חברים יקרים, בפורום איידס מתחילה תחרות של קמפיין לאיידס 2003 שהיא בעצם חלק ממסע עולמי של האום לנושא האיידס. אני בפורום איידס החלטתי ללכת על תחרות שתהיה בשני שלבים: השלב הראשון: (בו יזכו במדפסת אפסון C43) בחירת סיסמאות לשתי קטגוריות של המסלול האחת: קמפיין של חברה תומכת ומקבלת את נשא האיידס ולא נוטשת אותו או בגלל הסטיגמה הקשה של המחלה השניה: סיסמאות בנושא מניעה (גברים, נשים, עדיפות לאי ייחוס לאוכלוסיה ספציפית כמו גייז או אחרת) בשלב זה נבחר את הזוכים והזוכה המצטיין בשלב זה יזכה במדפסת המקום השני יזכה בפרס של תקליטור, תלוש שי חוצלה ועוד פרס מתפוז בשלב השני של התחרות נעצב את הקמפיין שייבחר בשלב א' ואז תצטרכו לתת את כל מה שיש בכם על מנת להוציא ויזואלים מעניינים את הויזואלים האלה נציג בתערוכה בשבוע המודעות (מקום לא ידוע לכן צריך לחשוב גם איך אנו מכינים את העבודות להצגה חזותית בתערוכה ממש) בשלב זה הפרס יהיה מדפסת אפסון C62 העבודות יוצדו במסגרת תערוכה וחלקן יישלח לאתר האום עם קרדיט לכל זוכה ומפיק של מודעה או כל דרך פרסומית אחרת. אשמח אם תכנסו לפורום איידס בשלב זה ותעלו סיסמאות ככל העולה על רוחכם, והשאירו גם פרטים איך ליצור איתכם קשר במידה ותזכו. אני עושה מאמץ להשיג פרסים נוספים אבל הפרסים האלה כבר הובטחו לנו ולכן אני מספר עליהם פורום איידס הוא פורום 466 ואני נותן קישור כאן לדף הקמפיין חברים - בואו נוכיח לעולם שבישראל (מה שלא היה אף פעם למעט הנסיון הכושל עם חי בן שושן) אפשר להוציא קמפיין לאיידס שהוא מהטובים בעולם אז קדימה חברים ומקווה לראות את פרי מחשבתכם בשלב זה ובשלב הבא את יציר ידיכם. תודה על שיתוף הפעולה ג'וני מנהל פורום איידס

tv007

New member
הבריף

לקוח: הוועד למלחמה באיידס רקע: מחלת האיידס נחשבת מחלה נדירה, ששייכת בעיקר לחריגים מינית, כמו הומוסקסואלים, או שכאלו שמרבים לקפוץ בין מערכות יחסים, ולהחליף בתדירות גבוהה בני זוג, ולא כמחלה שפוגעת במליוני אנשים, ללא אבחנה, המטרה: עידוד שימוש ארוך טווח בקונדום, וביצוע בדיקת איידס הדדית לפני שמחליטים לוותר עליו, המשימה הפרסומית: לחשוף את מימדיה המבהילים של התופעה, ולגרום לצופים לא לקחת סיכון, ולסמוך על המזל, להשתמש בקונדום, ולבוא להיבדק, ולא להתבייש לדרוש שימוש בקונדום, קהל יעד: נשים וגברים בגילאי 15-55 שנמצאים במערכות יחסים פתוחות או סגורות, אסטרטגיה פרסומית: הצגת שימוש בקונדום, וביצוע בדיקת איידס, כדבר שאין לוותר עליו, לפני ביצוע בדיקה הדדית, דרישה של בדיקה משותפת מראה שאתה אחראי, ולא תמים, אסטרטגיה גרפית ולצילום: שיהיה סקסי, אבל לא יראה סקס, פרסומת רצינית, אבל מדליקה ובאווירה צעירה ושובבה,

tv007

New member
התשדיר - הצעות לקליפים

-התשדיר- פנים, סוויטה בבית מלון, לילה, בחור נושא בזרועותיו צעירה אל חדר רומנטי ומפואר ומלא נרות, היא מופתעת והמומה מההפתעה המושלמת, פנים, סלון ביתי, מסיבת רווקות, לילה, בחור חתיך, מוריד חולצה, ועושה סטרפטיז לפני קבוצה של צעירות משולהבות, חוץ, דיסקוטק, לילה, המון צעירים יוצאים ממסיבה בדיסקוטק נוצץ, בחורה יפיפייה, פותחת את דלת של מכונית עם גג הפתוח, ומזמינה אליה בחור במבט שובב, המסר: לא משנה עד כמה הכל נראה חלומי, על תאבדו את הראש, - ותמשיכו להיזהר, פנים, אצטדיון כדורגל, יום, האצטדיון הענק מלא באלפי מעריצים שמריעים וצועקים "גול!" זו בדיוק התפאורה המתאימה למספר המדהים של נשאי איידס בעולם כתובית וקריין: 40 מליון אנשים בעולם אמרו "לי זה לא יקרה" ונדבקו באיידס פנים, מרפאה, יום הבחורה מקבלת את תוצאות בדיקת האיידס שלה, נדהמת, ומחווירה, כף ידה נשלחת לעבר פיה, היא המומה לגמרי, פנים, חדר שינה, לילה, בחור נופל על רצפת החדר שלו, מיואש, בועט ומכה ברגליו וידיו סביבו, כתובית וקריין: אל תוותרו על שימוש בקונדום! פנים, חדר שינה, לילה, בחור ובחורה מתחרים מי ישלוף ראשון את הקונדום שכל אחד הביא, הבחורה מנצחת, והבחור מחייך לבחורה, הם מתנשקים, וזה רק חלק קטן מתוך תיק ההפקה של TV JOB בנושא,,,

Jony Jerusalem

New member
האם ?

האם נוכל לגייס את פורום הפקות וידאו ולנסות להרים את אחד הקליפים האלה לקראת שבוע המודעות והתערוכה ? האם מישהו מוכן לקחת יוזמה בנושא ?

tv007

New member
אפשר לנסות באחד ממשרדי הפרסום

הם תמיד מפיקים בהתנדבות קמפיינים כאלו! צריך לבדוק מי עשה עד היום, העניין הוא, ששבוע זה תזמון קצת לחוץ,,,

קדימה חברים!

אחלה יוזמה הכוללת שיתוף פעולה חשוב עם קהילה שזקוקה לזה. אני אחשוב על סלוגנים משלי ואני מזמין את כל הראשים היצירתיים בפורום להירתם. תחשבו חיובי...

גיל31

New member
שלטי חוצות -למין הנשי 1

פרסות שפונה למין הנשי מורכבת מטיזר ופרסומת מלאה

EuroTrash27

New member
צפוי. נמוך. לא משכנע. משעמם.

עד כמה נמוך אתה יכול לרדת?? כנ"ל לגבי הפרסומות של הגברים (שלא תחשוב שפספסתי אותן לרגע).

itan1

New member
שי

פעם הביקורות שלך היו בונות, עם דברים טובים, רעים ואיך אפשר לשנות, והיום זה כבר לא כך. פעם היה לי המון הערכה לביקורות שלך, והיום זה לאט לאט פוחת. אני לא אומר שלא צריך לכתוב דברים רעים, או שצריך לכתוב רק דברים טובים, אבל פעם הביקורות היו טובות, והיום כבר לא ממש. חבל, אתה יודע לתת ביקורת טובה (טובה מבחינה שהיא עוזרת, לא מבחינה שכול מה שכתוב בה הוא דברים טובים, בלי רעים).

Bassman

New member
משפט אחד שם דווקא כן אהבתי

גומי זה כבר מזמן לא מתיחה. אבל אכן צפוי...

גיל31

New member
שלטי חוצות -למין הגברי

פניה למין הגברי טיזר ופרסומת מלאה

הסיסמה שלי...

סלוגן לקטגורית תמיכת החברה: ""חולי איידס מתים מבדידות" סלוגן למניעה "איידס :להיבדק או להידבק"

dino_din

New member
ביקורת קטנה

מנהל פורום "איידס" הוא אולי לא פרסומאי אבל באחת ההצעות הייתה המילה "למות" והוא לא אהב את זה. לדעתו זה מחטיא את המטרה. שנית, "להיבדק או להידבק" זה לא בהכרח מועדד למניעה, אני ישר חשבתי על היבדקות לאחר מעשה ואז הרי יכול להיות מאוחר מידי. צריך לדעתי סיסמה שתשכנע להשתמש בקונדום ולהיות יותר זהירים בעת קיום יחסים. אומנם אתה המקצוען ביננו אבל זו דעתי הצנועה. בברכה, דינו. >לא מקצוען :)<

אני חושבת שמירן התכוון

לכך שלפני שמקיימים יחסי מין ללא קונדום, על שני בני הזוג לגשת לבדיקות HIV.

dino_din

New member
אני יודע שלזה הוא התכוון

בגלל זה כתבתי ש- "אני ישר חשבתי" כדי להראות שהמשפט הזה לא בהכרח ייתפרש כמו שהוא חשב ואז המטרה מתפספסת...

תגובה

אני לא נוטה להגיב אבל הנושא הזה די קרוב לליבי (עבדתי צמוד מאוד עם הועד למלחמה באיידס - אני זה שאחראי לרעיון של קמפיין הבלונים עם אורנה פיטוסי)ולכן אני מוסיף כאן מעט הערות שאולי יוכלו לעזור. היוזמה ברוכה אם כי הטיפול בכל נושא האיידס מורכב מאוד ורגיש. אני אתייחס לכל נושא בנפרד. התמיכה: בעיית האיידס והפחד מנו ניתנים לטיפול רק ע"י הסברה. ססמאות כגון זו של מירן לא ישנו לאף אחד דבר. ככל שאנשים ידעו יותר על איידס הם יפחדו ממנו פחות. הקמפיין האחרון שבאומן בר עשו לועד למלחמה באיידס עסק בזה (אמנם קריאטיב לא משהו בלשון המעטה אבל..). הקמפיין הדגיש את העובדה שממגע/ טלפון/ קירבה לחולי איידס לא נדבקים. יצירת קהילה תומכת לחולי איידס היא משימה חשובה וקשה - רק הסברה תעשה את זה ולכן כל פירסום בנושא צריך לספק מידע לקהל ולא אמירות ריקות מתוכן. המניעה: זה כבר נושא מורכב יותר שניתן לתקוף מכמה היבטים. שורש הבעיה הוא, תאמינו או לא, בבושה. המודעות למחלה גבוהה מאוד, וגם הידיעה כי קנדום מונע איידס גבוהה (זה מתוצאות מחקרים). עדיין במצבי אמת אנשים נמנעים משימוש בקנדום בגלל בושה מבין הזוג. כמו כן הם גם מתביישים פעמים רבות לבקש מבן הזוג בדיקת איידס. בקיצור אנשים לא מתים מאיידס, הם מתים מבושה. (ע"ע עפרה חזה) עם איידס ניתן לחיות לא מעט שנים אגב, כל זמן שמטפלים בו כמו שצריך (משהו כמו 12 שנה לפחות אפשר לחיות) צריך לגרום לאנשים להשתמש בראש גם במצבים שכאלה. בזמנו כך הגענו לקמפיין שפנה לנשים כי כמו שכולנו יודעים אצל גברים כשהזין עומד המוח בתחת. הטיפול בבעייתיות הוא עמוק ומורכב ומתעסק בנתינת לגיטימציה אמיתית לאנשים לשימוש בקנדומים ולבדיקת איידס. מקווה שעזרתי למישהו איכשהו...

למעלה