תחרות ציורים

תחרות ציורים

אז ככה אנשים. החוברת הראשונה של Howling Wolf Studios יוצאת ביוני לחנויות (כלומר מודפסת בחודש מאי) ואני מעוניין לעשות תחרות קטנה. אני מחפש ציור פינאפ אחד ממש טוב שלכם - הכי טוב של דמות אחת (לא משנה לי כרגע עם זה מחברה אחרת) או מקסימום שתיים, לצייר הכי טוב שיבחר ע"י אנשי הסטודיו יצייר פינאפ פירסומי לאחת מהחוברות הבאות שלנו בחוברת הראשונה שמודפסת וכמובן ירשם שמו בגדול ליד התמונה. אז יאלה אנשים תתחילו להראות לנו פה מה אתם יכולים לעשות. חנן האולינ וולף סטודיוס

giri

New member
לו"ז?

מתי אתה רוצה את הציור? יש לי מעט דברים מוכנים... כמו כן, יש העדפה למדיום מסוים - עפרון, עט, דיגיטלי...? תודה.

צודקת .... פרטים נוספים

אוקי אז הנה הפרטים הנוספים! 1) הדדליין הוא לציור לתחרות עד ל- 5/5 2) הדדליין של הציור לחוברת יהיה עד ל- 12/5. 3) הציור צריך להיות עפרון או עט (inked) לא צבוע. 4) לפרטים נוספים אתם מוזמנים ליצור קשר באימיל. בהצלחה לכולם.

The Crusader

New member
אתה יכול לתת דוגמא למה זה פינאפ?

כי ציור אין בעיה אבל מה זה פינאפ?

illustrator

New member
pin-up זה ציור

זהו כינוי שניתן לציור שמציג דמות. בעצם, כל הציורים שלך שראיתי הם pin-ups

The Crusader

New member
וואלה

אחלה זה הסגנון שאני הכי טוב בו עכשיו אני עובד על ציור של בן אדם שהוא כמו סוכן סטייל גיימס בונד רק יותר בטוח בעצמו משהו חבל"ז תודה

sharki

New member
אם זה ציור סיפורי עם קומפוזיציה...

וכמה דמויות ומוצג בצורה במאית זה יתקבל לתחרות? הכוונה לא בדיוק פינ-אף כמו שניסחת... מה אתה אומר? יש מצב?

אוקי אנשים ...

אני רואה שהרבה מכם לא עברתם צבא, אתם שואלים יותר מדי שאלות במקום לצייר!!! סתם. לגבי השאלה האחרונה וכל שאלה שתבוא אחרי ... תחשבו על פוסטר לסרט ... אוקי - זה הדימוי שאתם רוצים לחשוב עליו. עכשיו .... מובן יותר אני מקווה. חנן נ.ב אני שמח שהרבה אנשים מתעניינים וזה בהחלט נותן לי רעיונות לעתיד.

green lantern

New member
אולי כדאי שאני יסביר...

פינאפ זה ציור סטיל של דמות (כמו אתם מציגים כאן דמויות) שמעמידים אותה... כמו הדמויות של מבוכים ודרקונים וכל אלו...מין גזירי קרטון

giri

New member
כל המוכשרים...

וכולכם יודעים שאני מדברת אליכם... אני מקווה שאתם ממהרים, כי אני כבר שלחתי ציור!!
בהצלחה לכולנו. נכון כיף?

יש עוד יומיים לתחרות !!!../images/Emo88.gif

לכל מי שרוצה עדין לשלוח לי ציורים שלו לתחרות יש עוד יומיים לתחרות!!!

למעלה