תחרות!|קרמבו|

Alexis14

New member
תחרות!|קרמבו|../images/Emo113.gif

אני וקארין (RinRan) גאות להציג:
תחרות הקרמבו!
ממה מורכב הקרמבו?
מביסקוויט.
מקצפת.
ומשוקולד.
מה זה קשור?
בחיים של התאומות יש כל מיני רגעים- בעקבות העבודה שלהן. יש רגעים יפים, רגעים קשים, ורגעים שהם בעצם רגשות מעורבים. ועדיין- מה זה קשור? המשתתפים בתחרות צריכים למצוא כמה שיותר דימויים לקרמבו, שלקוחים מחייהן של הבנות.
לדוגמא-
הביסקוויט, הוא הבסיס של הקרמבו, והוא גם דואז שהקרמבו לא יהיה אול-סוויט. אז משווים אותו למשפחה ולחברים של התאומות, שהם בעצם דואגים לשמור הכל בפרופורציות.
הקצפת- החלק המתוק שמשווים אותם למעריצים.
השוקולד- החלק ששומר ומבודד אז משווים אותו לרוברט ת´ורן ששומר על הבנות ומגן עליהם.
מומלץ לצרף גרפיקות (נגיד רואים את המשפחה של הבנות, עליהם מעריצים, ומסביב רוברט ת´ורן...)
יש להגיש את ה´עבודות´ עד ה30 לנובמבר. לכל הודעה אליה מצורפת ´עבודה´-חובה לצרף בנושא את האייקון
, ולא להשתמש בו בשרשור זה למטרות אחרות.
אני וקארין נהיה השופטות.
ניקוד:
לכל שופטת יש 10 נקודות לכל מתמודד. היא צריכה לבחור כמה לתת לכל מתמודד, ולחלק אותם לקריטריונים-
מקוריות, |שוקוגרפיקה,
ביצוע,
הבעה.
בהצלחה לכולם!
לפרטים נוספים: נגה- אייסיקיו #124857180, מסנג´ר ואימייל [email protected] קארין- אייסיקיו #165391621, אימייל [email protected]

../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

קראאאאאתם אותי
חחחחח ואי זה ניראה לי עומד להיות קשה אני יחשוב היה לי קשה להבין בדיוק אבל אני יחשוב כל הכבוד על היוזמה
יו מטורפת עליכןןןןן

RinRan

New member
גאד ילדע../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

כתוב בפירוש- לא לנצל שרשור
וכן, לתאומות יש רשיון

אילונוש

New member
הממ..

חשבתי שאתם לא אוהבים שפותחים הודעות חדשות... בגיל 16 הן כבר נוהגות???

gntk

New member
לא בדיוק

בינתיים, אם ברצונן לנהוג, הן צריכות לנהוג בנוכחות של מישהו בעל רישיון. רק בגיל שש עשרה וחצי הן יוכלו לנהוג עצמאית. ככה זה בארה"ב. ההקבלה אצלנו בארץ היא בשנה מאוחר יותר, בגיל 17 ניתן לנהוג בנוכחות בעל רישיון, וב-17 וחצי אפשר כבר לנהוג עצמאית

cartasf

New member
עוד משהו...

כבר מגיל 15 וקצת הן יכלו לנהוג אמרו את זה בראיון עם גו לנו...

Alexis14

New member
לא. מגיל 16.../images/Emo113.gif

בבוקר ה13 ליוני 2002 הן עשו את הטסט, אחת אחרי השנייה.

cartasf

New member
נאי לא מדבר על הטסט...

אם תסתכלי הן אומרות בראיון שהיה להן אישור 8 חודשים לפני הראיון...

Alexis14

New member
זה משהו אחר.../images/Emo113.gif

זה learner´s permit או משהו דומה, שזה אומר שמותר להן לנהוג בליווי מורה/הורה, במסגרת הלימודים.

cartasf

New member
נוו זה אומר שהן יכלו לנהוג לפני גיל

16!!! לא אמרתי אם עם מלווה או שלא...

motib4

New member
וואי. כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo182.gif../images/Emo29.gif

חשבתי על משהו... צער גידול בנות. הביסקוויט- הבסיס- משמע ג´סי, ג´ואי ודני. המבוגרים. הקצפת- כמובן שמישל המתוקה. השוקלד- האחיות הסובבות את מישל. העבודה מצורפת.

../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

זה כמו במשפחה עם אמא ואבא-חסה:) אחותי הבינונית, הלחם חחח האחות הקטנה השמנת והאחות הגדולה הבכורה אוכלת הכל
זזתי לי
יו:)

RinRan

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

תתחילו להכין עוד עבודות...

Alexis14

New member
אמממ...../images/Emo113.gif

אם זה יכלול את כל הקריטריונים שביקשנו, אז כן.

אחלה של רעיון בנות../images/Emo45.gif אבל אני לא

נראה לי השתתף,כי אני עוד מעט נוסעת ועוד יש לי מחר מבחן
שונאת מבחניםאיייייייייכס

RinRan

New member
אבל עמר......./images/Emo42.gif

יש לך עד ה-30 לחודש להגיש זה המון זמן......
פליייייייז תשתתפתי
פליייייז שכל הפורום ישתתף

למעלה