תחרות ראשונה....בגלל מיקרי היום....

טוי בוי

New member
תחרות ראשונה....בגלל מיקרי היום....

על מי רכבתים? איפו? מי יצא איתכם? מי הדריך אותכם אז? בדרסאג' מה הרמה? בקפיצות מה הגובה? בווסטרן מה הרמה והתחום? כמה עלה לכם ההובלה? מתי התחרתם? זכיתם? במה? כמה זמן היתם שם? מה עשיתם לסוס לפני מתחרות? כמה שעות היתם בחווה לפני ואחרי התחרות? עשיתם צמות? משהו מיוחד בשיער של הסוס? שמתם לו ציוד שונה? ניקתם ציוד לפני? איך הסוס התנהג? זה היה הפעם הריאשונה של הסוס גם? ספרו....

אני......../images/Emo9.gif

על מי רכבתם? על גבע ה
איפה? משמר העמק
מי יצא איתכם?
מי הדריך אותכם אז? נעם
בקפיצות מה הגובה? 70
כמה עלה לכם ההובלה? לא הייתה כי זה היה אצלנו
מתי התחרתם? לפני 3 שנים ב-14.10.2000
זכיתם? לא, היה לי סירוב על המכשול האחרון.
כמה זמן היתם שם? כל היום כי זה היה אצלנו
מה עשיתם לסוס לפני מתחרות? שמפו
כמה שעות היתם בחווה לפני ואחרי התחרות? הייתי שם כ-ל היום
עשיתם צמות? משהו מיוחד בשיער של הסוס? לא
שמתם לו ציוד שונה? שמיכה לבנה
ניקתם ציוד לפני? אני תמיד מנקה ציוד
איך הסוס התנהג? התרגש בטירוף אבל הלך מעולה
זה היה הפעם הראשונה של הסוס גם? כל כך לא

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

רכבתי על מוגלי. בנצר סירני. יצאו מהחווה לזלי על אפולו, מיאה על רקס, אני על מוגלי, רוי על מוגלי גם ורנה שבאה לעודד ולעזור לי למיאה וללזלי להתחממם ולהקריא תמבחני דרסאג'! רנה הדריכה. קדם א.. 180 שח הובלה חצי חצי עם רוי אז פחות + קופון של 60 שח (?) ב- 900 בידיוק אני התחלתי! זכיתי שלישי בגלל שטויות שלי! רררררר אני כל כך כועסת על עצמי!! ביוחוד שבשני זכתה ילדה עם פרוטקציות שכל המבחן הסוס שלהה היה עקום כמו תחת! ועם הראש זרוק לכיפוף נגדי והוא נפל לה פעמיים והיא כל הזמן בעטה בו במקום לדרבן! והיא רכבה מש רע! זה היה ממש מעצבן! רררררררררר... לא יודעת כמה זמן בחווה יתי ב- 6 ורבע בבית היתי ב 11 וחצי... לפני היתי בחווה יום לפני חצי יום! מ- 7 בבוקר עד 3 וחצי. עשינו גולגולים! שמנו לו את האוכף החדש של קלייד שמיכה של רנה חגורת בטן ספייר של סמי ראשית רכיבה של לזלי וג'ל פד של לורה...חחחחחח... ניקינו ציד..ברור רק שרוי העקום פירק את הראשיה ושם את המתג הפוך ושניסינו להוציא את זה היא ניקרעה אז השתמנו בראשיה של לזלי. מגולי היה סוף הדרך! לחוץ אבל שקט! יותר מכל הסוסים שם! חוץ מאלו של נצר... הוא היה ממש מלך! פעם ראששונה לשנינו......

פפ ../images/Emo13.gif

1. רכבתי לצערי על בראוני סוס זקן תחת (24)... הייתי אמורה לרכב על מונטה האדיוט... 2. הממ זה היה בחווה. 3...... 3. רוני, המדריכה שלי עד היום. 4. כן דרסז', תחרות ראשונה הייתה קדם א' 1...
5. קפיצות עדין לא היה לי. 6. ווסטרן לא התחרתי ממש (רק נגד כמה בנות... חח ברל ריסינג שולט!). 7. לא עלה. 8. לפני שנה ב... אה... 9 ניראה לי.... 9. כל היום. 10. טיפלתי בו, איכפתי והכנתי והכל. 11. כל היום. 12. לא לא הרשו...
13. לא. 14. לא. 15. יום לפני. 16. בראוני היה מניאק! אני בחיים לא אשכח לו! הוא התתחיל קאנטר בכל פינה והלך כאילו הוא שתוי! 17. לא... בן 24 מה את רוצה מהאדיוט ? חחח.

Juli kleo rullz

New member
טוב... תשובות../images/Emo15.gif

סלחו לי...אבל אני עושה על שתי תחרויות...
ואתם תכף תבינו למה... : תחרות ראשונה ראשונה
על מי רכבתים? דמבו.... חחחח איפו? אצלנו בחווה... באודים מי יצא איתכם? לא יצאנו... זה היה שם! מי הדריך אותכם אז? המדריך שלי לשעבר
בדרסאג' מה הרמה? קדם א כמה עלה לכם ההובלה? לא הייתה הובלה מתי התחרתם? ממזמן! לפני איזה שנה וחצי... זכיתם? כן
במה? מקום ראשון!
כמה זמן היתם שם? קצת לפני המקצה שלי וקצת אחרי מה עשיתם לסוס לפני מתחרות? לא עשיתי כלום.. עוד לא ידעתי כמעט כלום על סוסים באותה תקופה... כמה שעות היתם בחווה לפני ואחרי התחרות? חצי שעה לפני חצי שעה אחרי (בערך) עשיתם צמות? משהו מיוחד בשיער של הסוס? שוב... בקושי ידעתי אז משהו על סוסים שמתם לו ציוד שונה? שוב... בקושי ידעתי אז משהו על סוסים ניקתם ציוד לפני? כנ"ל איך הסוס התנהג? ממש חמוד!!!! זה היה הפעם הריאשונה של הסוס גם? לא... תחרות דרסאג' ראשונה בחוץ
על מי רכבתים? ג'וליה המלכה! איפו? תל מונד מי יצא איתכם? המדריך שלי לשעבר
מי הדריך אותכם אז? המדריך שלי לשעבר
והמדריכה שלי (תמי לוי) בדרסאג' מה הרמה? א' כמה עלה לכם ההובלה? לא זוכרת... נראה לי מאה... מתי התחרתם? אמממ 15.03.03 זכיתם? לא... היה לי מבחן לא משהו... (57.60%) כמה זמן היתם שם? אמממ הייתי שם כמה שעות... מה עשיתם לסוס לפני מתחרות? חפפתי אותה... ושמתי אותה באורווה ולא בפדוק... כמה שעות היתם בחווה לפני ואחרי התחרות? הייתי שעה וחצי-שעתיים לפני ועוד שעה וחצי אחרי עשיתם צמות? משהו מיוחד בשיער של הסוס? לא יכולתי!
הרעמה שלה הייתה קצרה מדי! שמתם לו ציוד שונה? כן
שמיכה לבנה וציוד של ידיד שלי... ניקתם ציוד לפני? לא... איך הסוס התנהג? אמממ היא הייתה פסדר... קצת לחוצה... זה היה הפעם הריאשונה של הסוס גם? כן...

צדק8

New member
פייי....

על מי רכבתם? בז' המלך !!!
מלך שלייייי איפה? חוות אורן... מי יצא איתכם? כל האורווה בערך... מי הדריך אותכם אז? אלונה
בדרסאג' מה הרמה? שו? בקפיצות מה הגובה? בע. בווסטרן מה הרמה והתחום? טרייל ..ממ..הליכה וטרוט ...אלונה חשבה שהרמה שלי לא מספיק גבוה בשביל משהו אחר ( והיא גם שונאת אותי..יאיי) כמה עלה לכם ההובלה? לא עלתה..היינו בערך איזה 15 ילדים או יותר.. מתי התחרתם? זה היה קצת לפני החופש הגדול של שנה הקודמת.. זכיתם? במה? מקום חמישי..רוזטה כתמתמה שלי
כמה זמן היתם שם? בעע..משתיים בצוהוריים עד איזה שבע-שמונה בערב... מה עשיתם לסוס לפני מתחרות? אני התחרתי עליו מבין האחרונים..חוץ מקצת לסדר לו ת'שיער לא נגעתי בו באותו היום .. כמה שעות היתם בחווה לפני ואחרי התחרות? בעע..יותר מדי עשיתם צמות?נההה..אלונה לא הייתה מרשה לי
זונע.. משהו מיוחד בשיער של הסוס? נופ. שמתם לו ציוד שונה?..לקחנו אוכפים ושמיכות יותר יפות... ניקתם ציוד לפני? לא איך הסוס התנהג? סבבה רק שהוא לא זז...והייתי צריכה יותר לשים לב למה שאני עושה אחרת הוא לא היה נתקע לי על במה המ**** זה היה הפעם הריאשונה של הסוס גם? נהה..

וואי הרבה שאלות....../images/Emo42.gif../images/Emo75.gif

תחרות ארצית...ראשונה! על מי רכבתם? על פז... איפו?תל מונד מי יצא איתכם? אמ כל מי שרוכב בחוות שדמות ואיתן כל מי שרצה... מי הדריך אותכם אז? רותי בווסטרן מה הרמה והתחום? עד כיל 12 ורכבתי טרייל קלאס. כמה עלה לכם ההובלה? נדמה לי איזזה 150 ש"ח. מתי התחרתם? לפני איזה שנה... זכיתם?לא במה?לא זכיתי כמה זמן היתם שם? יומיים מה עשיתם לסוס לפני מתחרות? איכפנו וזייהו נדמה לי... כמה שעות היתם בחווה לפני ואחרי התחרות? איזה 3 עשיתם צמות? משהו מיוחד בשיער של הסוס? לא שמתם לו ציוד שונה?לא רק דברים של תצוגה... כאילו אוכף תצוגה, שמיכת תצוגה וראשיית רכיבה של תצוגה וזייהו נדמה לי. ניקתם ציוד לפני? כן, בחווה. איך הסוס התנהג? בסדר קצת היה בלחץ או שפשוט היה מאניק. זה היה הפעם הריאשונה של הסוס גם? לא... ממש לא! תחרות פנימית. על מי רכבתם? על מאי ועל שחר. איפו? בחוות שדמות בפארן מי יצא איתכם? אמממ כל אלה שרוכיבם בחוות איתן: תאיר, חמוטל, ויאיר ושרי ודוד ועוד לא זוכרת. מי הדריך אותכם אז? רותי בווסטרן מה הרמה והתחום? אמ הייתי בעד 12 גם נדמה לי... התחרתי בטרייל ובפלז'ר. כמה עלה לכם ההובלה? לא יודעת. מתי התחרתם? לפנ שנה וחצי. זכיתם? כן במה? מקום שני: פלז'ר על שחר מקום ראשון: טרייל על מאי מקום חמישי: טרייל על מאי. כמה זמן היתם שם? אמ יומיים גם. מה עשיתם לסוס לפני מתחרות? כלום כמה שעות היתם בחווה לפני ואחרי התחרות? אמ נדמה לי איזה 8 כי חיכינו שמה דיי הרבה זמן! עשיתם צמות? משהו מיוחד בשיער של הסוס? לא ממש שמתם לו ציוד שונה? לא ממש ניקתם ציוד לפני? כן איך הסוס התנהג? פסדרררר הם היו הם מזה חמודים! זה היה הפעם הריאשונה של הסוס גם? לא...

Vintage Queen

New member
תחרות האימון שלנו....

במשמר העמק... זאת הייתה הפעם הראשונה שיצאתי למנג' תחרויות עם מגרש חימום ושופטים והכל!.... יצאתי עם אפאצ'י.... יצאנו הרבה אנשים... אמממ היה מקצה איקסים (אותו לא עשיתי חלק! כי היה לי סירוב עם המשוגע!) ואז היה מקצה 60 נדמה לי.... שם לקחתי מקום שני (אחרי שי לילו על כפיר! חח) כמה זה עלה? אני כל כך לא זוכרת אבל בדרך כלל זה מתחלק בכמות הילדים שיוצאת משלמים למדריך ועל הטריילר... באותו זמן שילמנו גם על המגרש כי זה הייתה תחרות אימון! לפני התחרויות מטפלים בסוסים מבריקים אותם (יש לנו בחווה שמפו מיוחד שמלבין אותם לאללה אז שוטפים עם זה רק לפני תחרויות כי זה סופר יקר!) מטפלים בזנב/רעמה עושים צמות וכל מיני שטויות.... מנקים כמובן תציוד וכו.... כמה זמן היינו בחווה לפני-איזה שעה שעתיים כי הכל כבר מוכן יום לפני ואין כל כך מה לעשות! אחרי-חצי שעה שעה, רק מטפלים בסוסים מכניסים חזרה ציוד יושבים קצת (מקסימום שותים קפה/תה!) ואז זזים הבייתה! כשיצאתי עם אפאצ'י זאת הייתה הפעם הראשונה שלו הוא לא עשה משהו מיוחד..... גם עם מיסי במשמר העמק זאת הייתה הפעם הראשונה שלה גם שומדבר מיוחד חח רק בתחרות היא קפצה את ה"גדר" של המנג' חימום! וטיפסה שם על ההר! קרועה שלי.....

TauraMan

New member
טוב אני גם אעשה ראשונה ושניה../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תחרות ראשונה! רכבתי על נופר. התחרות היתה בציפורי. יצאו איתי על נופר, ירדן שחף, ואיתי ועידו לוי (לימים הבעלים של אזארו, הבעלים של פייבוריט ושני ילדים לשא מפסיקים לזכות
) אבל יצאו גם כל האורווה עם איזה 4 או 6 סוסים. הדריכה אותי נראה לי לירון... זה היה בגובה איקסים. ההבולה היתה על חשבון הקיבוץ כמובן. אני הייתי השמינית במקצה מתוך איזה 30.. זה היה על סיבוב נקי.. אני נכנסתי ראשונה מארבעתנו ועשיתי נקי... כולם עשו גם נקי.. חחח
קיבלתי רוזטה של סיבוב נקי סגולה מגניבה. לא נראה לי עשינו לנופר משהו מיוחד, אבל שטפנו אותה וטיפלנו בה ובציוד הרבה זמן... הסוסה היתה מלכה כרגיל!! לא... הסוסה יצאה לתחרויות כבר הרבה הרבה הרבה לפנינו... הפעם השניה רכבתי על אלמוג ועל עוז... זה היה תחרות אימון ביגור. יצאו הילדים- אלמוג, עוז נופר ועוד איזה סוס) זה היה רק שלנו, של אושה ושל יגור.. הדריכה אותי לירון. זה היה גובה איקסים ו60, אני עשיתי את האיקסים. ההבולה כרגיל על חשבון הקיבוץ.. לא בטוחה בדיוק מתי התחרתי.. אבל הייתי ראשונה במקצה עם אלמוגי והיה לי סיבוב נקי.. ועם עוז הייתי בין האחרונים והיה לי סיבוב נקי שניה מתחת לזמן האופטימלי... והיה עוד אחד עם בול אותו זמן כמו שלי אז הינו חיבים לעשות מסלול נוסף בנינו.. אני שוב עשיתי שניה אחת מתחת, הוא שעה שניה מעל.. ואני לקחתי שני :)) אז יצאתי עם רוזטה אדומה, 2 רוזטות סגולות של נקי וגביע!! חחחחחחח לא עשינו שום דבר מיוחד לאלמוגי ועוז וגם אם עשינו אני לא זוכרת! חחחחח זאת היתה הפעם הראשונה של אלמוגי בחוץ... אבל עוז זאת היתה הפעם השניה..

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo36.gifצ'לי../images/Emo26.gif../images/Emo95.gif

על מי רכבתים? פוצ'יני
איפו? ניר דוד מי יצא איתכם? המון מהחווה מי הדריך אותכם אז? דפנה, יעל ורבקה. בדרסאג' מה הרמה? קדם א' משו.. בקפיצות מה הגובה? 60 בווסטרן מה הרמה והתחום? פחח.. או ש..לא! כמה עלה לכם ההובלה? לאזוכרת מתי התחרתם? מאיפה אני זוכרת!! זכיתם? כן במה? מקום 4!!!! כמה זמן היתם שם? מללללא מה עשיתם לסוס לפני מתחרות?שמפו, מרכך, פרסות-יסודי, הברשה פצצה וכדומה.. כמה שעות היתם בחווה לפני ואחרי התחרות?ישנתי יום לפני, אז מהבוקר עשיתם צמות? משהו מיוחד בשיער של הסוס? רק בדראסז'.. בקפיצות- לא!! שמתם לו ציוד שונה? כן, את הציוד של יעל.. ניקתם ציוד לפני? ברור!! איך הסוס התנהג? פוצ'יני.. קטן עליו!! הוא מתלהב מתחרויות!! הוא מלך!
זה היה הפעם הריאשונה של הסוס גם? מה פתאום!! הוא מתחרה כבר 17 שנה בערך! לפי מה שסיפרו לי... טח....

SHoooKoLaTa

New member
++הוספה++

בקפיצות- 60 ס"מ זכיתי 4 בדראסז' אני זוכרת שזכיתי 8 מתוך 30!!

GR££N woMAN©

New member
עונה קצת באיחור..:D

רכבתי על סוסה בשם קורין.. שגם התחריתי עליה היום... בחווה!! חוות צח©!! צביקה הדריך אותי.. מכירים? בטוחה שלא..
קפיצות-איקסים..
תחרות ראשונה! לא הובלתי זה היה בחווה שאני רוכבת בה... תחרות חוץ או פנימית התכוונת? לא זכיתי.. היו איזה מיליון סירובים..:) הייתי שם כל התחרות עד לסוף... מה עשיתי לה..? ממממ... הברשתי המווווווון... ומה שצריך לעשות לא? אני לא זוכרת זה היה לפני שנה.. הזיכרון כבר לא עובד אצלי.. לא שמתי ציוד שונה ולא עשיתי משו מיוחד בשיער שלה... ניקיתי ציוד...:) לא הייתה הפעם הראשונה והיא הייתה לחוווווצהה!! בייייי!!

למעלה