תחרות ריקודים - מסיבת מנקיס...

תחרות ריקודים - מסיבת מנקיס...

שלום רב לכולם!! קודם כל מה שלומכם? איך המרגש? איך עבר עליכם השבוע והסופשבוע אצלכם? אצל כמה השבוע עובר בבילויים אינסופיים, אצל אחרים בלמידה למבחנים.. אצל אחרים בהתכוננות לתחרות הריקודים שהתקיימה אתמול באירגונם של צוות מנקיס.. השבוע שלי עבר בהתכוננות לבחינה שתהיה לי בקרוב.. ובימים האחרונים בהתכוננות לתחרות הריקודים של צוות מנקיס שהתקיימה אתמול בהצלחה מרובה! אתמול הגעתי למסיבה עם בת זוגתי לריקודים - ליאורה אוחיון הנפלאה, אשר התכוננה עימי לתחרות והקדישה את מיטב זמנה לריקודי סלסה אשר כלל לא היו מוכרים לה... ובכן הגענו למסיבה וראיתי המון חבר´ה צעירים, שאת חלקם מכיר ואת חלקם לא... וזה טוב שהרבה באים כי מבחינה חברתית זה מצויין ע"מ לבסס קשרים עם אנשים שלא מכירים וזו בעיקר מטרת כל מסיבה חברתית, להכיר אנשים חדשים ולפגוש את החבר´ה המוכרים וכמובן להינות מהמסיבה עצמה... במסיבה התקיימה תחרות ריקודים אשר שילבה סגנונות ריקוד שונים:סלסה,טנגו,ראפ,האוס ולמבדה... הרבה זוגות התחרו בתחרות ואני שמח לציין שכולם רקדו מאוד יפה ובאופן מרשים והיה מאוד קשה להתחרות כי התחרות התקיימה ברציפות ללא שום הפסקה כלשהי ובמיוחד להתחרות מול רקדנים כ"כ מוכשרים ונפלאים אשר ביצועם מאוד הרשים אותי!! בתחרות בחנו את העמידות של הרקדנים לריקוד רציף ואת אופן הריקוד שלהם... לבסוף לאחר החלטה מאוד קשה הועלו לגמר 6 הזוגות הטובים ביותר עפ"י השופטים, לבסוף במקום השישי זכו:ישראל בוסיוק וחברתו חנית, במקום החמישי תומר דרזנר וחברתו לירן בן מוחא (מצוות TLP), במקום הרביעי זוכ נופר סבן ואושרי קוסייב, במקום השלישי זכו זלמן אלישייב ואלה אוחוטין (מצוות TLP), במקום השני זכו משה איבגי וחברתו נטלי שבתאי ובמקום הראשון... זכו אני ובת זוגתי ליאורה אוחיון... בזאת אני מודה לצוות מנקיס על הארגון הנפלא שלהם והמון הצלחה בהמשך דרכם בעתיד..

Catty

New member
איך לא הבנת?

הוא מתכוון שאמרת קודם שאתה זכית ורק אז הצגת את בת זוגתך שזכתה. כאילו זכיתם רק בזכותך, זה מה זהוא ניסה לומר. זה הכל. אבל מזל טוב!!! יפה!

למעלה