תחרות שירים

THE WIZARD 55

New member
תחרות שירים../images/Emo152.gif

אני אשים כאן 2 שירים... אחד שגוגי כתב, ואחד שאני כתבתי עליכם להצביע לשיר היפה יותר... כל מי שנכנס לכאן מצביע, אם מישהו יכתוב בשרשור אחר מבלי להצביע הוא יחסים במיידי
ואם מישהו יצביע לגוגי אותו עונש
אז זה השיר שלי: קורבן האהבה
על סוס לבן, עם חרב ביידה היפוליטה דהרה אל הלא נודע ליבה לא ידע מימיו יראה לפתע חלחל בפתחו של היער הנורא מוכנה לקרב, דרכה את קשתה החלה מגששת את דרכה בעלטה סימפוניית הציפורים, היצירה של הטבע ליוו אותה בדרכה, כל שעל ופסע השקיעה על מגוון צבעיה ערפלה את חושיה.. נהר האהבה האיר את עיניה השכיח את הסכנה מהפירניה היא פשטה את השריוןן שעטתה על ליבה וטבלה במימי התשוקה..התאווה.. כה חמים ונעים היה המגע סוף סוף פצחה את הלא נודע כשעצמה את עיניה והתמכרה פירניה אכזרית את גופה דקרה שותתת דם נלחמה כלביאה.. על קברה התנוסס השלט הבא.. "קורבן האהבה" השיר של גוגי: אהבה ממבט ראשון עיניה נצצו כמו זוג יהלומים שחורים כשושנה בין חוחים כשהבטתי בהן הן הפכו לים עמוק טובעני טבעתי בהן... טבעתי בחלומות... טבעתי באהבה... אותה הרגשה מוזרה שהשתלטה עלי פתאום הרגשה של משיכה, הערצה, חמדה, תשוקה, תאווה... הרגשה שאני יכול הכל ולא יכול כלום יופיה התמים התגלה בערמומיותו וכמו ששן חום פרש בפני את רשתו נפלתי כקורבן אין לאל ידי משך אותי כאבן שואבת אל גורלי כבש אותי כמו מצביא אכזר ביותר כמו חומר מרדים שאינו עובר ליבי פעם כפעמון הכנסיה בליל חג וגופי רעד כמו דג... שהרגע יצא מהים ריחה הנעים התפזר בחלל הריק כמו ריח היסמין בפרוץ האביב הוא השתלט על חושי כמו סם שנשאף אל תוך תוכי אני חושב עליה ימים ולילות מצייר אותה כמלאך לבן מוקף בשושנות זכרה משתלט על מחשבתי ויופיה מפעפע בתוך ליבי אני לא יכול עוד עכשיו אני יודע שזאת אהבה ממבט ראשון.

למעלה