תחרות שלושה אסים - שבוע 7

RZnum5

New member
תחרות שלושה אסים - שבוע 7

במחזור 5 היו 8 משתתפים.
במחזור 6 היו 12 משתתפים.
מקווה שהשבוע יהיו לפחות 16
.

אז מי השלושה שלדעתכם יתנו את הניקוד הגבוה ביותר השבוע?
מי יזכה בפרס המסורתי - TIP OF THE HAT?
לחוקי הניקוד, חפשו את התחרויות בשני השבועות הקודמים.

בהצלחה!

RZnum5

New member
טוב.. לפחות יהיה משתתף אחד

1. ראסל ווילסון.
2. אלפרד מוריס
3. ההגנה של אריזונה

Shachar Manor

New member
רציתי לבחור בפרסי הארבין

אבל הקבוצה שלו שיחקה בחמישי.
אהרון רוג'רס
גורדי נלסון
מארשון לינץ

omrili77

New member
אם מגמת ההתדרדרות ממשיכה השבוע אני שלישי

מה שאומר כרגע שני מהסוף...
&nbsp
אני אמשיך בינתיים לתת קרדיט לפורטה, אבל אנסה לעשות discount double check ולתפוס שניים במכה עם רודג'רס וג'ורדי נלסון

Yo-man

New member
זה השבוע שלי. בדוק.

אנדרו לאק יתן הופעה מרשימה. התלבטתי עם פייטון מנינג והשיא שכנראה ישבר, אבל אני חושב שאנדרו יצטרך להילחם יותר ולרוץ פחות.
דמרקו מורי. אומרים שרוצים לתת לו לנוח, אבל נגד המסננת של הג'טס, הוא יחגוג.
ג'וליוס תומאס. אולי אני לא לוקח את פייטון, אבל אני מוכן לקחת את החבר הכי טוב שלו להיום.

RZnum5

New member
בדוק שמורי חוגג נגד הג'טס, משחק שני שלהם תוך 3 ימים

IlanM 83

New member
השלושה שלי

1. ראסל ווילסון
2. ג'ורדי נלסון
3. ההגנה של סיאטל

regevs1

New member
קצת באיחור...

פייטון מאנינג
ג'וליוס תומאס
אריאן פוסטר

RZnum5

New member
סיכום ביניים AAA -
למשחקי 20:00

מלא משחקים צמודים, מלא הפתעות ושפנים מהשרוול, מלא מכות..
אבל כל אלה לא חשובים למשחק שלנו!

9 אנשים הכניסו את הניחוש השבוע, כש-3 מהם הרכיבו רק שחקנים מהמשחקים המאוחרים/לילה ו-3 שחקנים הרכיבו רק שחקנים מהמשחקים המוקדמים.
נכון לעכשיו, בהובלה נמצא IlanM 83 שבחר בראסל ווילסון (37.1), ג'ורדי נלסון (14) והגנת סיאטל שלא ממש תרמה עם מינוס נקודה! כל זה מספיק לו נכון לעכשיו לעמוד בראש התחרות עם 50.1 נק'.
במקום השני, ללא סיכוי לנצח - שחר מנור עם 45.4 נק' (רוג'רס-24.3, נלסון-14 ולינץ'-7.1).
במקום השלישי כרגע, אני, עם 42.5 וממתין לדז..

Yo-man

New member
המצב שלי ככה-ככה

אנדרו לאק נתן משחק מצוין, אבל לא טוב מוזיאון (מעל 100 ילדים בריצה וטאץ' דאון. מזל שיש לי אותו בפנטזי לפחות). מורי עוד לא הרשים מאוד. רק קצת. ואני מחכה לג'וליס תומאס שיעשה מה שהוא טוב בו הלילה

RZnum5

New member
אחרי כל משחקי יום ראשון (
להם)

יש מצב מאוד מעניין.
אולי בטעות, אולי בכוונה, אולי בעקבות יורם, 3 משתתפים בחרו בג'וליוס תומאס.
אממה.. ג'וליוס תומאס, ה-TE עשה רק 2.7 נק'. לעומתו, דמטריוס תומאס, ה-WR עשה 29.1 נק'!

נכון לעכשיו, עם ג'וליוס, התחרות נראית דיי סגורה: במקום הראשון, בהפרש של 0.1 נק' מהמקום השני - אני! (ייהי לי) עם 57.6 נק' הודות לבחירה בק"ב עם הניקוד הגבוה ביותר - ראסל ווילסון שנתן 37.1 נק' בהפסד המביך לראמס, דז בראיינט שהיה ללא ט"ד אבל עדיין נתן 15.1 נק' ואלפרד מוריס עם תרומונת של 5.4 נק'.

במקום השני, נכון לעכשיו, שוב הגיע עמרי עם 57.5 נק'. עמרי הלך עם discount double check שהביא לו 24.3 נק', נלסון שהוסיף עוד 14 נק' בדיוק ולסיום סיומת דמרקו מורי בעוד יום גדול, הביא 19.2 נק'.

למקום השלישי הגיע רועי בכר עם 50.5 נק', וכאן זה נהיה מעניין.. רועי בחר (סטגדש
) בשחקנים שוברי שיאים הלילה והלך עם פייטון מאנינג שנתן 28.6 נק' ו דמרקו מורי. השחקן השלישי של רועי היה... ג'וליוס תומאס שתרם רק 2.7 נק'. אם הבחירה היתה בדמטריוס לבית תומאס, רועי היה מדלג הישר למקום הראשון עם 76.9 נק'
!

אגב, באותו יקום מקביל, יורם, שאולי התחיל את שרשרת הטעויות הזאת, היה מגיע למקום השני עם 68.6 נק', אבל כל זה היה זמני כי regevs1 עדיין ממתין לאריאן פוסטר הלילה.
מי שעוד ממתין לשחקן הלילה הוא DS9 אבל בעקבות הבחירה בורנון דיוויס שתרם רק 2.1 נק' (ביחד עם מורי), הוא ככל הנראה יהיה מחוץ לתחרות אלא עם קאר יתן לילה בלתי נשכח.

Yo-man

New member
כן, אז...

פחחחחחח
בניתי על ג'וליוס גם לפנטזי שלי. גם שם הוא די דפק אותי.
אולי זה הוא שצחק על פייטון מנינג וקסדות העור, ולכן לא ראה הרבה אקשן.
&nbsp
לא נורא.
המטרה שלי עכשיו היא לסיים במקום הראשון פעם אחת העונה. רק פעם אחת, ואני אהיה מרוצה.
&nbsp

omrili77

New member
נניח שזה
SF-DEN

רועי אוהד דנבר, כידוע, אז אני חייב להאמין שהבחירה בג'וליוס היתה מכוונת.
סה"כ הוא היה יותר קונסיסטנטי מדמריוס (לא דמטריוס) רוב העונה, עם תפוקה די דומה לעומת עליות ומורדות של ד. תומאס

למעלה