תחרות שמח בקמפוס

../images/Emo6.gif תחרות 'שמח בקמפוס' ../images/Emo47.gif

לרגל הקיץ המתקרב ובא, אתר תפוז אנשים ןארלקינו גלידת שף מזמינים אתכם להשתתף בתחרות מרעננת ועליזה במיוחד! נחרתם במהלך השיעור
חשבתם שהמרצה מנסה להתחיל אתכם
איבדתם את עבודת הגמר בחצר
אתם מוזמנים לספר לנו על חוויה משעשעת / מצחיקה / הזויה שעברה עליכם בקמפוס ואולי תזכו במארזי גלידה לסטודנטים במשך חצי שנה מתנת ארלקינו גלידת שף (כלומר, שובר שבועי, בטווח זמן של חצי שנה, לקלקר בנפח 750 מ"ל) ארלקינו היא גלידת שף. את הגלידה אנחנו מכינים ממש כאן מתערובת של חלב טרי, שמנת טרייה ותוספות יחודיות ונפלאות – פירות ומרקחות פרי, שוקולד משובח, מקלות וניל, אגוזים, פיסטוקים, צנוברים, תבלינים, יין מרלו, ויסקי, וודקה, קפה אספרסו והרבה כיף, שמחה, חברות ואהבה. סניפים: - דיזנגוף 267 פינת רחוב ירמיהו, תל אביב 9400083- 077 - מחלף ינאי, מתחם תחנת הדלק פז, כביש החוף 8664390 – 09 בהצלחה
לתקנון התחרות

לא יודעת אם זה מצחיק,

אבל הייתה לי התקפת צחוק מטורפת. לא הצלחתי להפסיק לצחוק במשך לפני מ-30 דקות וחמור מכך, גרמתי לעוד אנשים, שנגררו אחריי, להתפקע מצחוק. אפילו המרצה גיחכה, עד שיצאה מחדר כיתה בהפגנתיות לא נעים. לא נורא. (אגב, אחלה יוזמה! זו גלידה משוגעת. אני לא יודעת אם אני רוצה לזכות, חבל על הג'ינס שלה)

בנערותי, אני וחברותיי יצאנו לבילוי בת"א

והיה לי "קטע" עם בחור בשירותים (אל תשפטו אותי). כמובן שלא שמרנו על קשר. השנה התחלתי ללמוד באוניברסיטה. לא אפרט יותר מדי, אבל להפתעתי גיליתי שזה הבחור מהשירותים (ואל תנסו לשאול אותי מי
) עד היום לא דיברנו על זה, כל פעם שאני רואה אותו אני מגחכת כילדה בת 12. לא מגיע לי פיצוי על מר גורלי?

הבהרה

כפי שכתוב בתקנון, הפרס הנו: מארזי גלידה לסטודנטים במשך חצי שנה מתנת ארלקינו גלידת שף (כלומר, שובר שבועי, למשך חצי שנה, לקלקר בנפח 750 מ"ל).

tutiris

New member
מעשה שקרה (באמת) בשיעור סטטיסטיקה

בזמן שיעור סטטיסטיקה, פתאום יוצא אחד הסטודנטים בסערה החוצה מהכיתה. הוא חוזר אחרי מספר דקות לכיתה ולובש חולצה אחרת. המרצה, ד"ר זהבה גולדשטיין ההמומה מסתכלת עליו ושואלת: "מה עשית שם?" הסטודנט ענה במבוכה: "את באמת רוצה לדעת?" והסביר שהוא ישב והקשיב לה בשיעור כמו כולם ופשוט מאוד- חתול שעמד בחלון מעל המקום בו ישב- השתין עליו! (מזל שהוא התכוון ללכת לאימון ספורט באותו יום והיתה לו חולצה ספייר...)
......
......
?

הנה סיפור

בזמן שיעור עם אחד המרצים לשיטות מחקר, אני וחברה שלי ישבנו בשורה הראשונה. המרצה החל לדבר והיה לו טיק של 'ששש...' והצטבר לו (בנוסף) רוק על השפה התחתונה. בשלב כלשהו, כשעמד לידנו- הוא פשוט שיגר אותה בקשת לעבר השולחן לידנו... ועל זה נאמר- "זהירות! הוא יורק!" כמובן שאמרתי את זה לחברתי ושתינו התפקענו מצחוק, ומאז אנחנו קוראות לו אלפקה D:

חוויה משעשעת

לפני שנה היה לי מתרגל שקראו אבי, ובאחת הפעמים שרציתי לשאול שאלה קראתי לו אבא בטעות... (נו מה, זה דומה...
) וכולם התפוצצו מצחוק...

המקרה המביך שלי ../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

לפני כשנתיים קרה לי מקרה מביך שפגע בי וכמעט הועפתי בגללו מהאונברסיטה. בתור תלמיד עצלן לפסיכולוגיה שנוהג הדחיה אצלו מקובל עד מאוד דחיתי גם את מועד ההגשה של העבודה לתואר ראשון בנושא "השפעת הגירושין על ילדים והורים ודרכי התמודדות". משקל העבודה היה כבד מאוד ולא הספקתי (כלומר, לא ניסיתי מספיק) לסיימה. שבוע לפני, הבנתי שאבוד לי אך לא היו לי הרבה ברירות. התאריך להגשה היה אחרון, ואני הייתי התלמיד האחרון שעדיין לא הגיש. חבריי אשר לומדים בפקולטות אחרות המליצו לי לשלם עבור העבודה באינטרנט ולשנות במיקצת את התוכן. זהו דבר אשר עבד להם בכל פעם שהגישו אך עלה להם 500 שקל לעבודה. אחרי הלוואות מחברים ואי סיום תשלום השכר דירה החודשי מסרתי את עבודתי בזמן! ימים אחדים לאחר המסירה קרא אלי המרצה לשיחה לפני השיעור והטיח בי שהורדתי את העבודה מהאינטרנט. אמרתי בתגובה: מה פתאום?! הנני נהגתי, ונוהג לעשות זאת...אתה מתבלבל! - הפצרתי בו. הוא ענה: מקומך בסכנה! המשכתי בהפצרות ושאלתי: מדוע אתה חושב ככה?! אתה יודע שאינני תלמיד כזה. הוא ענה: בגלל שהעתקת כמעט אחד על אחד את עבודת המחקר שלי ושל מרצה אחר שעבד איתי לפני כמה שנים!!! - הלך בכעס, והיכה אותי תדהמה רבת דקות.

NFish

New member
אני זוכר שדיקן הפקולטה למשפטים

סיפר את הסיפור הזה ביום האוריינטוציה ללימודי משפטים... השנה..

gesus

New member
הייתי מת לאכול את הכלב שלך...

זה היה בשעה 4 לפנות בוקר בחודש מאי 2004 במעונות הסטודנטים באוני' חיפה. אזעקת גלאי העשן העירה את כל דיירי המעונות והוציאה אותם למסדרונות הבניינים שהיו מלאים בעשן מהקומות התחתונות. אני ועוד כמה חברים ישבנו ברחבת הכניסה יחד עם כל הדיירים עד שצוותי כיבוי האש יסיימו לכבות את השריפה. בינתיים עובר איש קטן ורזה עם שני כלבי צייד בשרניים. הוא עובר בין הסטודנטים ומדבר איתם... כאשר הוא הגיע אלינו הוא שאל אותנו אם הכח בסדר ואני אמרתי לו שאני מת מרעב והייתי מוכן להביא ביס באחד הכלבים שלו. הוא צחק ואמר לי שלא כדאי לי כי הם יקבלו את זה יפה. שאלתי אותו מה הוא עושה במעונות בשעה כזו, אז הוא ענה לי "אני דיקאן הסטודנטים".

המרצה המביך ../images/Emo132.gif

הנה לכם סיפור מביך\משעשע איך שתקראו לזה על המרצה השובב שלי
כשהסתיימה השביתה לפני כמה חודשים וכל אחד חזק לפקולטה שלו, אני חזרתי לפקולטה ההזויה שלי. המרצה שלנו גבר כבן 50, שרירי שנראה פחות מגילו. הוא חובב ספורט, ים וכומבן בחורות צעירות = אנחנו
. הוא ידוע בכך שהוא מביך פה ושם בחורות ע"י יציאות לא קשורות במהלך השיעור ואנחנו כמובן מגחגחות ומגלגלות עיניים. המרצה אלי בדר"כ לא פונה (אולי משום שאני תפוסה כבר כמה שנים- מי יודע?!) וכשחזרתי מהשביתה קרה המקרה המביך שמצידי תלמידי הכיתה עבר את גבול הטעם הטוב. כשכולם נכנסו לכיתה בטור מהדלת למעלה הוא עמד ושוחח בכמה מילים עם כל אחד לשאול איך עברה "החופשה" שלו. עם גברים השיחה כמובן היתה קצרה יותר ועם הבנות טיפה יותר ארוכה ומחויכת. כשהגיעה אלי הוא שאל מה שלום החבר שלי, עניתי לו "מעולה" מה שלומך המרצה? ענה "השתעממתי בלעדיכם, מזל שהסתיימה השביתה - כמה אני יכול לשרוץ בים." לאחר מכן שאל "לכבודי התלבשת ככה?" (התייפתי מן הסתם ליום הראשון בפקולטה...) עניתי בגיחוך "ברור, אלא בשביל מי?!" הוא ענה בחצי רצינות חצי צחוק "מצטער עלמתי, אם לא שמת לב השירותים בקומה מסריחים" והמשיך לתלמידה הבאה...הוא השאיר אותי ואת שאר הכיתה בהלם ובמבוכה עמוקה. רמיזה מינית ובוטה כזו לא שמענו עדיין, אבל היה צפוי שזה יקרה וזה דווקא קרה לי - אני כמובן לקחתי זאת בצחוק כי אני יודעת שהוא לא התכוון באמת מן הסתם בעוד אחרים מציקים לי עם זה עד היום בכך שמצהירים כי הם ינקו את השירותים לכבודנו אם נרצה

למעלה