תחרות שנות טובות לעולם וליקום

kikona126

New member
תחרות ברכות לשנה החדשה ../images/Emo74.gif

שלום לכולם! כמו שהבטחנו תחרות הברכות לשנה חדשה יוצאת לדרך. הנה מספר כללים לפני הוספת ההודעות.
השתדלו לסמן כל ברכה חדשה בסימן
על מנת שההודעה שלכם לא תבלע בין כל ההודעות.
התחרות מיועדת לכל הגילאים והמינים
ניתן להתחרות עם ברכה אחת בלבד.
ליצירתיים שביננו, ניתן להוסיף תמונה/ציור שאתם צילמתם/ציירתם השנות הטובות צריכות להיות מיועדות לעולם/ליקום. בהצלחה!
וכמובן לא נשכח שהניצחון הוא רק עוד בונוס, כולם מוכשרים בדרכם

המונשרי

New member
../images/Emo41.gifאיחולי שנה חדשה ל ../images/Emo222.gif

זה סוד גלוי ורז ידוע שהעולם הוא אמיתי לא צעצוע אז לעור משרעפים כבדי עפעף... אם נכוון ונייחל לאדמה שלא תרעד אלא תניב עוד פרי בשל. ורוח של פיוס בין העמים תנשוף בעוז - מפרש לבן ישוט בטוח. במים סוערים שם קרחונים תכולי פסגות/ ימשיכו לעמוד על משמרתם /ולא ינועו אל האופק להציף ערי פרזות . להב אש אז תשמש לאור וחום או להצית האהבה בלב יערה / לא יער - עד שנכחד בגלל שלא עמד בסער.

3682

New member
שנה טובה

שנה טובה לכל עם סגולה,באהבה ובתקווה,אור הנשמה,בשמחה של גאולה שתבוא במהרה!

kean2

New member
ברכה מוזיקלית לראש השנה!

אבל לפני הברכה, אני אוסיף כמה מילים משל עצמי, שנה טובה לכולם , שתיהיה לנו שנה מתוקה, עם הרבה הצלחה בריאות ואושר. ונראה לי שתכלס זה מכסה הכל, אלו הבסיסים לכל הברכות שתבקשו. אם תגידו לי אהבה - אז כבר אמרתי הצלחה (הצלחה עם נשים, בנים, אהובים, הצלחה לשמור על קשרים וכו') עושר - מגיע עם ההצלחה, בריאות זה הכי חשוב , ואושר. שיהיה כי במדינה שלנו זה דבר שקשה להשיג. והנה הכרטיס ברכה לראש השנה שהבטחתי לכם :)

kikona126

New member
הכרטיס ממש העלה לי חיוך על הפנים!!!

וזה אחרי יום שהתקלקל לי בו המזגן, המחשב, ולא היה אור בחצי בית.... אני הייתי אומרת
אבל זה מפורום אחר....

מרי לי

New member
קיר תפוחים בשבילך../images/Emo140.gif

גם זה מוזיקאלי,אבל אני לא בטוחה שמזה כ"כ תהני
http://www.reedvalleyorchard.com/kystate2004.htm

MAGIC39

New member
כרטיס הברכה שלי .../images/Emo13.gif

אני אינני מתוחכמת במיחשוב, אך נותנת למוחי לפעול בזריזות אני לא מחפשת את הלא קיים אלא חיה את אשר יש כאן ועכשיו אני אינני חיה באויר אלא בוחנת ובודקת במודע שהכל אצלי סביר אינני מחפשת את הדברים הגדולים אלא נהנת בכל רגע מהניסים הקטנים של החיים. אינני מבינה גדולה ברגשות שליליים לכן חיה על פי אורחות חיוביים. מי אני ? מה אני ? הכל תלוי בי וכיצד אני בונה את חיי שלי, לכן פה, בלי תיחכומים מיותרים של מחשב, בלי מנגינות בלי שום אמצעי אחר, רק במילים חמות וגדולות, אני שולחת לכולנו חיבוק אחד גדול מלא באור מלא באהבה מלא בחדוות עשיה ויצירה מלא בתשוקה ענקית לחיות חיים טובים ומאושרים מלא במטרות שבצידן הצלחות מלא בברכה של שנת בריאות והצלחה. אוהבת ומחבקת.

kikona126

New member
אני חושבת שזה אחד המושקעים!

אהבתי!!! אני לא יצירתית בתחום הזה... לא יודעת לכתוב על נושא מסויים ומבוקש... אולי בערב ראש השנה יצא לי משהו... אחלה של ברכה!!!

ספיל

New member
זכויות שמורות

שכל מה שתעשו תצליח, שלא תתקלו בדרכם באויבים או באנשים רעים. תעשו חיים, ואל תבזבזו דקה-כאילו כל יום הוא היום האחרון שלכם. תבינו שכל הקטע זה להינות אז אל תלחצו. תכירו חברים. שתשמרו על עבודה. תקימו משפחה. והעיקר-תהיו בריאים
בברכה: ספיר

ספיל

New member
../images/Emo93.gif

לא שמתי לב שזה ברכות לעולם
. אז(זכויות שמורות): שהאוזון ישמר, ולא יתחורר יותר, אל תתחמם ותוצף, שתהיה בריא, שתמשיך לעשות כל כך טוב לכל כך הרבה אנשים, שלא תתפוצץ אף פעם, שלא תשרף ע"י השמש(למרות שזה אמור לקרות), שיהיה לך כיף, ושאנשים ישמרו על איכות הסביבה שלך
שנה טובה, ותודה על כל מה שעשית בשבלי(אתה ואלוקים
) בברכה: ספיר

kikona126

New member
תחרות שנות טובות לעולם וליקום

פורום הסוד מזמין אתכם לעצב ברכות יפות לשנה החדשה המוקדשות לעולם וליקום

sugarman

New member
שנה טובה האהאהאהאהאהאהאהאהאהאה.....

אהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה..........

gils33

New member
אז ככה חזרתי לי../images/Emo115.gif../images/Emo24.gif

רציתי לאחל לכולנו שנה טובה. שנת שלום,בריאות,אושר,אהבה חינם,רצון טוב,תשדורות חיוביות לעולם כולו לעולם טוב יותר. שתהיה לנו שנה מבורכת,שכל משאלות לבנו התגשמו לטובה וזאת רק אם נחפוץ באמת. שהשמש תמשיך לזרוח לתמיד. שגשם לא יפסיק לרדת. שהכל יהיה במידה הנכונה כמו שאנחנו צריכים. בקיצור ששגרתינו הטובה לא תפסק לעולם חום ואהבה לכולכם שנה טובה ותודה לכולם על התמיכה והעידוד אין לכם מושג כמה עזרתם.

דינה48

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifברכה

יש לי משאלה וברכה ליקום לשנה החדשה, מקווה שחלקה תתמלא ותתגשם. כמובן, לעולם לא נתייאש כי אין ככח התפילה והאמונה. יקום אדם כאב רם, פותח אוהל ומשביע עולם יודע כאב, בא אל האמת צוחק בעקוב כי אין סערה נושא תפילה יענה ביום צרה יבורך בבן מלך ולו שערי חכמה יוסיף לנותן, לדורש שלום מוחה מבקשי רעה, השקם אל תאחר שים בפינו ונאמר: כולנו בניך חלק שלם מהר, ולא נתמהמה ביום תרועה

למעלה