תחרות AAA שבוע 11

RZnum5

New member
תחרות AAA שבוע 11

בשבוע שעבר הצטרפו אלינו שני מתמודדים חדשים ואחד מהם אפילו זכה!
אתם מוזמנים להצטרף לתחרות המהנה והקלילה הזאת גם. מי לדעתכם יהיו הכוכבים של שבוע 11?

תזכורת לחוקים ולניקוד אפשר למצוא כאן:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1095&MessageId=176926065[/URL]

בהצלחה לכולם!

RZnum5

New member
אני אתחיל

1. אהרון רוג'רס - discount double check משחק נגד פילי שנותנת 250 יארד ו-2 ט"ד למשחק.
2. עמנואל סנדרס - חשבתי לבחור בד.תומאס אבל הוא איכזב בשבוע שעבר. הולך על רסיבר אחר של פייטון נגד הראמס.
3. מארק אינגרם - הלך לי טוב בפעם הקודמת שהימרתי עליו כהפתעה. אינגרם משחק נגד סינסנטי עם הגנת הריצה הלא להיט (בלשון המעטה) שלה.

Shachar Manor

New member
מקום שלישי בייבי

אני הולך על בריידי כי אין מי שירוץ שם כלכך.
חוליו נגדי בפנטזי אז הוא יפציץ 30 נקודות ככה.
ואריאן פוסטר נגד קליבלנד... צ׳יילדס פליי.

LADodger

New member
שלי

יש לי התלבטות בין רודג'רס (סוס מנצח לא מחליפים?) לבין בריידי ופייטון (אפשר גם לגוון פעם), אבל נמשיך בינתיים עם הסוס וחברו:

ארון רודג'רס
ג'ורדי נלסון
רוב גרונקאוסקי

Yo-man

New member
הפעם אני לא אשים את כל הביצים בסל אחד

כי בשבוע שעבר רות'לסברגר שבר לי את כל הביצים!
&nbsp
1. אנדרו לאק. הו כן, אנדרו. תעשה לי 400 יארד!
2. מארשון לינץ'. לפעמים יש לו משחקים משוגעים. אולי יהיה לו אחד כזה גם השבוע.
3. אנטוניו בראון. שבוע שעבר היה מאכזב מאוד - מחזיק לו אצבעות השבוע מול טנסי.

Yo-man

New member
לינץ' לא בריא 100% - מחליף אותו במאט פורטה.

ובטח עכשיו הוא יעשה משחק של 4 TD בריצות...

omrili77

New member
ננסה לחזור למקום השני

אני אנסה לגוון הפעם ולתת צ'אנס לשחקנים שלא שמתי בעבר
1. ניתן הפעם צ'אנס למארק אינגרם למרות שאני פותח איתו בפנטזי, כי בפעם הקודמת שלא פתחתי עם מישהו כי הוא פתח אצלי בפנטזי קיבלתי בערך 4 נק' ממקלין, אז אולי הסוד הוא כן לשים כאן שחקנים שלך...
2. נדמה לי שלא ניסיתי עדיין את דמריוס תומאס, אז נוציא אותו לנסיעת מבחן ונראה איך הוא מגיב בפניות
3. and it's gone... לא היו לי פנים חדשות לשים, אז נלך שוב עם רודג'רס בתקווה שהפעם אצליח לספק לו גם צוות מסייע ברמה מספקת
&nbsp

למעלה