סיכום שבוע 14 (
מחזור 14)- נשבר שיא הנקודות!!
ואיזו שבירה! אפילו המקום השלישי כבר שבר את השיא!!
השבוע שוב שיחקנו עם 9 משתתפים, כאשר רובם הלכו עם הק"בז אהרון רוג'רס או דרו בריס, למעט משתתף אחד שבחר ללכת עם ראסל ווילסון - והוא הק"ב המצטיין מבין אלה שנבחרו.
למקום הראשון השבוע, הגיע.....
בזכייה חוזרת....
LADodger!
כאמור, דוג'ר שבר את שבירת של שבירת השיא כשהשיג 83.6 נק'! הוא עשה זאת כשהלך עם אהרון רוג'רס אשר סיפק 27.9 נק' הלילה נגד אטלנטה, עם חוליו ג'ונס שנתן את כל מה שיש לו נגד רוג'רס עם 31.9 נק' (מצטיין השבוע בעמדת הרסיבר) וסגר את הרשימה עם סי.ג'יי אנדרסון שממשיך להרשים כאן עם 23.8 נק'.
ברכות על הזכייה השלישית! הפרס הגדול מצורף להודעה.
למקום השני הגיע, שוב, עמרי עם 80.6 נק'! גם עמרי הלך עם רוג'רס וחוליו, אבל בחר ללכת עם אריאן פוסטר שתרם 20.8 נק'. עמרי יכל לשבור את תפוז אם היה בוחר בשחקן השני שהתלבט לגביו..
למקום השלישי, הגעתי אני שוב, עם 79.4 נק' שזה כאמור גם שבירת שיא נקודות. גם אני הלכתי עם אהרון רוג'רס אבל אני כן בחרתי את השחקן שעמרי לא בחר בסוף - לביאון בל שהיה הרץ המצטיין השבוע עם 41.5 נק'! אז איך הגעתי למקום השלישי? זה פשוט, דווקא השבוע וואט לא סיפק את הסחורה מול ג'קסונוויל והגנת הטקסנס תרמה לי רק 10 נקודות.
אגב, בצורה מפתיעה, למקום הרביעי הגיע שחר מנור שאחד השחקנים שלו, אלפרד מוריס, תרם רק 1.7 נק'! שאר השחקנים, חוליו ג'ונס וראסל ווילסון (29.3) סיפקו לו 97% מהניקוד!
אגב 2: בשבוע שעבר הגנת הראמס הקפיצה את יעל למקום הראשון עם 32 נק'. השבוע הם היו אחראיים ל-27, אבל אף אחד לא בחר בהם..
ברכות לזוכה בפעם השלישית! תודה על ההשתתפות ונתראה מחר בפתיחת התחרות בשבוע 15!