תחרות AAA שבוע 19 - Divisional Round

RZnum5

New member
תחרות AAA שבוע 19 - Divisional Round

השבוע מסתיימת תחרות הפורום הרגילה. אנחנו ממשיכים קדימה!

בשבוע שעבר, חבלי
ידה של התחרות בפלייאוף הובילו לתוצאות נמוכות במיוחד. האם השבוע נמשיך ככה או שהנקודות יקפצו למעלה במזג האויר הקר והמשחקים החמים הצפויים??

אנחנו מקבלים בשמחה ובאהבה משתתפים חדשים!
מי שלושת השחקנים / שני שחקנים והגנה שאתם חושבים שיתנו תצוגות תכלית השבוע?
אם לא בחרתם עדיין, מי לדעתכם השחקן (שאיננו ק"ב) שמעכשיו ועד סוף דרכו בפלייאוף יתן את מס' הנקודות הרב ביותר?
להזכירכם, לא מדובר בניקוד כט"ד, אלא כספירה פנטזית (ניקוד על יארדים וכו').

בהצלחה לכולם!

Shachar Manor

New member
שבוע שעבר הייתי טופ 6!

השבוע אני משפר- בדוק.
&nbsp
ק"ב- אהרון רודג'רז. (357 יארד, שני ט"ד)
ר"ב- CJ אנדרסון. 45 יארד ריצה, 35 יארד מסירה, שני ט"ד)
ט"א- רוב גרונקאובסקי. 110 יארד, שני ט"ד)
&nbsp
&nbsp

RZnum5

New member
שלי - הפעם אני לוקח!

1. אהרון רוג'רס נגד ההגנה האווירית הבינונית של דאלאס. למרות הקור, צופה משחק של מסירות קצרות ושבירת תיקולים, כמו שהיה לסטאפורד.
2. מרשון לינץ' נגד קרוליינה. פלייאוף בסיאטל, לא יודע מה בדיוק יכול לעצור אותו שם.
3. נלסון (הייתי חייב להמשיך עם ה-ון) ג'ורדי. התלבטתי בינו לבין קוב, אבל נראה לי שהוא ישבור הרבה יותר תיקולים במסירות הקצרות ויש לו את האינסטינקטים ללכת עד הסוף.

יאללה בלגאן

philadelphia76

New member
AAA או במילים אחרות - כמה רחוק זה 0.1 נק'?

1. אנדרו לאק
2. דז בריאנט
3. אנדרסון CJ

Yo-man

New member
ממש קשה לנחש השבוע

1. אנדרו לאק. יש לי הרגשה שהוא יעשה את הבוחטה שלו השבוע
2. דמרקו מורי. חייבים ללכת על הקרקע בגרין ביי, ומספיק שהוא יברח לשומרים שלו פעמיים
3. הגנת סיאטל. הם הולכים לאמלל את סופרמן ולהקתו...
&nbsp
תודה רועי על עוד שבוע שאני יכול להביך את עצמי בפומבי

underdog36

New member
ננסה שוב

1. ראסל ווילסון. ווילסון מתחמם בפלייאוף הקר והגנת קרוליינה רק 11 באוויר.
  2. דמריוס תומאס. עשה עבודה יפה העונה.
  3. רנדל קוב. שחקן מאני טיים.
פלייאוף מהנה!

RZnum5

New member
מצטער - רק עכשיו שמתי לב שבחרת שני רסיברים

אפשר לבחור רק שחקן אחד מכל עמדה.
היות ושניהם משחקים היום, תוכל לוותר על אחד מהם ולקחת רץ/טייט/הגנה שמשחקים היום.

underdog36

New member
אופס

טעות של מתחילים...
אני מחליף את הרסיבר של גרין ביי ברץ שנגדו, דמארקו מורי. אחד הרצים הטובים העונה, התקפת ריצה מספר 2 מול הגנת ריצה מספר 23, בגרין ביי הקפואה שבה רומו יתקשה מאוד למסור.

RZnum5

New member
יש תוצאות! (
שלב הדוויז'ן)

מוצ"ש+ראשון של משחקים מעולים (לפחות שניים מהם) מאחורינו. עוד 4 קבוצות נפרדו לשלום מהעונה שלהם כשהיחידים שהצליחו להפתיע בחוץ היו הקולטס של לאק כשגברו על הברונקוס בדנבר.

בשבוע שעבר, במחזור הראשון של הפלייאוף קצת נפלנו בבחירות והתוצאה המנצחת היתה נמוכה יחסית - 42.5 נק'.
השבוע קצת שיפרנו את זה.. התוצאה המנצחת טיפסה כל הדרך אל 53.6 נקודות. את הניצחון השבוע לקח משתתף שבחר בק"ב המצטיין וברץ המצטיין מבין אלו שנבחרו, ככה שהיה לו סיכוי דיי טוב.
מה גם שזה ניצחון הבכורה שלו!
קבלו, היישר מהמקום הראשון, עם שמחת ניצחון כפולה את.... underdog36!

ברכות לזיו, הכלב התחתון36 שניצח בפעם הראשונה בהשתתפות השניה שלו בתחרות סה"כ (בשבוע שעבר סיים במקום הלפני אחרון), אכן אנדרדוג.
זיו הלך עם הידיים והרגליים של ראסל ווילסון שסיפק לו 24.9 נק' וחשב שהתקפת הריצה של דאלאס תעשה מספיק נזק כשבחר בדמרקו מורי עם 16.8 נק'. זיו קינח במשחק בדנבר עם המטרה מס' 1 של השריף המפסיד
- דמריוס תומאס שתפס ל-11.9 נק'.
ברכות למנצח על הזכייה בתחרות ועל הניצחון של קבוצתו - גרין ביי. את הפרס השבועי שמרתי במיוחד בשביל אירוע כזה, יצא מתאים בול.

למקום השני הגיע שחר מנור עם 49.9 נק'. שחר שיחק עם אהרון רוג'רס הפצוע. הפציעה ללא ספק השפיעה כשרוג'רס לא היה מובילי כהרגלו והסתפק במשחק אוירי ו-22.2 נק'. שחר כן פגע בתופס המצטיין של השבוע, שהוא בכלל טייט אנד - רוב גרונקובסקי
עם 16.8 נק' משלו. ההתקפה הקרקעית היתה בראשות סי.ג'יי אנדרסון שגם רץ הביתה השבוע, לא לפני שהוסיף עוד 10.9 נק'.

את המקום השלישי קטף יורם! יורם סגר 48.5 נק' כשבחר באנדרו לאק
שאומנם ניצח בדנבר אבל הביא רק 16.7 נק'. יורם גם בחר במורי שהביא כאמור 16.8 נק' ובהגנת סיאטל שסגרה את קרוליינה ל-15 נק'.

תודה לכולם על ההשתתפות השבוע!
נתראה בשבוע הבא.
מצ"ב טבלת סיכום הנקודות.

Yo-man

New member
תמיד כשאתה מציין אותי

אני מופיע עם סימן קריאה, כאילו שאתה נורא מופתע (כל פעם מחדש) שאני איפשהו בשלישיה הפותחת

זה מאד משעשע בעיני
בשבוע הבא אני אקבל יותר סימני קריאה, בהתאם למיקומי בטבלה.

Shachar Manor

New member
ערעור!!

לא מקובל עליי הוא בחר בשני רסיברים!!
ללא התערבות של הקומיש הוא נופל!
אני מוכן לסלוח בתנאי שהוא מקבל penalty של 3.8 נקודות לפחות.

למעלה