תחרות למי יש את עמדת המחשב הכי מבולגנת [אני אחשוב על פרס בהמשך...]
י ילדה בלבן New member 10/7/03 #1 תחרות ../images/Emo124.gif למי יש את עמדת המחשב הכי מבולגנת [אני אחשוב על פרס בהמשך...]
י ילדה בלבן New member 10/7/03 #2 ../images/Emo26.gif צר לי על האיכות, אבל יש יותר מידי אור מהחלון בשביל המצלמה המסכנה שלי...
A Admini New member 10/7/03 #3 אני חושב שאני אני הולך להביא את מצלמת הוידאו ולחבר למחשב ולהראות למרות שרוב החוטים שמחברים בין רכיבים הם מאחורי הקיר (למשל המיקרופון שיוצא מחור בדיקט)
אני חושב שאני אני הולך להביא את מצלמת הוידאו ולחבר למחשב ולהראות למרות שרוב החוטים שמחברים בין רכיבים הם מאחורי הקיר (למשל המיקרופון שיוצא מחור בדיקט)
S Salem New member 10/7/03 #6 למי שתוהה היא החליטה למחוק את התגובה שלי בכל מקרה אמרתי: לא שוב... אין לי כוח לצלם אני גם משנה את החדר - אולי נדחה את זה
למי שתוהה היא החליטה למחוק את התגובה שלי בכל מקרה אמרתי: לא שוב... אין לי כוח לצלם אני גם משנה את החדר - אולי נדחה את זה
י ילדה בלבן New member 10/7/03 #7 לא רוצה לדחות ../images/Emo70.gif ../images/Emo11.gif אני צריכה תירוץ למה לא לעבוד
י ילדה בלבן New member 10/7/03 #12 ../images/Emo18.gif אתה כזה . קרוב לכך שאני אעשה לך אאוטינג (ואני יכולה גם בלי תמונות )
ח חוצפאי New member 10/7/03 #22 ילדונת, תני לנו אאוטינג עסיסי../images/Emo70.gif בכל מקרה... פעם יכולתי לקחת את כולכם כמו נימר בתחרות הזו, עד שאחי וגיסתי עברו לגור איתנו, אז השולחן פה מעוטר בנרות בצורת מלאכים, תמונות מהחתונה, נר שמן, וקצת מחשב.
ילדונת, תני לנו אאוטינג עסיסי../images/Emo70.gif בכל מקרה... פעם יכולתי לקחת את כולכם כמו נימר בתחרות הזו, עד שאחי וגיסתי עברו לגור איתנו, אז השולחן פה מעוטר בנרות בצורת מלאכים, תמונות מהחתונה, נר שמן, וקצת מחשב.
ח חוצפאי New member 10/7/03 #25 אני אגיד לך בדיוק מה יקרה: -------> אתה תעבוֹר תמונה תמונה, וכל תמונה שאני מוֹפיע בה תיעלם באוֹפן מפחיד משהו ואפחד לא יזכה לראוֹת אוֹתה. לעוֹלם.
אני אגיד לך בדיוק מה יקרה: -------> אתה תעבוֹר תמונה תמונה, וכל תמונה שאני מוֹפיע בה תיעלם באוֹפן מפחיד משהו ואפחד לא יזכה לראוֹת אוֹתה. לעוֹלם.