תחרות!

סהרסושי

New member
תחרות!../images/Emo124.gif

אוקיי... ישבתי לי וחשבתי על רעיונות להחייאת הפורום ועלה לי רעיון ממש מגניב!! אני עושה תחרות פאנפיקים {על האוס כמובן
}. התחרות מתחילה מעכשיו בעיקרון ויש לכם עד הראשון ליוני לשלוח את הפאנפיקים. את הפאנפיקים שלכם תשרשו להודעה הזו! בהצלחה לכולם!

שאלה../images/Emo68.gifכמו תמיד../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

מזה פאנפיקים?! חיחי סליחה על הבורות

סהרסושי

New member
פאנפיקים הם בעצם

המשכים חדשים של אנשים לספרים, סרטים וכו'. לדוגמא את יכולה לכתוב פרק משלך על האוס או מה קרה אחרי וכו'. מקווה שעזרתי=)

ToryMaster

New member
נארף

מי ישפוט? מה הקריטריונים? באיזה אורך הפאנפיקים צריכים להיות? שנשרשר פשוט עם הכינויים הקבועים שלנו ונצפה שהשיפוט יהיה אובייקטיבי בכל זאת?

סהרסושי

New member
../images/Emo13.gifתשובות

טוף... אז... מי ישפוט? נעשה סקר. מה הקריטריונים? אין קריטריונים, כשאת קוראת ספר יש לך קריטריונים לכמה הספר יפה? לא... כל אחד והדעה שלו. כן תשרשרו עם הכינויים הקבועים שלכם כי בינינו אין פה כל כך הרבה אנשים שמכירים אחד את השני
, את יכולה לסמוך עלי שהשיפוט יהיה אובייקטיבי
. נ.ב- את לא צריכה להיות תוקפנית.

ToryMaster

New member
תוקפנית?o_O

שאלתי שאלות שלי, כמישהי שמתעסקת בפיקים כבר כמה שנים ודי באינטנסיביות, חשוב לקבל עליהן תשובות ברורות. בד"כ תחרויות סיפורים נשפטות על ידי אנשים מסוימים, בד"כ כאלה שרוב הכותבים מכירים, ועל פי קריטריונים פחות או יותר ברורים ובראשם אורך. אי אפשר לשפוט פיק באורך עשרים אלף מילים לעומת פיק באורך אלף מילים, בעיני. [בפעם הבאה אני לא אשאל, אל תדאגי
]

נו באמת../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

אל תריבו..ואת לא חייבת לא לשאול כול הכבוד ששאלת!. גם לדעתי צריך לתת למשהו לשפוט את זה!..צריך לתאם עם אנשים שמבינים בזה

סהרסושי

New member
טוף...

קוראים לך ויקי, נכון? את מבינה בפאנפיקים, נכון? יש לי הצעה, רוצה לנהל איתי את התחרות הזו? אני שואלת ברצינות!! אני אשמח אם מישהי שמבינה יותר ממני בפאנפיקים תעזור לי.

ToryMaster

New member
נארף, לא לזה התכוונתי

אני מעריכה את ההצעה [באמת, אני מוחמאת עד כדי הסמקה], אבל אני כרגע עמוסה, אז סורי :$

למעלה