תחשבו על זה מבחינה משפחתית

תחשבו על זה מבחינה משפחתית

ופסיכולוגית לילד\ילדה : שיפו -רין 2 יתומים ,2 ילדים ,קטנים , אחד מתבגר וגדל אצל : אינוישה אחת גדלה עם אחיו ... מי "הורה " יותר טוב? מי עוזר יותר? מי מגלה יותר אהבה ? אינוישה : מרביץ לשיפו תמיד, בפרק של הדו -קרב אמר לשיפו לבקש עזרה , לוקח לשיפו אוכל .......וכ"ו ........למרות ששיפו ילד . וששיפו יגדל מה יקרה? סשי' - לא צועק על רין ,תמיד מגן ,לא לוקח אותה לקרבות ,נתן לה חיים .. ושרין תגדל מה יקרה ? תחשבו על זה ... ותגיבו ...... למי יש ילדות יותר מאושרת?

אל ע ד

New member
חח מעניין

סאשי אבא טוב אה חח אין לי כח להתעמק יותר מזה :} שכחת לציין שלרין יש מטפלת צמודה בצורת קרפדה ירוקה ומצחיקה גם כן זה עוד בונוס

keshush

New member
לרין גם יש דרקון(?) בתור חיית מחמד

אה-און והיא אפילו זכתה לבחור לו שם בעצמה

אל ע ד

New member
חח נכון אבא טוב אין מה להגיד

2 חיות מחמד דרקון צפרדע + פלאפי מה צריך יותר שיפו כולו קנאה רק תתנו לו הזדמנות והוא רק לסאשי וצועק אבאאאאא אבאאאאא אח שלך מרביץ לי כל הזמן בכלל יש הרבה אלימות במשפחת אינו גם ה"אמא" קגומה כל הזמן אלימה כלפי אינו ומורידה אותו לרצפה עם האוסאי הזה שלה ואינו כל הזמן שוחט כל מה שזז סאשי חושב פעמיים לפני שהוא מוציא תחרב שלו או בכלל פותח תפה :} כן כן שיפו ער וחשוף להתנהגויות לא חיוביות אפשר להתרשם בציורים שלו שיש הרבה אלימות חחח בואנה זה היה פרק חמוד שהוא עשה דו קרב ציורים חבל לא ראיתי אותו מהתחלה

Yoley

New member
XDDD סאשי הורה הרבה יותר טוב.

שיפו תמיד חי בחרדה, יהיו לו טראומות.

PakoLina

New member
אני לא ממש מסכימה איתך..../images/Emo187.gif

אולי אינויאשה לא מתייחס אל שיפו ממש יפה, אבל יש לשיפו את קגומה, סאנגו מירוקו וקירארה --> שיוכלו לטפל בו ולשחק איתו, ואם אינויאשה נטפל אליו, בדרך כלל יש משהו (מישהי) שיגיד לו לשבת. אבל סשומאור, ה"אבא" של רין, מתנהג אליב באדישות, הוא אולי מגן עליה, נותן לה אוכל ומקום לישון, אבל חוץ מזה הוא לא מתייחס אליה. וחוץ ממנו יש לרין רק את ג'אקן המאגניב שחושב שהיא אישה מפגרת, ואת אה און שלא עושים משהו מיוחד.

PakoLina

New member
את ראית אותי כותבת שלא?../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif

אבל הוא מתנהג אליה באדישות, בקרירות.. לדעתי, הוא לא מטפל בה כמו שצריך לטפל בילדה בת 9, זה הכל

איזה 9 ואיזה נעל?!?

מה פתאום 9?!?!?? איך הגעת ל 9???????? בואי נחשוב בהגיון......... נתפשר על.... אממממ... 6-7. סבבה?

מית צאן

New member
../images/Emo45.gif*סוגדת*../images/Emo45.gif

חכמה שליייייייייייי הוצאת לי את המילים מהפההההההההה

ואו

שיפו יגדל להיות נער עם טראומות, או שהוא יהיה אלים XD רין תגדל להיות נסיכה מפונקת
ככה צריך, לא?

אל ע ד

New member
ראו אותו גדול פרק אתמול לא

את שיפו לאיזה שנייה בסוף לא ממש ראיתי את הפרק כי הייתי אצל אבא ויש שם טלויזיה שהשורה של הכתוביות מתחת למסך ולא רואים ואסור שאבא שלי יתפוס אותי רואה סרטים מצויירים אז זפזפתי בפחד בערוצים קיצ ראו את שיפו גדול לשנייה

DarkBrownLynx

New member
את רומזת שסאשו יותר טוב מאינו?

אז נירא לי ששכחת שכשרין פגשה את סאשו היא נתנה לו אוכל, וכששיפו פגש את אינו הוא קילל טותו, כישף אותו וניסה לגנוב לו את רסיסי האבן! זה לא די הגיוני שסאשו יחבב את רין יותר מאינו את שיפו?? ודרך אגב אלעד לא ראיתי אותך מאז שנכנסתי לפורום!

אל ע ד

New member
אהלן ואיולה

ראית ראית כולם זכו לקשקשת שלי אפילו יש לי נושא בטאגליייז שם בכותרות הזזות שאני כל בוקר חושב על זה ומבסוט מהחיים

אל ע ד

New member
בואנה ואיולה

זה נראה לי מוזר אבל אני חושב דיברנו פעם במסנגר חח כן כן את ואיולה החמודה מהקיבוץ שעלתה ארצה ומציירת בצייר אומנות של צורות וצבעים מגניב ובכלל הוספתי אותך למסנגר מאיזה אתר שונה בפוקס במידה שזאת את ואני לא טועה כמה ואיולות ארגנטיאניות יש כבר

למעלה