תחשבו על זה

תחשבו על זה

נכון שקאגומה בכלל לא דומה לקיקיו?

special girl1

New member
נכון...

שמתי לב לזה עוד מהתחלה... אבל היא טיפה דומה בפנים... זה הכל... למרות שאם לא היו אומרים את זה בחיים לא הייתי שמה לב...

נכון...../images/Emo13.gif

עכשיו אשאל שאלה, שאני מצפה ממך לענות לה: למה לפתוח הודעה חדשה בשביל זה? יש המון הודעות שאת יכולה לנצל"ש. בשביל מה, לעזאזל, היית חייבת לפתוח הודעה חדשה סתם ככה? בגלל איזה הרהור משעמם עלה במוחך? >.<

sintesis

New member
בכלל לא

למרות קגומה באמת היתה דומה לקיקיו כשהיא לבשה את הבגדים של כוהנת. אז אולי אם מתישהו מסיבה מסתורית כלשהי קיקיו תחילט ללבוש תלבושת של בית ספר גם תהיה דומה לקגומה

לי Li

New member
XDDDDD

"אולי אם מתישהו מסיבה מסתורית כלשהי קיקיו תחילט ללבוש תלבושת של בית ספר" זה יהיה מאוד משעשע אם זה יקרה XDD

גהה

New member
לא בדיוק..

זה בגלל שלקיקיו יש עיניים יותר קטנות ומהרהרות מלקגומה, ובגלל שהשיער שלהם קצת שונה- לקגומה סתם די ארוך אבל מתעגל בסופו, בעוד שלקיקיו הוא ישר לגמרי, חסר נפח והוא גם שונה קצת במראה. וגם יש את הקטע של הקופצניות של קגומה מול התנועות השקולות של קיקיו (החמווודה!)

HAN2005

New member
האבדלים היחידיים כמעט זה זה...

העיניים, והשיער. אבל הם בהתנהגות בדיוק ההפך מהשנייה

sintesis

New member
נו, כולם מדברים על במה הן שונות

אבל אף אחד לא אמר במה הן דומות (צבע שיער ועיניים לא נחשב, שתיהן יפניות)

Hadassmn

New member
שימו לב

עכשיו אם אתם לוקחים מהתמונה הזו את הפנים של קיקיו.. רק את הפנים שמים על זה את השיער של קגומה וזה.. יוצא לכם קגומה. מזכיר קצת בפנים.. לא?

תאמת

כל הדמויות האלו באנימה כל כך פשוט לצייר אותם כאילו בעקרון לא שאני יודע לכולם יש עיניים אף ופה ושער כולם נראים אותו דבר חוץ מאלו שלא נראים אותו דבר

למעלה