תחשבו שהנושא הבא זה אוף או משו

תחשבו שהנושא הבא זה אוף או משו

אבל לא ממש אכפת לי זה דיון בקשר למוזיקה... האם יש משו רע בפופ?! כאילו באמת אתם תאהבו שיר תמנעו מלשמוע אותו אם הוא פופ...יש כאלה מגדירים את שייגעצ פופ-רוק...למרות שלא ממש...האם יש משו רע בזה שמקאות חריפים יצא "פופיסטי", ולמה כולם נמנעים מפופ, פופ בעצם באה מהמילה פופולרי, זה אומר מה שכולם שומעים...אז האם כל הלהקהות המפורסמות שכולם שומעים זה פופ?1 ולמה לעזאזל פופ זה הכבשה השחורה של המוזיקה שאפחד לא רוצה לגעת בה?!

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifמבחינתי אי אפשר להגדיר אתזה

כדבר כלכך רע אבל הטקסטים בפופ הם [לרוב, לא תמיד] שטחיים, תמיד בנושא אחד [אהבה] וזה תלוי עם איזה אמן פופ מדובר.. רוני לדוגמא-היא סתם פקאצה שבקשוי יודעת לשיר ולדעת היא לא אמנית בכלל... לעומת זאת-ווסטלייף כן אמנים לדעתי..הטקסטים שלהם יחסית עמוקים.. אבל יש כאלה שפשוט לא מתחברים לסגנון [כמוני, חוץ מכמה אמנים בודדים] וזהו.

Maytallll

New member
פופ זה ממש לא הכבשה השחורה של המוזי

קה. והרבה נוגעים בה
( *ג'סטין טימברלייק*) ומי שנמנע בדרך כלל מפופ הם האלה שאוהבים רוק ובסגנון. גם אני לא משהו אוהבת פופ זה נראה לי יותר מידי קופצני ויותר מתאים למסיבות ואני לא הכי אוהבת לשמוע סתם פופ ככה וזה גם עושה לי כאב ראש
. אבל אם יש שיר שאני אוהבת אז אני אוהבת ולא אכפת לי איזה סוג מוזיקה הוא

ס ט י י ק

New member
נמ

תלוי מי עושה את הפופ בריטני ספירס וכל חברותיה זה לא נקרא מוזיקה. אם אני אשמע שיר פופ,ואני אוהב אותו,אין סיבה שאני לא אשמע אותו רק כי הוא פופ
אפילו שיר ראפ,אם אני אוהב,מה אכפת לי מה הסגנון שלו,אני אשמע. זהו. צריך לדעת להבדיל בין פופ כמו של בריטני לפופ נורמלי,שלא יצא לי להכיר ממש.סורי.

double O S

New member
ולמה שזה לא יהיה מוזיקה?../images/Emo96.gif

אם אני לא טועה אלה שירים שהיא כתבה והלחינה, זה בדיוק כמו אביב גפן או כמו כל אמן אחר רק בסגנון שונה, זה שאת לא אוהב את הסגנון הזה לא אומר שזאת לא מוזיקה
ומזה "פופ של בריטני"?:| זה פופ בדיוק כמו ווסטלייף וכמו כל אחד...

invAsion

New member
פעם היה דיון כזה ../images/Emo103.gif

בפורום היהודים, שהראה איך פופ ורוק בסה"כ דומים. אם אני אמצא, אני אקשר.

לדעתי

פופ, אין בזה שום דבר אומנותי חוץ מהשירה. וגם את זה, לפעמים, אין בשירי פופ.. וחוצמזה.. פופ זה בכיוון יותר של ממוסחר..בשביל "למכור" לנו את השיר הזה.. כאילו ראיתם פעם קליפ של שיר פופ שאין בו רקדנים חתיכים ומהממים ורקדניות כוסיות ברמות עם בגדים שוסים ויש להם קילו איפור על הפרצוף וכמובן שכל מה שמעניין שם זה זה החיצוניות, איך שהם רוקדים ולרוב בשיר עצמו, המנגינה רק חוזרת על עצמה, מיקסוסים במחשב.. מונוטוני וקליט... הוא מורכב מתווים שחוזרים שוב ושוב רק בטון שונה או משהו כזה.. וגם לא תמיד הקול ששומעים בשיר זה הקול האמיתי והחלק של הזמר/ת כמובן וכמובן שהוא עובר אלף ואחד עיבודים וכאלה... זה אחת הסיבות למה הופעות חיות של פופ הם יוצאות ממש עלובות ואם זה בולט מידי אז יש פלייבק מסכן.. וזה לא שאני שומעת רק מטאל, רוק ורגאיי אני שומעת הכל.. ממש הכל (ראפ, פסיכודלי, R&B וכאלה..- זה גם מוזיקה, לא?) חוץ ממזרחית ופופ(דה באמת?)

double O S

New member
וזה שהם כתבו והלחינו../images/Emo96.gif

זה לא אומנותי? חוצמזה את כל הזמן אומרת "לרב", אז זהו, שיש כאלה שהם לא ככה, אל תעשי סתם הכללות;[ והמנגינות לא תמיד חוזרות על עצמן, יש מנגינה של בית, ושל פזמון, ברב השירים זה גם הולך ככה
"כאילו ראיתם פעם קליפ של שיר פופ שאין בו רקדנים חתיכים ומהממים ורקדניות כוסיות ברמות עם בגדים שוסים" אממ, כן

אממ הכתיבה רדודה

וכל הזמן על אותו נושא והלחן, חוזר על עצמו כבר אמרתי את זה בהודעה שהגבת לי אממממממ איזה בדיוק קליפ זה היה?

ועוד משהו

תנסה להשוות בלחן, מגינה, תווים, מילים, ומה שזה לא יהיה.. לשיר לדוגמא של פינק פלוייד. לבין שיר של ווסטלייף.. כאילו תשים לב איזה הבדל יש בין משהו איכותי לבין חרא שמנסים למכור לנו.. מראים כמה שהם חתיכים ויש להם קול "יפה" (אחממ.. מעובדד) וכמה הם מרגשים ואיך שהקצב שלהם חוזר וחוזר על עצמו ואותו פזמון עם אותם מיקסוסים ממוחשבים (שהם נראה לי הוציאו אותם בכלל מאורגנית) חוזר על עצמו ונטחן לנו במוח.. קליט קיטשי מגעיל

double O S

New member
זה משו אחר:|../images/Emo96.gif

פינק פלויד ווסטלייף זה לא אותו דבר אין מה להשוות ביניהם גם שירי ראפ הם רדודים ברמות מטורפותO_O אין טעם להשוות בכלל בין סגנונות כי כל אחד זה מופנה לקהל יעד אחר...

חח מה אתה מדבר

אתה בכלל מכיר מה זה ראפ? לא היפהופ ולא 50 אגורות (פיפיטי סנט) אתה מבין בשירי ראפ נורמליים ולא מה שיש היום? (גנגסטר-ראפ וכאלה..) בכלל יצא לך לשמוע כמה שירים טובים של ראפ? אולד סקול וכאלה אם לא, אני באמת לא מתפלאת למה אתה חושב שזה רדוד, כי ה"ראפ" החדש זה חרא טקסטים ובאמת רדוד ועלוב

למעלה