תחשבו שהנושא הבא זה אוף או משו

elezrit

New member
מי זה כולם..?

לרוב מי שאוהב רוק.. לא יאהב פופ.. כי פופ זה לא אכותי, זה קופצני מדיי, זה נבוב, זה ריק, וזה חסר תוכן, לרווב!!!!!! לדוג' רוני, בריטני, וכאלה.. אבל יש שירי פופ דווקא נורא טובים..! ויש אמני רוק.. שמתעסקים גם קצת עם פופ (*עברי לידר*) ויש לרוני לדוג' את השיר אדוני.. שהמילים שלו הןם באמת אחלה..!! אבל פופ.. לרוב זה באמת.. רק בשביל הפופולאריות.. ובגלל זה שירי הפופ הם בד"כ במקומות הראשונים במצעדים.. זה רק כדי שיהיה שיר קליט.. עם אנשים יפים..(אוקיי נו לא יפים.. עתירי איפור ועיבודי מחשב..) חתיכים מדהימים, וכוסיות בטירוף.. עם קול מעובד.. וכשהולכים לראות הופעה שלהם.. זה לא בשביל השירים.. זה בשביל הדמות.. שבד"כ מתאכזבים קצת.. כי היא לא כזו יפה כמו בטיוי.. למרות טונות האיפור.. והמשחקיםשל האור. וכשהולכים לראות הופעה אכותית.. רוק לדוג'..
זה לא בשביל האמן.. גם.. ברור... אבל זה הרבה השירים..!! ואני אישית.. אם יש שיר פופ שאני אוהבת.. אז סבבה..=] למרות שאני אעדיף אתהרוק על כל סוגיו..
מטאל.. וכאלה..

double O S

New member
:|../images/Emo96.gif

"כי פופ זה לא אכותי, זה קופצני מדיי, זה נבוב, זה ריק, וזה חסר תוכן, לרווב!!!!!!" זה כ"כ לא נכון המשפט הזה:| את לא יכולה להגיד שזה לא איכותי, פשוט את לא אוהבת את זה:| נבוב, ריק וחסר תוכן זה גם לא:| אני יכול באותה מידה להגיד שכלמיני שירי רוק הם נבובים, ריקים וחסרי תוכן... מה, לכתוב שירים על אהבה זה ריק?
או שרק שירים אלה של היהודים הם בעלי תוכן? [ואלה זה שיר עם תוכן עמוק ביותר כמובן]

יש שני סוגים של פופ,

פופ כסגנון מוזיקלי שזה אומר מוזיקה קלילה וקופצנית ולא יותר מדי מורכבת. ופופ כמושג שנגזר מהמילה פופלארי, שזה אומר כל מה שבמיינסטרים. לפי ההגדרה השנייה גם הביטלס נחשבו לפופ בתקופתם, אבל מבחינה מוזיקלית הם לא פופ. אני לא חושבת שאנשים צריכים להימנע מפופ רק כי זה מיינסטרים וכולם שומעים את זה ואז הם לא יהיו מאגניבים ששומעים אנדרגראונד. שכל אחד ישמע מה שהוא אוהב, אני אישית לא שומעת פופ כי לדעתי המסרים שמועברים שם הם דיי שטחיים, והלחן נעשה במטרה להיות קליט ולא במטרה להיות טוב. אבל גם זה תלוי על איזה אמן מדברים.

בצה17

New member
קודם כל כבשה שחורה זה לא דבר רע!

זה דבר שולט!!!!P: אני חושבת שאנשים נמנעים מדברים שהם כמה שיותר ממוסחרים ואווילים וחסרי תוכן ורדודים.. פופ של שנות ה90 ממש לא היה כזה אבל היום לצערנו הרב הוא נהיה ככה
ובגלל זה רוב שירי הפופ קיבלו סטיגמה של משהו מגעיל משהו של פאקצות כזה אדיוטי..

דעתי.

קראתי את כל התגובות ויש דברים שאני מזדהה איתם... אפשר להגיד שזה עניין של טעם. ממבט כללי ונגיעה קטנה, אנשים שומעים וקובעים לעצמם אם זה "יפה" או לא. בד"כ זה קשור ללחן, ולמקצב... שירים "פופים", מכניסים אותך לקצב. אתה שומע את הלחן וזה מה שגורם לך "להתחבר". לכן הגיל הממוצע ששומע "פופ" נע בין 10 ל-15... ברגע ששמים דגש על המילים, ועל האיכות, הדעה קצת משתנה... יש כאלה שימשיכו לאהוב את הפופ כי זה מה שגורם להם להרגיש שמח וכיף, אבל מצד שני, שירים יותר "רוקיסטים" נוגעים בנקודות אחרות, מלבד "אהבה" וכל הנושאים שמעניינים את הגיל שרק התחיל להתבגר. פופ זה רע? לא נראה לי שאפשר להגיד שזה "רע". אבל כן אפשר להגיד שזה המוזיקה שסוחפת את הגיל שרק עכשיו נפתח למוזיקה, כי זה הדבר הראשון ש"מושך". ברגע שמתחילים להתבגר, ולחשוב קצת יותר לעומק "מה זאת שירה" ו"מה בעצם השיר בא להגיד"? מבינים שה"פופ" זו רק דרך למשוך את הנוער ואת הקהל... והשירים הטובים באמת, נמצאים במקומות אחרים, קצת פחות "פופולרים". "ולמה לעזאזל פופ זה הכבשה השחורה של המוזיקה שאפחד לא רוצה לגעת בה?!" מי שחושב ככה, בטח חושב - פופ
, ילדות קטנות, פאקאצות, וכו' [אל תגידו שזה לא מרתיע] ומצד שני, מוזיקה שמנסה "למשוך" קהל, לא משנה עד כמה הטקסט גרוע ו"קיטשי", העיקר שיאהבו את זה. שורה תחתונה - פופ לא בהכרח דבר רע, אבל הוא מיועד [לרוב] לקהל שרק התחיל להתבגר, לקהל שאוכל מה שנותנים לו, ומזה בא המילה "פופ" [פופולרי..] אני אישית שמה דגש על הטקסט והתוכן והאיכות כמובן, דבר שאליו קהל היעד של הפופ לא ישים לב.

double O S

New member
בגלל../images/Emo96.gif

שאתם כ"כ בקטע הזה של מסחור וכל הבולשיט הזה שאתם נמנעים מראש מלשמוע פופ כי זה ממוסחר כמו נגיד כוכב נולד שאני מניח ש-99% מהפורום שונאים את התכנית, למרות שאין מה לשנוא בה, כי זאת מוזיקה, ולשם שינוי זאת לא מוזיקת רוני שאתם מאד לא אוהבים [וגמני לא אבל חפיף
], יש שם שירים ישנים גם, בעיקר ישנים בעצם
פופ זה לא הכבשה השחורה של המוזיקה, בכלל לא, פשוט בארץ יש פחות חיבור למוזיקה ישראלית כזאת, בארה"ב למשל פופ זה משו שכמעט כולם שומעים... ולא כולם נמנעים מפופ, רק אלה שאומרים שאכפת להם מכל הקטע של המסחור וזה נמנעים מפופ, אם אני שומע שיר שאני אוהב לוכפת לי אם הוא פופ\מטאל\רוק\אלקטרוני\קאנטרי\וואטאבר... להיות נגד סגנון שלם של שירים זה צרות מוח וטיפשות למען האמת;[

יש לי סיבות לשנוא את התוכנית

אין לי בעיה עם מסחור... זה פשוט מעפן שהם מקבלים את כל ההערצה והתצומת לב ע"י כך שהם מגיעים לפסגה במעלית...בזמן שאמנים אחרים קורעים את התחת שלהם ועולים "במדרגות"...והם לא מגיעים לפסגה

double O S

New member
אבל זאת לא פסגה, בכלל לא../images/Emo96.gif

אצל חלק אולי כן, כמו שירי מימון שנסעה לאירוויזיון וזה, אבל הנה, הביאה מקום 4 [או 3, שכחתי], אז זה מראה שהיא לא סתם התפרסמה, כי הנה, היא עשתה משו כנ"ל גבסו, שהמקרה שלו זה התכלית של כל התכנית, זה לתת לאנשים את הדחיפה הזאת כדי שהם יוכלו לפתח את עצמם, והוא עשה בדיוק ככה, הוא הוציא את הדיסק שלו והוא הצליח... נכון שבחלק מהמקרים הם פשוט מתפרסמים מהר וזה, אבל אתה יודע טוב מאד כמוני שמתישו זה יחלוף, הם לא יוכלו להיות מפורסמים נערצים אם הם לא יעשו משו עם עצמם...

תות15

New member
../images/Emo45.gif

וזה לא קשור למוזיקה אמנם אבל אתה יכול לקחת לדוגמא את צחי עירני. אני בטוח שהשם הזה מצלצל לכם מוכר.. אבל יש מצב טוב שכבר הספקתם לשכוח מהבנאדם שזכה במקום ראשון באקדמיה לצחוק..והיה המון רעש ותקשורת סביבו- ואפילו זכה בהנחיית תוכנית בידור. אבל, הבנאדם לא עשה עם עצמו כלום ופווף..נעלם.

והכי עצוב,

שלפני שהם מתקבלים לתוכנית,הם אומרים להם את השיפורים החיצוניים שהם חייבים לעשות אחרת הם לא יוכלו להשתתף בתכנית חברה שלי סיפרה לי, (צחקתי מרוב שזה היה עצוב) שהעיפו אחת בגלל השיניים העקומות שלה.. והיא כאילו לא התכוונה לתקן אותם ויש לה קול יפה אבל היא נאלצה לעוף מהתכנית עצוב עצוב עצוב

תות15

New member
כי מה לעשות..

שזאת תוכנית "כוכב נולד" ולא "זמר נולד" זה עצוב, אבל ככה זה..

למעלה