תחשבו שהנושא הבא זה אוף או משו

צלילוש3

New member
"אין מה לשנוא בה"???

בתוכנית הזאת זה קודם כל תראה יפה ואם יש לך קול יפה אז זה בונוס
ואני לא חושבת שלהיות נגד סגנון מוזיקה שלם זה "צרות מוח וטיפשות" כמו שאתה אומר, כי כל אחד אוהב את המוזיקה שלו... וזה לא שאני שונאת פופ אני פשוט לא שומעת אותה אבל אם יהיו שירים יפים שהם פופ במקרה לא יפריע לי לשמוע אותם...

double O S

New member
לא נו;[../images/Emo96.gif

התכוונתי שלהתנגד לסגנון שלם ופשוט לשמוע נגיד שהשיר הוא של בריטני או ווסטלייף או וואטאבר ובכוונה לא לשמוע אותו, זה דבילי אני לכל שיר נותן הזדמנות
"אבל אם יהיו שירים יפים שהם פופ במקרה לא יפריע לי לשמוע אותם..." נו, אני התכוונתי לאנשים שלא ישמעו רק בגלל שזה פופ

jack 1

New member
מממ

אם אני אוהב שיר זה לא משנה לי אם הוא פופ רוק מזרחית או מוזיקה קלאסי. ויש כמה שירים של פופ שאני אוהב...

bhadar

New member
אני דווקא אוהבת פופ../images/Emo9.gif

לכן יש משו בשייגעצ שאני נורא אוהבת
הם לדעתי פופ-רוק
זה שמעורבות במוזיקה שהם עושים גיטרות חשמליות לא אומר בהכרח שהם רוק :X השירים שלהם עם קצב קליל והמילים שלהם קליטות....כמו פופ. ובקשר שכולם נורא מזלזלים בפופ, לדעתי זה מטומטם
זה שהסיגנון הוא יותר קליל וקופצני כזה לא אומר שזה "לא איכותי כמו רוק"... לא אוהבת את כל הגישה השלילית נגד הפופ וכ'....
הלחן שונה,המילים שונות,אבל כל אחד והסגנון שלו אחרי הכל
זה שזה שונה מהרוק או מהבלוז או מהR&B לא אומר שזה רע!!

yardenbm

New member
אין לי בעיה עם פופ

אני לאהוב אבל יש לי בעיה עם הערצה פנטית ושיטחית שלרוב תמצאו אצל כוכבי פופ וזה מוריד מהרמה שלהם. עוד משו שמוריד מהערך שלהם זה התופעה של כוכב חולף שגם לרוב נמצאת באיזור הפופ. םא האלנמטים האלה לא היו מיוחסים לפופ אני חושבת שלאנשםי לא היה בעיה עם פופ. השטחיות לא באה מהאדם או מהמוזיקה אלה מהקהל ובעצם שלרוב (לא תמיד בכלל לא תמיד ) הקהל הוא השיטחי

invAsion

New member
כה צר לי לנפץ את הבועה, ../images/Emo103.gif

אבל יש הרבה שירים של שייגעצ שנחשבים פופ.

דנעע

New member
לפי דעתי כולם נמנעים מפופ בגלל

שהם מקנאים! כן תגידו "איזה מפגרת" או "מה היא מבינה" אבל תכלס אין לכם סיבה לתעב את מוסיקת הפופ, אלא אם כן אתם פשוט מקנאים באמנים. הרי מה אומרים פה, האמנים הם סקסים מוקפים בכוסונים וחתיכות עם מלא איפור (בינינו- מושלם) והמוסיקה? לא מסובכת מידי, קופצנית.. מה רע? יכול להיות שאתם פשוט מקנאים? אם לא אז מה הבעיה שלכם להישאר בגישה של "כל אחד ישמע את מה שהוא אוהב" אם תשכנעו פה אנשים שזאת לא מוסיקה הם לא יפסיקו לאהוב אותה! די להכליל את כל מי ששומע פופ ולהגיד שהוא לא מבין במוסיקה! מוסיקה זה טעם! ועל טעם וריח אין ויכוח ! ודי להיות נגד רוני וכל הזמרות פופ! אז הם אוהבות לשיר שירים שכותבים להם מה יש? הם ז-מ-ר-ו-ת..!! זה התפקיד שלהם והאהבה שלהם! ל-ש-י-ר! לא אוהבים? אל תשמעו! לא רוצים לקנות? אל תקנו! מה זה כל השליליות הזאת? מה זה עכשיו באופנה שלכם?

למעלה