תחשבו שוב

תחשבו שוב

אני לא מבינה... איך יכול להיות שעדין קיימים מושגים כמו שרמוטות או הוא בטח לא רציני הוא רק רוצה לזיין אותי... איך לא התפתחנו בראש שלנו גם הנשים וגם הגברים. אני מבינה מאיפה זה נובע פעם לאישה תמיד היה את הסיכון שכאשר היא מקיימת יחסי מין היא נכנסת להריון וגבר יכול לדלג כל הלילה ולחזור אולי עם מחלת מין... ברור לנשים אסור לגברים מותר אבל אז המציאו את אמצעי המניעה ... נפלא!! אז מה ההבדל עכשיו??? אני לא אוכלת את הקלישאה שהחברה המציאה: הוא חודר אלינו אז זה יותר נפשי... בולשיט!!! חשבתם פעם מה המקצוע הכי נפוץ שקיים מתחילת האנשות? זנות!!! כסף בלי שום רגש אז איך תסבירו את זה? למה אנחנו לא מוכנים להתנתק מחינוך פרימיטבי ותפיסה שלא יכולה להתקיים בתקופה כמו עכשיו... זה מתבטא בעוד מלא דברים שקשורים בתפיסה של נשים וגברים חוץ מסקס אבל אני אשאיר את זה לחומר למחשבה...

Lir האחת

New member
לא השארת לי חומר למחשבה

כי לא הבנתי כלום ממה שרצית לומר. מה השורה התחתונה?

זכוכיות

New member
נראה לי שהיא שאלה

איך זה שהחברה מתקדמת, אבל שרמוטות הודן שרמוטות. אז משתמשת יקרה, הכל תלוי בחברה בה את מסתובבת, אם אחד החברים שלי יעניק למישהי את השם "שרמוטה" שלא בתור בדיחה (חוש ההומור שלנו מלהיב במיוחד), אני אסתכל עליו כאילו הוא נפל מהירח, או מחטיבת הביניים.

Lir האחת

New member
בלנסות להבין את מה שכתבת

אכן הושקעה מחשבה

חשבתי

ואחרי שחשבתי שאני חושב שאני יודע על מה את מדברת הגעתי למסקנה. המושגים האלה לא בדיוק קיימים. שרמוטה זו כבר לא מישהי שמעניין אותה רק לקבל. שרמוטה היא אחת שהרוויחה את השם בגלל ההתנהגות הדוחה שלה כלפי החבר'ה. ואמצעי מניעה לא מונעים את זה שיהיו מקרים בהם אחד מבני הזוג יתעניין בעיקר בסקס וכשיבין שחוץ מזה אין לו\לה מה לחפש שם הוא\היא ילכו. אז סבבה היא לא תחשוש שהוא ילך כי הוא מפחד שאת תכנסי להריון, הוא ילך כי את משעממת ואת מפחדת להתמסר סתם. אני חושב! מחר צבא............

מצאתי דוגמא שיכולה להסביר

אתמול קראתי שאלה שמשהו כתב בפורום אחר לא זוכרת בדיוק איך זה היה מנוסח אבל בערך ככה: פעם הכל היה תמים במיוחד מה שקשור בין בנים בנות לא רק בנושא של סקס אלה פלירטוטים ובכלל יחסים רומנטים היום יש פתיחות והתפתחות אדירה וזה גדל במיוחד אצל בנות וזה מה שגורם לבנים לזלזל בהם יותר ויותר השאלה הייתה אם זה עדיף ככה או לא... ואני אומרת איך אדם יכול לדבר על התפתחות כאשר הוא מאמין שזה גורם לבנים לזלזל בבנות על כך? כמו שכבר אמרתי החשיבה נשארה אותה החשיבה כאילו שהיא לא עומדת בקצב...

למעלה