Silver Fox
New member
תחתונים... טופיק!!../images/Emo82.gif
~הטופיק לקוח מפורום הארי פוטר הספר והוא לגמרי לא שלי~ אפשר לקחת משפטים מספרים ולהחליף מלה אחת או שתיים במשפט במלה... תחתונים!!! וזה יצא נורא מצחיק... קראתי את זה בפורום הארי פוטר הספר ונקרעתי...
אז הנה משפטים שלקוחים מספר 15 וספר 18. למה? כי מספרים אותם מרקו ואקס והם הכי מצחיקים... (חלק מהמשפטים נכתבו בעזרתה האדיבה של אחותי שהתנדבה לעזור לי לחפש משפטים מצחיקים) "לירה זה לא הכוכב של התחתונים הטלפתיות?" "הקפטן הוא תחתונים מלוכלכים!!" "פיצה? בלי תחתונים. זה כל מה שיש לי להגיד". "וכמובן שבמשרד רגיל אין תחתונים הורק באג'ירים". "אתם חושבים שזה נכון מה שאומרים על תחתונים? שיש להם טעם של עוף?" "הנסיך ג'ייק! נסה לנשוך את התחתונים שלו! תלוש את הבליטה שמאחור!" "כריש בתפזורת, סטייק כריש, תחתוני כריש". "בהצלחה. חירותו של הכוכב הזה מונחת על תחתוניכם". "קאסי הראתה לי תמונת מבנה פנימי של תחתונים." "אני לא מבין מה עבר לי בראש כשבחרתי תחתון ארוך כל כך." (מרקו צריך לעשות בוק ריפורט על שר הטבעות) "ג'ייק, תצטרך להרוג אותי כדי להרחיק אותי מהתחתונים האלה." "אלוהי התחתונים. מגלים מה אתה הכי פחות רוצה ומסדרים לך את זה בגדול." "היא הצביעה על מגש מרובע, עמוס בתחתוני קינמון." "דרושה כמות אדירה של אנרגיה כדי לתחזק תחתונים." טוב זהו... נגמרה המוזה...
~הטופיק לקוח מפורום הארי פוטר הספר והוא לגמרי לא שלי~ אפשר לקחת משפטים מספרים ולהחליף מלה אחת או שתיים במשפט במלה... תחתונים!!! וזה יצא נורא מצחיק... קראתי את זה בפורום הארי פוטר הספר ונקרעתי...