תחתונים!

ויימס

New member
תחתונים!

אתם מכירים את הדבר הזה שעושים עם תחתונים (חוץ מללבוש אותם על הראש)? לוקחים משפט, ומחליפים איזשהו שם עצם במילה 'תחתונים'. זה משעשע מאוד, כשעשו לי את זה ממש בכיתי מצחוק (מצד שני, אני לא יודעת מה עם אנשים בעלי הומור מחוכם יותר משלי), בכל אופן, עשיתי כמה ציטוטים כאלה מ'צבע הכשף'. בתקווה שאור לא תמחק את ההודעות, אני אעשה כזה דבר לכל הספרים שקראתי. אז הנה (אני שמה גם את המילה המקורית וההקשר בסוף כל ציטוט): "יש קצת עוף," אמר חולד, "בתמורה לתחתונים." (סיפור, חולד לסתמרוח אחרי שהוא נמלט מאנק) "לא גנבתי את התחתונים! קניתי אותם ביושר!" (סוס, סתמרוח אחרי שהמושל תפס אותו) החיים היו קשים מספיק ממילא. תחתונים צריכים להישאר איפה שהניחו אותם. (אנשים, המושל מסכים עם הוזיר של יבשת משקל הנגד) "אם כן כל שנותר," סיכם הרב אסטרונום, "הוא למצוא את התחתונים המתאימים." (קורבנות, כשהחבר'ה של קרול מתכננים לשגר את הנוסע הנמרץ) "מה עוד יש שם למטה?" "התחתונים שלי נמצאים שם, אולי." (בית, זוגפרח וטטיס טרול-הים על הקצה) "לא, זה לא מספיק," אמר סתמרוח, "שנאה היא כוח מושך, בדיוק כמו אהבה. הם ממש מתעבים תחתונים, הרעיון עצמו מגעיל אותם." (מים, סתמרוח על ההידרופובים) התחתונים יהיו, כמעט בוודאות, חסרי ערך כאמצעי הגנה. (קסדות, סתמרוח וזוגפרח מוצאים את התלבושות של האסטרונאוטים) "הי!" אמר. "זה תפס את התחתונים שלי!" (מטען, משלח השמונה תפס אותו) הוא ראה תחתונים בעבר, כמובן, אך הם היו דוגמאות קטנות. (סלמנדרות, סתמרוח מתפעל מהסלמנדרות שזוגפרח מחבר לדיוקנון) "יש לי רעיון. כלומר, מה גיבורים הכי רוצים יותר מהכל?" "תחתונים?" אמר זוגפרח. "לא. אני מתכוון- רוצים ממש." (זהב, סתמרוח מתכנן איך הם יכולים למנוע מהרון לתקוף אותם) "אתם לא רוצים שאנשים ידעו שיש לכם פה תחתונים, אה?" רטן סתמרוח. (דרקונים, סתמרוח לאיש הדרקון הזה שהוא נלחם בו) לא, מחשבות כאלה לא יעזרו. הוא ניסה לחשוב על משהו אחר- עשב, עצים, אוויר צח, תחתונים. תחתונים... (דרקונים, זוגפרח בכלא של אנשי הדרקון מנסה לעודד את עצמו) תחתונים הופיעו היכן שלא היה דבר שיגרום להם להופיע. (ערפילים, באיזה קטע במקדש של משלח השמונה שהכשף מתחרפן) "הלכו כל התחתונים הקטנים האלו. חיבבתי אותם." (סמטאות, חולד אחרי שאנק נשרפת) (הרבה בירבורים על העיניים של גורל)... מבט מעמיק יותר יגלה- מאוחר מדי! שאינן אלא חורים הנפתחים אל חשיכה כל כך מרוחקת, כל כך עמוקה עד שהמתבונן ירגיש את עצמו נמשך ללא רחם אל תוך הבריכות התאומות על פני לילה אינסופי והתחתונים הנוראים, הסובבים... (כוכבים) "אתה מתכוון שזה אחד מהמקומות האלה? בוא נסתלק מכאן!" "בהחלט," הסכים סתמרוח. "אם נחזור בדיוק איך שבאנו אולי נצליח. נוכל לעצור כל קילומטר או שניים ולהשליך תחתונים." (מטבע, סתמרוח והרון מגלים שהם נדדו לאיזור בעל שדה כשף גבוה) "האם התחתונים הקוסמיים מוכנים?" (צבולוגים, הרב אסטרונום מתכונן לשיגור) והטובים ביותר: "מין סוג של תחתונים, אני חושב. לא הסוג הרגיל." (קסם, סתמרוח מדבר עם חולד על המטען) "ואילו לכל אדם, לחופיו של ים המעגל היה הר של תחתונים משלו?" (זהב, המושל מאתגר את סתמרוח) "הוא הזדקן בשירותם של מספר תחתונים. הוא מתייחס אליהם כאל מרכיב נחוץ אך מעייף בשלטון המוצלח על האימפריה." (קיסרים, המושל והמומחה לפוליטיקה של האגטינים או מה שהוא לא יהיה מדברים על הוזיר) אחרי הכל, לא יהיה קשה כל כך למצוא ספינה אחרת, התפלסף עם עצמו, אך אדם חייב אולי להמתין זמן רב בגן העדן הזה אותו מפרסמים כוהני המולה, בטרם יוענקו לו תחתונים אחרים. (חיים, רב חובל מחליט לנטוש את ספינתו מוכת המטען) הדמות המצונפת התכופפה ובידה האחת שחררה סולם חבלים. בידה האחרת אחזה תחתונים, שהיו אפופים באווירה שאין לטעות בה של משהו שתוכנן כדי להרוג אנשים. (מטה כסף, ההידרופובים מביאים את סתמרוח וזוגפרח לקרול על העדשה) הייתה תנועה בין התחתונים המעשנים. הם נראו כאילו הם מגדלים שטיח ירוק. (חורבות או שרידים או משהו כזה, זמן משתלט סוף סוף על המקדש של אוכל הנשמות) "תראה, אלה החיים האמיתיים, כלומר, הנה אתה מסתובב עם ארגז מלא תחתונים, אתה לא חושב שכל בר דעת יקפוץ על ההזדמנות לסחוב אותו?" (זהב, סתמרוח מתעצבן על ביטחונו המוגזם של זוגפרח ב..כולם, בערך) סתמרוח הסתכל באימה. בתמונה, מוקפים בכמה הבזקי מחושים,התנוססו- ענקיים, מיובלים, מוכתמים בשיקויים ולא ממוקדים- תחתונים. "זה הסיפור של החיים שלי," אמר בעייפות. (אגודל, זאת התמונה שהוא צילם בטעות. כשאוכל הנשמות תפס אותו, הוא ניסה לזרוק עליו את המצלמה) הוא התבונן ארוכות בגבר המתקרב, שבבירור לא חיבב במיוחד את הרעיון לעזוב את מקלט העצים. הוא היה חמוש, אך רוכב הדרקונים התבונן בעניין מסויים באופן המוזר בו אחז האיש בתחתוניו, כשידו מושטת לפניו, כאילו התבייש להיראות בחברתם. (חרב, כשסתמרוח תוקף את האיש דרקון עם קרינג) זוגפרח אחז בסורגים ומשך את עצמו כלפי מעלה. "רואה משהו?" שאל הרון, מכיוון כפות רגליו. "רק תחתונים." (עננים, זוגפרח והרון בכלא בהר ווירם) "אין זה ברור אם מותר לקרוא תיגר באמצעות תחתונים-" "מותר, מותר, זה מעיד על אינטליגנציה." (בא- כוח, המושל המת והמושל הזמני דנים בקריאת התיגר של ליאסה על אחיה באמצעות הרון) "התחתונים שלי-" "שיילכו לעזאזל התחתונים שלך! תישאר פה עוד קצת ותלך למקום בו לא תצטרך שום תחתונים!" (מטען, סתמרוח בקריזה על זוגפרח שמעכב את בריחתם מהעיר הנשרפת) ולסיום: "אמרתי שאסור להגיד תחתונים!" (שמונה, סתמרוח במקדש של אוכל הנשמות)

Rincewind

New member
וואו

מרשים! ואכן- מצחיק

limilu

New member
../images/Emo6.gif

איזה מצחיק זה! וזה עוד רק בספר הראשון!

Moondust

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

(מתנצלת אם הציטוטים לא הכי מדויקים, אין לי את הספרים לידי) "אני מוכרת תחתונים, חמודי" ("אחיות הגורל", תפוחים, סבתא מנסה לעבור את השומרים) "אח'כך דפקה לך בעיטה בזה, נו. זה. בתוך התחתונים... ובדיוק שאתה חושב שסילקת אותה, מהזה שלך, מה-קוראים-לזה, היא פותחת לפניך את התחתונים הרקובים הענקיים וההולמים שלה..." ("שומרים! שומרים!", פה/לב, ויימס שיכור ומהרהר הרהורים) "אז ככה, עוזר אם מגרדים להם מאחורי התחתונים". ("שומרים! שומרים!", אוזניים, ליידי ראמקין ועצותיה הטובות)

ויימס

New member
../images/Emo99.gif

אני שמחה שזה מוצא חן בעיניכם! אתם מוזמנים להוסיף עוד משלכם...

Athaclena

New member
סליחה להרוס לכם את העליצות

זה היה משעשע לכמה דקות, ואז מיציתי. קראתי עוד כמה, ואז ממש מיציתי. וזהו. אז... חמוד. מה שכן, אפשר עם יותר השקעה לעשות משהו אחר שכרגע אין לי כח להסביר אותו ואני לא זוכרת איך קוראים לו. אולי אני אעשה את כשאני אחזור הביתה... ביום שני בערב.

זה היה קצת הרבה

אני מודע לכך ש"קצת" ו"הרבה" הן מילים מנוגדות, ויחד עם זאת החלטתי להשתמש בהן כדי לתאר את מה שקראתי עכשיו. ושמתם לב, שאחרי שנטע אמרה: "והטובים ביותר:" כולנו ציפינו שיהיו עוד 2-3 ממש מוצלחים, אבל במקום זה הגיעובערך עוד 700 משפטים? אבל לסיכום, זה היה לא רע. גם אם אפשרהיה להחליף את המילה "תחתונים" במשהו אחר. אני אסביר: תחתונים היא מילה שנראית כניסיון של ילדים להגיד משהו גס, כאילו אנחנו לא מספיק בטוחים שזה מצחיק, אז נגיד מילה כזו. לדעתי, אפשר לנסות הכל עם המילה "שטרודל", או אולי "פלמינגו", ולהגיע לתוצאות משעשעות לא פחות. אם כן - כל מי שמעוניין להמשיך במשחק - אני מפציר בכם להשתמש במילים אחרות, גם כדי שיהיה מעניין יותר.

ויימס

New member
הסתכלתי על הציטוטים,

עם מילים אחרות זה הרבה פחות מצחיק. אותי לפחות. ואני נטע הדיקטטור, לכן אני הקובעת.
...והיו בסך הכל 31 ציטוטים!

The Mad Hatter

New member
וכל זה מספר אחד?? ../images/Emo12.gif

פשש..ישר-כח על ההשקעה! היה משעשע ביותר. אבל אני לא חושבת שכדאי לפתוח כזה שרשור לכל ספר בנפרד. שרשור מרוכז יכול להיות טוב יותר. 31 ציטוטים זה באמת מוגזם בשביל ספר אחד..P:

ויימס

New member
לסיכום העניין:

יש 3 אנשים שאהבו את זה ו-3 שלא ממש. נוסף לכך יש איזה 15 אנשים שלא חושבים אפילו שזה שווה תגובה. אתם מאוד מבאסים, אתם יודעים? ועכשיו אני במשבר האם לעשות עוד אחד או לא. מצד אחד, יש אנשים שלא רוצים. מצד שני, יש אנשים שרוצים. מצד אחד, יש אנשים שזה מצא חן בעיניהם. מצד שני, יש אנשים שזה לא מצא חן בעיניהם. מצד אחד- אוף, די, נגמרו לי התקבולות.

pini-pee

New member
תוסיפי אותי לאילו שהתלבטו

אבל שהדפדפן שלהם לא נתן להם להגיב :)

The Mad Hatter

New member
מה אכפת לך אם רוצים?

אם *את* רוצה-תכתבי. אני מבטיחה לך שכולם יקראו. זה לא שאנחנו צפים בהודעות או משהו. ומי שיש לו בעיה מוזמן לפתוח דיון חדש בעצמו. :) (ואותי הכנסת לאלה שלא-ממש? כי דווקא כן אהבתי, אבל לדעתי עדיף לכתוב את זה במתכונת (
) אחרת. אבל, שוב, מי שואל אותי? P:)

מה? רק רגע אחדדד!

אני לא אמרתי שלא אהבתי את זה. בסדר, הבנתי את הרמז. אני אעשה אחד משלי. אולי הוא לא יגיע היום,ואולי גם לא מחר... אולי המילה תהיה "תחתונים", אבל סביר להניח שלא. ואני גם לא אספר לכם על איזה ספר אני מתכוון לעשות את זה. בקיצור... חכו בסבלנות.

ד ל ת

New member
אני אהבתי

ואני אפילו תורמת כמה ממכשפות בחו"ל: "חשבתי שראיתי... מש'ו רץ..." מלמלה נאני. "שם, בין התחתונים." "בטח ברווז, במקום כזה". (=עצים) "גברת גוגול טבלה כפית בתוך התחתונים הגועשים, וטעמה." (=עיסה) "תחתונים זה לא היגייני," הכריזה גראני. "את יודעת שאף פ'ם לא אהבתי תחתונים. לשבת בתוך הלכלוך של עצמך, וכל זה." (=אמבטיות)

limilu

New member
אהבתי את האחד עם האמבטיה...

אני בטוחה שיש לי כמה אנשים בכתה שאומרים את זה על אמבטיות.

gaspode

New member
מדהים

ואני גם חושבת שלאנשי הדרקון לא היה מקום לתחתונים בתלבושות המצומצמות שלהם.

Witch Child

New member
גאוני

נהניתי!!! אפשר להוסיף אותי לרשימת האנשים שהתפוצצו מצחוק! והנה עוד כמה (כולם מ"מעשי קסמים": "את באמת בחורה מושכת מאוד," הוא אמר. "Tולי את יודעת במקרה לנגן בתחתונים?" (נבל) "אבא שלי לימד אותי לנגן בתחתונים" (מפוחית) "התחתונים האלה, למה הבאנו אותם לפה?" (אנשים) "היו צרות מפני שהתחתונים הסתכסכו בינם לבין עצמם" (קוסמים) "תחתונים נתקעו בעץ ליד סנטרו והתיזו רסיסים ליד אוזנו" (סכין) "קרדינג התכופף בסרבול ומישש את התחתונים בזהירות" (רצפה) "יש יותר מדי תחתונים! הם יהרגו אותי!" (שומרים) "אני רוצה שתדליקו את התחתונים" (גפרורים) "אני חושב שנשברו לי התחתונים" (מפרקת)

Gdil

New member
../images/Emo173.gif

"לופין וונס, ברצוני ליידע אותך שאתה עצור ותגש נגדך תביעה על מספר עבירות של רצח באמצעות מכשיר קהה, להלן, התחתונים..." (דרקון, גזר עוצר את וונס) מישהו שם בחוץ עמד לגלות שהסיוט הכי גרוע שלו הוא ספרן מרוגז. עם תחתונים של משמר הלילה. (תג) "אווק" ציין הספרן בסבלנות. "מה? אה, מצטער." ויימס הוריד את הקוף, אשר ברוב חוכמתו לא עשה עניין מכך, משום שאדם שכועס עד כדי כך שיניף 150 קילו אורנג-אוטנג בלי להרגיש, הוא אדם שיש לו יותר מדי דברים בתחתונים. (ראש)

למעלה