תחתוני מידי מכותנה שלא לוחצים!

נטע234

New member
תחתוני מידי מכותנה שלא לוחצים!

היכן ניתן לקנות תחתונים עשויים מ 100% כותנה, במידה XXXL 48-50 כל התחתונים שאני מוצאת יותר קטנים ולוחצים ועוצרים לי את הדם. או שהם בגזרה ארוכה (של סבתות) ואני רוצה בגזרת מידי. בפורום ´שמנות ויפות´ המליצו לי על סלוגי, אבל גם סלוגי במידה הכי גדולה, לוחצים לי.כי הגומי שלהם אולי לא נראה , אבל עדין חזק מאד. אני רוצה תחתונים שהגומי שלהם יהיה חלש , ויהיה רק כדי להחזיק את התחתונים שלא יפלו או יתקפלו, אבל לא מעבר לכך. שוב תודה מראש נטע

DREAM111

New member
היי נטע ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

עכשיו אני קניתי תחתונים של חברת FIX ולהפתעתי כמה שלא רציתי כי הם גבוהות אמרתי שאני חייבת לנסות ותשמעי אני מזה מרוצה. הם רכים גמישים מאוד ללא תפרים שזה בכלל נפלא ונוחים להפליא. כמו כן יש חברות תות ואת חנות NO1 בראשון שלהם יש תחתונים בכל מיני מידות גדלים וסוגים כדאי לנסות.

נטע234

New member
פיקס לוחצים. ומה זה חברות תות?

תודה על תגובתך. לצערי גם פיקס לוחצים לי. אולי הגומי הוא חלק אינטגרלי מהתחתונים, אבל הוא עדין חזק. אני ממש לא רוצה להרגיש את הגומי, ובטח שלא ישאר לי סימן על העור אחרי שאני מורידה אותם. אני רק רוצה שהגומי ירפרף לי על העור כדי שהתחתונים לא יפלו. מה זה חברות תות? לא שמעתי עליהם בחיים. האם יש להם חנות גם באזור ת"א ולא רק בראשל"צ?

DREAM111

New member
היי נטע ../images/Emo39.gif

לגבי ת"א אני עוד לא יודעת. מחר יש לי קצת זמן ואני יעשה כמה טלפונים ואני אגלה בדיוק איפה יש להם חנויות. מי שעוד אני יכולה לנסות להציע לך אבל אני לא בטוחה אם זה כותנה או לא זה באלנבי יש חנות שיש לו תחתונים חזיות ודברים כאלה במחיר של 5-20 ש"ח כל פריט. אני קניתי שם מספר רב של תחתונים מידי גבוהות וגדולות מאוד אולי כדאי לנסות. החנות היא בין באלנבי בין רח´ בלפור לרח´ ברנר באמצע את תראי אותה היא פתוחה וניראת לעין כל. אשתדל כבר מחר לתת לך פרטים לגבי תות. ביי

אני קניתי בדלתא פלוס במבצע

שלישיית תחתונים ב-25 שקלים, ואני מידה 46-48 בתחתונים וה-L שלהם הוא בול. יש את זה עד XXL במידי, היילג, ותחתוני סבתא. האמת היא שלקחתי שלוש היילג והם מעולים והמידי יושב עליי כמו בוקסר... אני לא יודעת אם המבצע עוד בתוקף אבל שווה לנסות. יש להם גם חוטינים חדשים ממיקרופייבר בגימור בלי תפר בצבעים מגניבים שכדאי לנסות...

may24

New member
איפה יש?

איפה יש דלתא פלוס באיזור המרכז לדוגמא בר"ג?

למעלה