תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב לימוני -
בוקר טוב,
אני רוצה להכין ליום חמישי תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב לימוני ומתלבטת באיזה מתכון לבחור מכל המתכונים שמצאתי באינטרנט.
אם יש לכם מתכון טעים, אהוב, שניסיתם ואתם מכינים תמיד, אשמח לקבל אותו.
מה אתם אומרים על המתכון הזה:
http://m.ynet.co.il/Articles/4686462
כמובן עם שינויים לקמח מצה, על מנת שהמנה תתאים לסדר שני.
רציתי לדעת האם ניתן לשנות את בשר הבקר לעוף או חצי עוף וחצי בקר, האם זה ישפיע משמעותית על הטעם?
לא אכלתי בשר בקר כ- 12 שנים
כך שאשמח אם תאמרו לי איזה חלק של בשר הבקר צריך לקנות, איני מבינה בזה.
דבר אחרון, האם ניתן להכין את התחתיות הממולאות יום קודם ולחמם למחרת או שהן יותר טעימות אם מגישים מיד?
תודה רבה!

בוקר טוב,
אני רוצה להכין ליום חמישי תחתיות ארטישוק ממולאות בשר ברוטב לימוני ומתלבטת באיזה מתכון לבחור מכל המתכונים שמצאתי באינטרנט.
אם יש לכם מתכון טעים, אהוב, שניסיתם ואתם מכינים תמיד, אשמח לקבל אותו.
מה אתם אומרים על המתכון הזה:
http://m.ynet.co.il/Articles/4686462
כמובן עם שינויים לקמח מצה, על מנת שהמנה תתאים לסדר שני.
רציתי לדעת האם ניתן לשנות את בשר הבקר לעוף או חצי עוף וחצי בקר, האם זה ישפיע משמעותית על הטעם?
לא אכלתי בשר בקר כ- 12 שנים

כך שאשמח אם תאמרו לי איזה חלק של בשר הבקר צריך לקנות, איני מבינה בזה.
דבר אחרון, האם ניתן להכין את התחתיות הממולאות יום קודם ולחמם למחרת או שהן יותר טעימות אם מגישים מיד?
תודה רבה!