Ccyclist
Well-known member
הזמנתי טיסה מאד מטקדמת, אך מסתבר שהית'רו סגור בלילה. האסטרטגיה של להגיע ללונדון בסביבות חצות ולקוות להכנס לאולם הנוסעים ב 2 בבוקר בערך נופלת מול העובדה שהבידוק הבטחוני מתחיל ב 5 בבוקר בלבד והצ'ק אין אולי ב 3 אז אין טעם במלון.
למזלי זה באחד מלילות סוף השבוע אז אני חושב לשרוף זמן בתחתית הלילה
השאלה לאן לנסוע לשרוף זמן.
הנסיעה הישירה לשדה היא של כשעה.
אין לי כוונה לצאת את המערכת לפני הית'רו.
ה-תחנה לחובבי אקזוטיקה בתחתית היא התחנה המוסקבאית ב Gants Hill אבל לא רק שזה אזור שמחייב נסיעה דרך אזורים מפוקפקים במזרח לונדון - תדירות תחתית הלילה בענפי הקו היא 20 דקות בלבד לעומת 10 דקות בליבות הקווים.
כל נסיעה לקצה הקווים ונסיעת חזור פלוס הנסיעה להית'רו מסתכמת בשעתיים בערך. אין עניין אמיתי במקטעים התת קרקעיים כי מרבית התחנות די סטנדרטיות. גם נסיעה סיבובית דרך קו מזרח לונדון תסתכם הסביבות השעתיים.
הרעיון הוא להגיע להית'רו כשעה לפני תחילת הצ'ק אין, כלומר לצאת את תחנת הרכבת הבינעירונית בסביבות חצות פלוס ולשרוף כשעתיים בתחתית. להגיע ב 02:30 עד 03:00 זה תזמון מושלם מבחינתי.
למזלי זה באחד מלילות סוף השבוע אז אני חושב לשרוף זמן בתחתית הלילה
השאלה לאן לנסוע לשרוף זמן.
הנסיעה הישירה לשדה היא של כשעה.
אין לי כוונה לצאת את המערכת לפני הית'רו.
ה-תחנה לחובבי אקזוטיקה בתחתית היא התחנה המוסקבאית ב Gants Hill אבל לא רק שזה אזור שמחייב נסיעה דרך אזורים מפוקפקים במזרח לונדון - תדירות תחתית הלילה בענפי הקו היא 20 דקות בלבד לעומת 10 דקות בליבות הקווים.
כל נסיעה לקצה הקווים ונסיעת חזור פלוס הנסיעה להית'רו מסתכמת בשעתיים בערך. אין עניין אמיתי במקטעים התת קרקעיים כי מרבית התחנות די סטנדרטיות. גם נסיעה סיבובית דרך קו מזרח לונדון תסתכם הסביבות השעתיים.
הרעיון הוא להגיע להית'רו כשעה לפני תחילת הצ'ק אין, כלומר לצאת את תחנת הרכבת הבינעירונית בסביבות חצות פלוס ולשרוף כשעתיים בתחתית. להגיע ב 02:30 עד 03:00 זה תזמון מושלם מבחינתי.