תחתמו!!!!!אהה ותכנסו

JuSt My LuCk

New member
תחתמו!!!!!אהה ותכנסו

לכולם שכאן תחתמו!(כאילו למי שלא חתם חח ) מקפליי יכולים להגיע לארץ ! אז תרשמו ודרך אגב שלחתי לדני הודעה על זה והוא ענה לי (דיי ביובש האמת) אבל הם יודעים על זה (וגם שלחתי לו קישור לעצומה אז הוא ראה את מה שכתבתם (אם הוא נכנס בכלל) תראו: 1 day rats will rule the world 1!!!!!!! Date: May 30, 2006 7:57 AM Flag spam/abuse. [ ? ] Subject: RE: Hey Danny-i donno if you'll read this but its very Important Body: its cool ----------------- Original Message ----------------- From: adi Date: May 30, 2006 7:45 AM hey danny if you'll read this it will be great. you probably heard about that and if you dont so you'll hear about that now (lol) that we-> the big fans in israel really whants you to come so we did an Petition in the net for this. its new thing i mean that we started this 3 days ago and not every one know about thet yet but in the meantime we have already 242 pepoule it may not that big number but its will get bigger soo..... i'll sending you the Petition soo if you have time or if you want to look at this you can. http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?mickey15

LovE BuSTeD

New member
מה הוא אמר לך?

ואיזה מייספייס זה שימי קישור.. אולי זה זה אחד מזוייף...

JuSt My LuCk

New member
זה לא מזויף

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=67677290

m i c k e y 15

New member
אממ לא יודעת זה נראה מוזר..

כאילו למהשהוא דווקא ירשום שהוא לא מזויף וזה.. חח זה כאילו הוא מסגיר ת'עצמו חח ולמה שהוא ישים שיר של סוד ברקע חחחח ומוזר שהוא קרא לעצמו בשם הזה..הארוך הזה חחח ונראה לי זה האמיתי..אם כבר.ויש לו שמה גם את ניל חח http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=55563643&MyToken=b38224c5-5cfe-4725-a9e3-8ffe1d63c55e

JuSt My LuCk

New member
לא זה לא מזויף

והשם הארוך זה בגלל שיש לו אובססיה לעכברושים חח =) זה הוא רואים שזה הוא

L u L i1

New member
נכון!!!O:

פושעת...

שניני 17

New member
אממ הגענו כבר ל- 290 אז זה נראה טוב

ומה זה בכלל אומר--------> 1 day rats will rule the world 1!!!!!!! הוא כתב את זה או מה?!

JuSt My LuCk

New member
כן זה נראה טוב

חח 1 day the ratman will rule the world זה השם שלו חחחח =) יש לו אובססיה לעכברושים חח

JuSt My LuCk

New member
חחח

חחח הוא נראה (נכון זה בכתב חח ) דיי מרוצה מזה חח =) הוא גם נכנס לעצומה וקרא שמה את כל מה שכתבו וזה

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo41.gif

לא יודעת איך אני יודעת רואים שזה הוא כמו בבלוג שאת שלחת לי (שדרך אגב יש לי גם אותו חח )

יש לי הוכחה שתיגרום לכם להאמין ש...

אני ממש אבל ממש אבל ממש משוגעת! נכון המספייס והאתר הזה שצריך להירשם ולחתום וכ"U?! אז ככה מרוב שאתמול היה לי משעמם אז... החלתי פשוט להודיעה בכל הבלוגים שלי ויש לי דיי המון איזה 10 פשוט הודעתי להם על האתר ועל המספייס ושיחתמו ויעבירו חחחחחחחחחח ועכשיו הינה ממש הישתגעתי... פתחתי בלוג להבאת מקפליי ארצה! כלומר פשוט אני יעצב את הבלוג טיפ טופ ויכתוב שמה הכל כלומר מספייס את האתר... וכ"ו כן ממש משוגעת אני ומשועממת! אבל מה לא עושים כדי שהם יבואו לארץ...

LovE BuSTeD

New member
מצוייןןן=]]

תודה בובה גם אני וחברה שלי עשינו לסאן אוף דורק שהתחיל כל הקטע של העצומה וזה דיי עזר טאנקס:)

למעלה