"תחת התות" / יצחק שלו מישהו מוכר?
W Wing Chan New member 26/5/04 #3 ושיגידו שהמנהלות לא עוזרות.. ../images/Emo11.gif רואה קובי? יצאת אמבה מפלצתית בעלת שני תאים במקום אחד. (בגרות בביולוגיה משפיעה עליי לרעה :<)
ושיגידו שהמנהלות לא עוזרות.. ../images/Emo11.gif רואה קובי? יצאת אמבה מפלצתית בעלת שני תאים במקום אחד. (בגרות בביולוגיה משפיעה עליי לרעה :<)
R roni64 New member 27/5/04 #4 ../images/Emo51.gif האמת שחלמתי על מחיר נמוך יותר, אבל אני מחפשת את הספר הזה כבר שנים, אש נראה לי שאצטרך להתפשר.
../images/Emo51.gif האמת שחלמתי על מחיר נמוך יותר, אבל אני מחפשת את הספר הזה כבר שנים, אש נראה לי שאצטרך להתפשר.
R Rivendell New member 27/5/04 #5 תבדקי גם אצל איתמר לוי אולי אצלו יותר זול (המחירים שלו תמיד מפתיעים אותי לכיוון זה או אחר ) וכמובן - בחנויות יד שניה. יש במאמרים רשימה מסודרת ותוכלי למצוא מה הכי קרוב אלייך.
תבדקי גם אצל איתמר לוי אולי אצלו יותר זול (המחירים שלו תמיד מפתיעים אותי לכיוון זה או אחר ) וכמובן - בחנויות יד שניה. יש במאמרים רשימה מסודרת ותוכלי למצוא מה הכי קרוב אלייך.
R roni64 New member 27/5/04 #6 איתמר מצא לי כמה ספרים והמחירים שלו באמת סבירים. "תחת התות" נמצא אצלו ברשימת המבוקשים כבר שנתיים, ובינתים לשווא. עדיין לא אמרנו נואש.
איתמר מצא לי כמה ספרים והמחירים שלו באמת סבירים. "תחת התות" נמצא אצלו ברשימת המבוקשים כבר שנתיים, ובינתים לשווא. עדיין לא אמרנו נואש.
D debbijwolf New member 27/5/04 #8 תחת התות יש יש לי את הספרמבמצב טוב מחירו 60 כולל משלוח בדואר רשום ומעטפה מרופדת תודה