תיאבון

עמוקא

New member
שלום מני,

אין לי אפשרות לענות לגבי כל חולי האלצהיימר, יכולה להעיד לגבי אמא, היא אוכלת כמויות שלא תאמנה... לו אדם בריא היה מצליח לאכול כמויות שכאלו, ודאי לא היה יכול לזוז מעודף משקל. עד כמה שהצלחתי לקרוא, הבינותי שאחת מתופעות "דכאוניות" הן הרזיה ללא כל קשר לכמות המזון הנאכלת - לדעתי, זה חלק מהסמפטומים של המחלה. לפחות, כך אצל אימי..

אנימו

New member
ההרזיה היא מן הסתם סימפטום של

המחלה. החולה שלי אוכל כמויות לא מבוטלות של מזון שבחלקו נמנע ממנו בעבר כי בנוסף למחלה הנדונה יש לו גם ...סכרת. רזה כ-10 ק"ג בשנה האחרונה ופה ושם מעלה שניים ויורד בחזרה. כנראה שחילוף החומרים השתנה. ראיתי שגם החולים האחרים רזים ולעתים מואכלים בחומרים מזינים במיוחד.

מני בר

New member
תודה..עוד דאגה על הראש

הקהליה מעירה שהחולה שלנו לא אוכל כנראה..ואולי יש פה הזנחה

אנימו

New member
מני שלום. למה הכוונה "קהליה"?

תעקוב אחרי כמות האוכל וסוגו. יש אוכל מזין שראיתי שמאכילים בו את החולים. שכחתי כרגע מה שמו. תתייעץ עם רופא.

מני בר

New member
הקהילה

מכרים,שכנים ואפילו רופאת המשפחה(ממה שאני רואה ההבנה של רופאי המשפחה בהתנהגות במחלה די שטחית..) הוא אוכל הכל..אבל האמת שלפעמים נוגס וטועם ואומר שימשיך לאכול אחר כך..

אנימו

New member
כידוע , לא כל רופאי המשפחה מומחים

בנושא. תנסה לתת לו דברים שטעימים לחיכו. יש בנושא, כמו בשאר התופעות, עליות וירידות. אבל תהיה עם היד על הדופק.

zs1957

New member
תיאבון -מני בר

לא כל חולי האלצהיימר רזים. יש חולים שיש להם תיאבון יתר. אצל החולים הללו האוכל הוא ההנאה היחידה שיש להם בחיים. במידה והאמא שלך לא אוכלת מספיק והיא רזה מדי ניתן להוסיף לה אינשור- זהו תוסף מזון עתיר קלוריות המכיל את כל אבות המזון ,ויטמינים ומינרלים. קונים בבית מרקחת ע"פ מרשם רופא יותר זול. ניתן לקנות ללא מרשם. יש מספר טעמים: תות, שוקולד, וניל. בהצלחה!!!!!

למעלה