תיאוריה בין-אופ"סית..

python 4

New member
תיאוריה בין-אופ"סית..

אז ככה - קודם כל, סוף סוף הצטרפתי אליכם והשלמתי את כל הפרקים החסרים, כולל חמשת פרקי השבוע האחרון ששודרו היום בבוקר. אם לא הייתי יודע אחרת הייתי בטוח שזה מתוכנן - באותו יום שמשדרים את חמשת הפרקים של ימ"ח וחמשת פרקי צח"מ, תמיד אחת הסדרות מתעלה על השניה. שבוע חזק לאחת וחלש לשניה - וההפך שבוע אחרי. שבוע שעבר היה דווקא השבוע החזק של ימ"ח, עם האקשן והפיצוצים והג'יי טי שנופל 15 מטר לתוך הנהר (למה ג'יי טי של צח"מ לא יכול ללמוד מחברו הצעיר בימ"ח ולפטור אותנו גם הוא מנוכחותו המעצבנת?). באותו זמן היה שבוע די חלש בצח"מ - בואו נאמר את זה ככה - היה יותר מדי טרישה. והשבוע - הגלגל מתהפך. בימ"ח הם חזרו בכיף לשחזר את הסדרה המיתולוגית בשנות השמונים "דגראסי" (זוכרים?). בחצי מהסצינות שם רואים את הטינס לומדים על מלחמת האזרחים, ובחצי השני רואים את הוֹפּ בוכה על מר גורלה. עד כמה שאהבתי את דגראסי - לא, זה לא זה. לעומת זאת, בצח"מ הטינס אולי הולכים לבית ספר, אבל לא בשביל ללמוד, אלא יותר בשביל להוציא דברים מהלוקרים שלהם, להתווכח על מי אוהב את מי ולמה, להרביץ, לצוטט לויכוחים של אחרים לגבי מי אוהב מי ולמה, להרביץ עוד קצת, ואז להכניס את הדברים שלהם חזרה ללוקרים וללכת הביתה. מבית ספר עם שם מגניב כמו "וולנט גרוב" הייתי מצפה שילכו שם קצת פחות מכות. אבל לא זו הנקודה. הנקודה היא שהשבוע הפעם של צח"מ היה פשוט מעולה - אופרת סבון במיטבה. זה התחיל מזה שכמויות הטריש והליב צומצמו במידה ניכרת למינימום ההכרחי, המשיך באקשן בלתי פוסק (ג'יל מקבלת על הראש מקתרין, ג'יל "מקבלת על הראש" מבילי) ונגמר בסצינות נפלאות של קאסי הגוססת לאיטה תוך התחשבות מלאה בזולת. בד"כ אני לא מחבב את הילדה, אבל השבוע היא בהחלט התעלתה על עצמה. פולניה למופת. עוד רגע היא היתה אומרת "שויין, אני אמות לי פה בשקט, תמשיכו בעיסוקיכם, אנא". עלילת נינה-תומאס-ספר-יין היא העלילה החלשה היחידה שהיתה השבוע, וזה בהחלט ראוי לציון. אפילו מק התעלתה על עצמה, וסוף סוף נוקטת עמדה תקיפה כלפי העולם (מאחורי גבה המגונן של קתרין, כמובן) שלא נדבר על קתרין, ג'יל והאגרטל - רגע קלאסי נהדר. אהבתי את המשפט של קתרין כלפי ג'יל ובילי - "נמאס לי ממך.. משניכם!" יו גו קיי! רחמיי יוצאים על אשלי.. היא הולכת להתחתן עם בראד בשעה שברור שהיא עדיין מאוהבת בויקטור (אם כי קשה להבין אותה.. היא מתחתנת עם חתיך עולמי וחולמת על בחור משופם ומקומט שלא הייתי מסתכל עליו פעמיים. בעצם, מה אני מדבר? ויקטור עשיר, בראד פחות). אבל הקטע הכי הורס היה דווקא האחרון - שבו דיאן ואשלי נפגשות בחנות בגדי תינוקות. דיאן לא ידעה עד עכשיו שאשלי בהריון?? עם הרכילות שרצה שם? יש איזו מריסה שהתרשלה בתפקידה, אין ספק. אהבתי את ההלם של דיאן כשהיא ראתה את הבטן של אשלי! אין ספק - שבוע מופתי בצח"מ.. אני מקווה שהם לא יתדרדרו שבוע הבא, אבל גם אם כן, לא נורא, כי זה אומר שיהיה שבוע נפלא בימ"ח (קרי - הופ תבכה. והרבה. אני לא רואה את זה אחרת). ואם יהיה שבוע נורא בצח"מ ובימ"ח.. אז הכל יפול על כתפיה הצנומות של תשוקות. נדווח.
 

taish

New member
יפה יפה

אין לי שום בימ"ח (אני רק יודעת שזה נשמע כמו ראשי תיבות של "יימח שמם", רק צריך להוסיף את הש' - ימח"ש
), וגם לא באף אופ"ס אחרת חוץ מצח"מ. אם הייתי מתחילה לראות ימי חיינו (ימ"ח), תשוקות, היפים והאמיצים (את זה דווקא ראיתי פעם) וכו' (הרשימה לא נגמרת), מצבי היה בכי רע. לא היה לי זמן "לחיות את החיים" שלי (יש גם אופ"ס בשם הזה, נכון?) אבל יפה התיאוריה שלך. אני שמחה שאתה מוצא פיצוי על חוסר העניין בשבוע נתון באחת הסדרות, ע"י כך שהסדרה האחרת מוצלחת יותר באותו שבוע. קומבינה נחמדה
. אגב, שלחתי לך מסר אישי - מקווה שקיבלת אותו...
 

taish

New member
המשפט הראשון אמור להיות:

"אין לי שום מושג בימ"ח".
 

Dawn12

New member
אני רוצה לצאת חוצץ ../images/Emo13.gif

ואני די בטוח שאני אהיה לבד בעניין הזה, אבל לא משנה. אני די מחבב את טרישה. בתקופה שבה היא היתה שואלת את ריאן כל יום אם הוא חושב שהיא מופרעת בהחלט היה קיים אצלי בלקסיקון המושג "יותר מדי טרישה" אבל הזמנים השתנו. תקופת ההעדרות שלה מהעיר עשתה לה רק טוב, אפילו אם היא לא השתנתה בכלל (ולדעתי היא כן השתנתה קצת). אני לא יודע אם זו הסימפטיה שיש לי לדמויות מופרעות (ראו ערך Mrs. Summers) או העובדה שאני אוהב את הסיפור המתפתח בינה לבין ריאן וויקי אבל יש משהו מעניין בדמות שלה, דווקא עכשיו כשנראה שהיא הולכת לרדת מהפסים. איך כל זה מסתדר עם האהבה שלי לויקטוריה? אין לי מושג. אני עדיין בצד של ויקי אבל בינתיים לא אכפת לי ליהנות גם מהיריבה.
 
למעלה