תיאוריה בנושא אסקסואלים

אמינימי

New member
תיאוריה בנושא אסקסואלים

תיאוריה I - באופן תיאורטי אם אסקסואל לא נמשך לאף ג'נדר אחר הרי שבכך יתכן שיקיים יחסים עם שני המינים (ולא מתוך משיכה מינית אלא מתוך סיפוק מיני שאמרנו שקיים אצל חלק מהאסקסואלים) ובכך בעצם אסקסואל יכול להיות בי/דו במובן מסויים שאין לו העדפה. תיאוריה II - יתכן מצב שאסקסואל יקשר באופן שיכלי/ריגשי למישהו/מישהי עם בן/בת זוג או ללא ובכך בעצם יהפוך להיות החבר הכי טוב ומכאן שאולי החברים הכי טובים הם האסקסואלים. זהו לבינתיים אני חושב, מה דעתכם ?

מותר לי לנפץ את תיאוריה מספר 1?

ביסקסואל זה בנאדם שנמשך ל2 המינים ולכן אין לו העדפה. לעומת זאת - אסקסואל לא נמשך לאף מין, וזו הסיבה שאין לו העדפה. לכן אי אפשר להגדיר אסקסואל כביסקסואל.

הוא התכוון למשהו אחר

שהם יכולים לקיים סקס עם שני המינים כי לא מפריע להם, לעומת זאת סטרייט לא ירגיש בנוח לקיים יחסים עם מישהו מאותו הג'נדר

barak001

New member
לא נראה לי

הרי יש שקילות - אם סטרייט לא נמשך לגבר ושוכב עם גבר, זה שקול לאסקסואל שלא נמשך לגבר ושוכב עם גבר...

sha na na revol

New member
כן, אבל....

בהגדרה שלי יש בי\גייז\הטרו שפשוט חווים משיכה מינית נמוכה ולכן הם גם א-סקסואלים.
נראה לי שבפנים כל אחד יודע את מי הוא מעדיף, אבל זו ההתנהגות שלנו שקובעת מי אנחנו בהגדרה.

sha na na revol

New member
שאז מה

זה יכול לקרות, אבל לא תמיד ה'חבר הכי טוב' חסר קשר מיני משל עצמו... סתם שני דברים לא קשורים שאולי יכול להיות צירוף נקרים בינהם.

למעלה