תיאוריה בקשר לחלומות שצלולים

MrMelada2

New member
תיאוריה בקשר לחלומות שצלולים

לחבר שלי היה חלום שבו אח שלו מספר לו על איזו תיאוריה להשגת חלומות צלולים, התאוריה הולכת ככה:
יש מן מד כזה של נקודות, נקודות מקבלים מדברים כמו בדיקות מציאות במהלך היום, כתיבה ביומן חלומות, חלומות רגילים ודברים כאלה.
כאשר המד מתמלא עד הסוף יש חלום צלול והמד בעצם מתרוקן וצריך "להשיג" עוד פעם את כל הנקודות בשביל החלום הבא.
לאנשים מיומנים שמשקיעים בהכל יש מד קצר יותר שנותן להם לקבל חלום צלול יותר מהר מאשר מתחילים וכאלה שהזניחו את הנושא או שקשה להם להשקיע.
בהתחלה חשבתי שזה לא הגיוני ואין סיכוי שאפשר "לחשב" ככה מתי יהיה לי חלום צלול.
ואז קרה משהו, עד שהיה לי הWILD המוזרים בשנ"צים היו לי חלומות שהלכו והתחזקו כמצופה ממי שמנסה להיכנס לחלום צלול. ואז אחרי שהצלחתי את WILD בצהריים היו לי יומיים שבקושי זכרתי חלומות. ורק אחרי יומיים חזרו לי החלומות המציאותיים. אחרי זה שעשיתי עוד WILD צהריים היו עוד יומיים שלא זכרתי מהם חלומות. אז הלכתי אני והחבר שגילה את התיאוריה התחלנו קצת לפתח את זה.

ורצינו לדעת מה אתם חושבים על זה?

וולפהרט

New member
אני חושבת

שכל איש לגופו.
יכול להיות שאצלך ההשקעה מניבה פרי בהתאם לרמת ההשקעה, בזמן שלאחרים הפרופורציה שונה. יכולה להיות הרבה השקעה וקצת תוצאות או קצת השקעה (או בכלל לא) והרבה תוצאות.
אבל אם זה נכון לגביך, זה יכול לעודד אותך באמת להשקיע:)

עודג

New member
שאלת המוטיבציה מרכזית בעיניי

כדי להשיג חלום צלול
למשל כשיש לי מניע אישי בדרך כלל קשור לאנשים שאני אוהבת
כלומר החלק הרגשי משמעותי עבורי
אז אני משיגה תשובות וחלומות ברורים
ולפעמים הם גם צלולים.
ולפעמים הם מדברים איתי בשפת הסמלים .
ואם אין לי עניין רגשי אז אני בדרך כלל מתעצלת לתרגל סתם טכניקה לשם הטכניקה...

יחד עם זה החלומות ואלו עם מידע ממשי למשל על הנכדה של אחותי
או מידעים אחרים באים לפעמים בלי שום צורך ממני.
אלו מתנות או דברים שקורים כי אני די קשובה עם אוזן אחת לכיוון ההוא. של החלימה. של האינטואיציה.
מאז גיל מוקדם ביותר אני חולמת . נראה לי שיש גם עניין של מכוונות מלידה לעניין של חלימה. סוג של כשרון.
כמו שיש אנשים עם כשרון מוסיקלי אומנותי או מתמטי.

למעלה