תיאוריה דתית שהמצאתי עכשיו

הנשמה בנויה מצפיפות אינסופית של חשמל. כשהנשמה עולה לגן עדן שנמצא בחלל, היא מתאחדת עם אלוהים ועם שאר הנשמות שמאוחדות אתו. זה לא ממש גן אלא רוח שיוצרת אושר. כשהנשמה יורדת לגיהינום בתוך האדמה, היא מתכווצת עוד ועוד לאינסוף ונשארת פרודה מהנשמות האחרות.

Harrington

Well-known member
מנהל
הנשמה בנויה מצפיפות אינסופית של חשמל. כשהנשמה עולה לגן עדן שנמצא בחלל, היא מתאחדת עם אלוהים ועם שאר הנשמות שמאוחדות אתו. זה לא ממש גן אלא רוח שיוצרת אושר. כשהנשמה יורדת לגיהינום בתוך האדמה, היא מתכווצת עוד ועוד לאינסוף ונשארת פרודה מהנשמות האחרות.
אתה בטוח שזאת תיאוריה שהמצאת? כי היא נשמעת דומה להפליא לשלל תיאוריות דתיות קיימות, בניואנסים כאלה או אחרים.

מה כתבת פה? יש נשמה, יש גן עדן ויש גהנום. באמת לא נשמע לך קצת מוכר?
זה לא כל שכתבתי. הרעיון שלי היה שכשהנשמה עולה לגן עדן, היא מתאחדת עם כל הנשמות האחרות המחוברות לבורא עולם ולכן מתעצמת; ואילו כשהיא יורדת לגיהינום, היא נפרדת מכל הנשמות האחרות והולכת ומצטמקת לאינסוף בתוך האדמה והחומר. בנוסף טענתי שבעולם הבא, לפחות בגן עדן שבו לא צריך חומר, אין גשמיות אלא רוח בלבד.

אפשר לקבל קצת מ"האנרגיה האינסופית" הזאת לשימוש עצמי ?
יחסוך לי לא מעט בגין הוצאותי על חשמל ודלק. |4U|
לכל אחד יש אנרגיה אינסופית במוח, במודעות. אלוהים הוא האינסוף של כל האינסופים, הוא מחבר את כל המודעויות, מאחד ומקשר ביניהן בעזרת המצפון. הוא הרוח.

1_JFK_1

Active member
לכל אחד יש אנרגיה אינסופית במוח, במודעות. אלוהים הוא האינסוף של כל האינסופים, הוא מחבר את כל המודעויות, מאחד ומקשר ביניהן בעזרת המצפון. הוא הרוח.
אתה אולי לא יודע, אבל
\infty
=
\infty
+
\infty
. מכאן נובע ש :
0=
\infty

1_JFK_1

Active member
לא נכון. אינסוף הוא מושג מופשט שאי אפשר אף פעם להגיע אליו, לכן תמיד אפשר להרחיב אותו עוד בלי סוף.
כשאתה כותב כתגובה "לא נכון" בנחרצות, צריך שתהיה לך גם הבנה ורצוי גם השכלה בתחום הנידון.
מאחר וכנראה שאין לך את הידע הדרוש, הייתי ממליץ לך לפתוח במילים "לדעתי זה לא נכון....." או משהו דומה.

כשאתה כותב כתגובה "לא נכון" בנחרצות, צריך שתהיה לך גם הבנה ורצוי גם השכלה בתחום הנידון.
מאחר וכנראה שאין לך את הידע הדרוש, הייתי ממליץ לך לפתוח במילים "לדעתי זה לא נכון....." או משהו דומה.
לדעתי, לא נכון. אני לא מכיר את הידע שהתכוונת אליו בדבריך, לא נשמע לי הגיוני ונכון. אשמח אם תספר לי עוד מהידע שלך. אפס המספר האמתי הכי קטן, האינסוף בכיוון הנגדי.

1_JFK_1

Active member
האנרגיה האינסופית היא אלוהים, והיא שמאחדת בין כל הנשמות. כשאדם טוב, נשמתו מרגישה טוב אחרי שימות. אם היה רע, תרגיש נשמתו רע אחרי שימות.

למעלה