תיאוריה לגבי הסוד של סם
209

darklighter

New member
תיאוריה לגבי הסוד של סם../images/Emo58.gif209

http://lounge.cwtv.com/showthread.php?s=a369be7b019560314d574523cb64ae84&t=54057 אין לי כוח ללינק מושקע... למי שלא מבין אני אגיד בקיצור: סם נולד עם כוחות חיזיון והוא אמור לעבוד עם עוד אנשים מקבוצת הילדים האלו כדי להילחם ברשע. היא טוענת שכיוון שחלק מהכותבים הם כותבים של XFILES (תיקים באפילה) אז יש רעיון דומה וזה מבוסס על משהו דתי והם ילחמו באיזה סוג של אמרגדון (סוף עולם) מסויים...היא גם מוסיפה שהיא חושבת שהשדים מנסים להרוג את כל מי שהילדים המיוחדים הנ"ל אוהבים (במקרה של סם את אמו, ג'סיקה ואח"כ אביו וגם ב405 היה את ההוא שחברה שלו עלתה באש) ולהעביר אותם לצד שלהם (דארק סייד) לפני שהם ידעו למה הם מסוגלים... היא מוסיפה גם שלדעתה החצי השני של עונה 2 יתמקד בסם שיברר על כוחותיו ומה מטרתו. (אני מקווה שככה יהיה אבל לדעתי הם לא ירצו להתמקד בכוחות של סם וימרחו עוד פרקים וגם לא בטוח אם דין יגלה לו את הסוד או לא)... מה דעתכם? לדעתי חלק פה מופרך וחלק נכון ולא הצלחתי להחליט...

dance13

New member
לפי דעתי זה נכון../images/Emo58.gif

כי ראיתי מין פרומו לפרק 9 ולפרק 10(הפרק הבא)שסם נפגש עם עוד כל מיני אנשים כמוהו ואז איזה אישה אחת אומרת ששאתמול היא ראתה את סם מת... וגם ראו את דין קשור במין בית כזה שמתפוצץ..

dance13

New member
לא זה רק על 2.09!

יש גם קטעים שאין בפרק 9! אז אני מניחה שזה יהיה בפרק 10!

darklighter

New member
לא שמתי לב למשהו שלא היה...והם גם

אפפעם לא עושים פרומו ל-2 פרקים יחד ועוד שיש ביניהם חודש הפרש
אגב איזה מסטולה אני כתבתי 409 במקום 209
התבלבלתי עם מגרש ביתי כנראה...

dance13

New member
יש שם..

גם לי זה נשמע מוזר בהתחלה.. אבל יש קטע עם אלן שמדברת עם דין ושסם פוגש עוד "סייקיק" וכל מיני כאלה.. שימי לב באמצע זה מתחלף לקטעים שאין בפרק 9 שימי לב..(אני עכשיו נשמעת כמו מורה..)

למעלה