תיאוריה לספיישל ה-50 (מבוססת על ספויילרים)

Ayelet 363

New member
תיאוריה לספיישל ה-50 (מבוססת על ספויילרים)

חשבתי עליה בעצמי, בהתבסס על הטריילר, ואז גם קראתי אותה.
http://www.kasterborous.com/2013/11/know-woman/

ובקצרה: מה אם בילי פייפר בכלל לא משחקת את רוז? בפוסטר היה כתוב bad wolf והיא נראתה דיי באד וולף בטריילר, אז אני תוהה בכיוון הזה. זה לא אומר שהיא לא תהיה גם רוז, אם זה בכלל נכון, אבל זו תהייה.
מזמן רציתי המשך כלשהו בנוגע לבאד וולף כי נשארתי עוד סקרנית מקו העלילה הזה, אבל אני כן רוצה אותה כרוז לפחות לקצת זמן.

דרך אגב, בנוגע לבאד וולף- קראתי שבפרק tooth and claw כשהזאב אמר לה שיש בה something of the wolf (הציטוט מדוייק?) זו הייתה רמיזה לבאד וולף, וגם אני חשבתי כך בזמן הצפייה, אבל קראתי ביחד עם זה שכנראה שהיה תכנון לעלילת המשך כלשהי שוויתרו עליה כי בילי עזבה את הסדרה בסוף אותה העונה. זה הגיוני?

kinging123

New member
Bad Wolf - אני חושב שאת צודקת

גם אני הייתי בטוח שזה רמיזה לBad Wolf. מן הסתם היה לזה המשך שבוטל בעקבות העזיבה הדרמטית שלה לעולם המקביל.

Ayelet 363

New member
תיאוריה מורחבת וקשורה

שקצת סותרת את זה, אבל לא בדיוק- אולי מתישהו לקראת הסוף היא תפסיק להיות bad wolf ואז יהיה איזה קטע שלה בתור רוז- אבל אני גם תוהה אם היא bad wolf שנראית כמוהה אבל אפילו לא בגוף של רוז, או משהו כזה, ואז החלק הזה אולי פחות הגיוני.

AvivZ41

New member
לדעתי

היא תהיה Bad Wolf, כי העיניים שלה זהרו בטריילר.
יש מצב שהזאב הרע הזה זאת בעצם הטארדיס, כי מה שרוז עשתה בסוף עונה אחד זה שהיא הסתכלה לתוך הלב של הטארדיס, והיא גם אמרה משהו כמו "I looked into the TARDIS, and the TARDIS looked into me".
בקיצור, יש מצב שבילי פייפר תשחק את הטארדיס בספיישל חמישים וזה יהיה אדיר.

Ayelet 363

New member

הרעיון של הטארדיס- זה גם יהיה מגניב.

אני חושבת בכיוון גם כי כמו בכתבה שבקישור, קיבלתי תחושה שהיא בכלל לא נמצאת שם עם הדוקטור ה-10 (או אולי כן, אבל לא מגיעה איתו).

אני קצת יותר מפקפקת ברעיון של הטרדיס כי כבר הייתה טארדיס אנושית בסדרה, אבל אולי. אני חשבת ייותר בכיוון של הישות של bad wolf\ אבל בנפרד מרוז, ואולי גם בגוף שטכנית נראה כמו הגוף שלה אבל הפעם אולי גם לא הגוף שלה (למרות שזה מתאים גם לתיאור של רוז בתור הטארדיס).

ketrina

New member

רוז בתור הטרדיס יכול להיות ממש מעולה!
לא הבנתי את מי דיווד טננט משחק שם-את הדוקטור העשירי,או את הדוקטור העשירי האנושי (כי הוא בא ביחד עם רוז) ?

AvivZ41

New member
לפי הטריילר והדברים האחרונים ששודרו

הוא משחק את הדוקטור העשירי ולא את השכפול מסוף עונה 4.

למעלה