תיאוריה מעניינת לעיונכם

רבקה ל

New member
תיאוריה מעניינת לעיונכם

שוב פוצצנו בית ריק. עפ``י הדיווחים ולא נפרדנו לשלום מאף מחבל מסוכן. או שכך לפחות תוכנן, על פי דיווחי רדיו שוטפים. אני לא קונה את התירוצים של דעת הקהל העולמי, כיוון שלעלות מסוקים שמפציצים עיר, נראה יותר רע בתקשורת מאשר, לחסל בשקט, כמה טירוריסטים מועדים... יש כאן איזו פארדוקס. מתחילה לחשוב, שיש כאן איזה שהוא קשר סמוי ובלתי ידוע בין ההנהגה הפלסטינאית, לבין גורם מדיני אצלנו, לפיו אנחנו לא ממש נפגע בהם, אלא, רק כאילו, ואילו עם ישראל יתחיל להתקפל ויסכים לחתום הסכם כניעה מהיר. (הרי היינו לפני משאל-עם. זוכרים?) מישהו מקודם שאל. ``למה לא מפציצים את הקזינו של עראפת. באמת למה? ולמה דנים בהשעייתו של וילק, שמילא את חובתו כלפי צד המותקף? ומדוע נחקרים שוטרים שפועלים להגנת אזרחינו? למה באמת? האם מישהו חייב משהו למישהו?... והתשובה...מי יודע אולי יש קשר ואינטרס משותף בין הרשות הפלסטינאית לבין ההנהגה שלנו...הרשות תקבל יותר שטחים כתוצאה מקריסת התנגדותינו לאמור: ``ניסינו הכל ואין ברירה`` וממשלת ישראל תקבל ``הסכם כלשהו`` רעיון מטורף? אולי... והלוואי שאני טועה.

a - s -inv

New member
אני לא צוחק ,,,זה ברצינות

יש שמועות חזקות שיש דיבורים ושיתוף פעולה נשמע דבילי מצחיק ולא מציאותי אבל השמועות ברחוב חזקות

igul

New member
בודאי שביילין נלחם על עתידו.

שרידי השמאל הקיצוני עושים כעת הכל על מנת למנוע מישראל להגיב כראוי. באמצעות תגובות צה``ל הפאתטיות הליצניות הם מעוניינים לגרום לנו להאמין שבעצם אין לנו אופציה מלבד להכנע. כי תחשבי רבקה, בהנחה שצה``ל היה מגיב בעוצמה ומייבש את האש - אז היה מתברר לפתע - חד ובהיר - שביילין ומקורביו מכרו לנו אוטו בלי מנוע ובעצם מטביעים שנים את המדינה בנהרות של בולשיט. הם נלחמים על עתידם. מבחינתם (כמו הערבים) אסור להרשות לצה``ל להצליח. מה עשו לנו הבניינים בראמלה? הקירות השתתפו בלינץ? למה יורים באויר, הרי חס וחלילה עלולה איזו יונה חולפת להפגע. וש``ס כמובן. עכשיו את מכירה אותם יותר טוב? ש``ס תמכור גם את בית המקדש רק שחלילה לא יפגעו הפראזיטים במועצות הדתיות. הם כמו שריד וביילין מנשימים את ממשלת הקטסטרופה של ברק.

רבקה ל

New member
נ.ב. ועוד משהו לביסוס התיאוריה

פרט למניעת הפגיעות ותגובה הולמת כלפי המחבלים. נשאלת שאלה, מדוע ממשיכה ישראל להעביר כסדרן,כספים לרשות הפלסתינאית. הפסקת תזרים המזומנים, כן היה מתקבל בהבנה בעולם.בכ``ז מדוע ממשיכים? או מדוע לפתע, אם התחלת המהומות מתקבלת החלטה להעביר 4 מיליארד ש``ח לרשויות ערביות מקומיות. אנו בתמימתינו פירשנו זאת כטעות מדינית...האמנם כך הוא? ואולי יש סיכומים קודמים...

למעלה