תיאוריה נחמדה שחשבתי עליה.....

• פותח הנושא LinkN
  • פורסם בתאריך

LinkN

New member
תיאוריה נחמדה שחשבתי עליה.....

לאחר שהשאלה שלי בקשר לאושוויץ נעלמה באופן מסתורי לא נעצרתי והמשכתי לחשוב והנה באמצע הלילה זה היכה בי(וזה היה כואב): אם נפתח תיאוריה המקשרת בין צבע עורם של אנשים שחומרים(אני לא נוהג להגיד כושים)לביצת הפתעה(הזאת של קינדר...) נראה שהביצה שחורה מבחוץ אבל לבנה מבפנים... תפתחו את זה לאיזה כיוון שבא לכם אבל לא בא לי לשמוע בחדשות על המון נלהב שיוצא לרחובות עם קולפני תפו"א ומתחיל להוריד שכבות מאנשים שחומים! נ.ב:מי שמוצא את השאלה שלי על אושוויץ שיודיע לי

LinkN

New member
חחחח שאלו אותי על זה בדיוק היום

אז אני לא יודע,אני משער שלא ואני ממליץ שלא תנסו לבדוק בעצמכם

מה לעזאזל אתה עושה באמצע הלילה

שגורם לך לחשוב על כושים בהשוואה לביצת הפתעה של קינדר? למען האמת, זה רק הזכיר לי כמה שאני אוהבת ביצי הפתעה של קינדר. כשהייתי קטנה הייתי מכורה. היו לי את כל ההפתעות- אספתי פעם סדרה שלמה של ההיפופוטמים וקיבלתי פרס ענק (שמעו הייתי בת 6 בערך): קיבלתי ארגז מוצף בחבילות של שלישיית ביצי הפתעה קינדר. לא גן עדן?! *אחות שלו ברגע נוסטלגי* ולעניינינו.... למה עם קולפן תפוחי אדמה? למה לגרד שכבות? מתישהו גירדת שכבות לביצת הפתעה? לוקחים סכין חותכים באמצע. ובאמת בקשר לשאלתו של דגיג, יש בהם הפתעה? אני אשמח לעשות עוד סדרה שלמה של איברים פנימיים בחופשה חלומית.

LinkN

New member
תשובות לאחות

זה לא היה באמצע הלילה אלא בזמן שניסיתי להרדם והקולפן הוא בשביל להוריד שכבות, בביצת הפתעה יש שכבה שחורה ולבנה וממתי חותכים ביצת הפתעה עם סכין? אה ואחות יש לך icq?

בואנה אחי

וממתי חותכים ביצת הפתעה עם קולפן תפוחי אדמה?! ביצת הפתעה חותכים באמצע. מה, לכושית יש חור באמצע הגוף ככה שמאפשר לפתוח אותם ולגלות את ההפתעה? שאלה כללית מדי מאמי, קבל ממני מסר.

LinkN

New member
הלו אני לא בעל כל התשובות

ואני מחכה למסר

אהה הבנתי איך אתה פועל!

אתה גורם לתיאוריות להכות בך (מגיע לך! תסבול!) ואתה לא מנסה לפתור אותן בכלל- כאילו שאתה את העבודה שלך כבר עשית. אז לא! אתה משיג לי תשובה- כושים נפתחים באמצע??

אהה הבנתי איך אתה פועל!

אתה גורם לתיאוריות להכות בך (מגיע לך! תסבול!) ואתה לא מנסה לפתור אותן בכלל- כאילו שאתה את העבודה שלך כבר עשית. אז לא! אתה משיג לי תשובה- כושים נפתחים באמצע??

idoz

New member
אל תקרבי אליו אם את ביסודי

שמעתי הוא נתן עזרה למתקשות בשיעורי חינוך מיני שבכיתה ו' , אבל עזרה מכל הלב...

אני נראית לך כאילו אני ביסודי?

כל הכבוד לו! הילדים של ימינו באמת צריכים קצת עזרה מכל הלב! מזכיר לי שבתחילת השבוע הרופא של הביצפר (איש זקן בן 70 עוד מעט מתפרק) עשה לנו שיעור על אמצעי מניעה (נו אני יודעת זה חלק מתכנית הלימודים או משהו אל תשאלו אותי אני לא בונה את הבי"ס! למרות שאם חושבים על זה...
) אז בקיצור הוא אמר שם המון שטויות, בעיקר מלא דברים שוביניסטיים. כמה בלאגן עשיתי שם חבל על הזמן.

LinkN

New member
אחותי אני במקומך קורע אותו...

אם את רוצה אני אטפל בו מחר

LinkN

New member
מותק שלי אני לא בקטע של גברים!!!

ואם לא הבנתי נכון אני מרשה לך לקרוא לי דפקט

אבל אני כן ../images/Emo8.gif

הבנת נכון, אבל אני יכולה לקרוא לך דפקט בכל זאת?

LinkN

New member
זה טוב שאת כן אבל...

גם אם לא זה היה נחמד(גברים....) ותשמרי את הדפקט למקרה ראוי יותר

למעלה