תיאוריה על באנקאי

ShimiChan

New member
תיאוריה על באנקאי ../images/Emo58.gif

חשבתי על זה... בבליץ' ראינו רק פעמיים אנשים שהיו בדרך לבנקאי שלהם[בצורה מפתיעה שניהם התאמנו לאותה מטרה אבל התוצאות היו שונות] הראשון זה כמובן איצ'יגו והשני זה רנג'י, שניהם התאמנו כדי להביס את ביאקויה ושניהם הגיעו לדרגת בנקאי. רנג'י,בתור הסגן של ביאקויה ידע הרבה על ביאקויה וכך גם הבנקאי שלו נראה, ז"א, הבנקאי של רנג'י הוא חוליות חוליות שמחוברות בריאטסו אז...אם חוליה נשברת[בגלל סנבונזקורה] הבנקאי עדיין ממשיך להתקיים בלי בעיה ולתקוף בכל הכוח, זה דבר קצת יותר מתוחכם מאשר איצ'יגו... איצ'יגו, שפגש את ביאקויה רק פעם אחת לפני שהוא השיג בנקאי מצא בביאקויה נקודה אחת, מהירות, אז הוא אימן את עצמו והגיע לדרגת בנקאי והפלא ופלא, הבנקאי שלו נותן לו מהירות עצומה בכך שהוא מקטין את החרב ומגיע עם היכולות שלה במקסימום[כולנו זוכרים את העפת העלים של איצ'יגו *-*] אז עכשיו לתיאוריה שלי או ליתר דיוק שאלה, אם איצ'יגו היה מציב לעצמו מטרה אחרת מאשר להלחם בביאקויה ורנג'י לא היה רוצה להגיע לבנקאי כדי להביס את ביאקויה, האם הבנקאי שלהם היה נראה אחרת? האם לאיצ'יגו הייתה חרב משוכללת וגדולה יותר? אולי לרנג'י היה שוט קוצני אומשהו... מה דעתכם? האם הדרך שבה מגיעים לבנקאי חשובה? המחשבות חשובות? או שהבנקאי קבוע כבר מראש וצריך פשוט לגלות אותו?

ShimiChan

New member
נצלוש וגם שאלה

כן, נצלשתי את עצמי עכשיו XD בהצלחה לכולם למי שניגש למתמטיקה היום!!! שיהיה לכם בהצלחה ושיעבור על הצד הטוב ביותר!!!!!! עכשיו לשאלה, מה דעתכם על שרשור קדם פרק? ז"א, להגיד מה שחושבים על הפרק וכיוצאבזה

c881

New member
כמה נקודות

איציגו לא התאמן בשביל לנצח את ביאקויה, הוא התאמן בשביל להגיע לנקודה בה יוכל לנצח את כל סול סוסייטי ולקחת את רוקיה איתו. רנגי מושפע מהחרב שלו כמו שהיא ממנו, הוא לא נולד עם כתובות קעקע על גופו, הן התפתחו עם שליטתו בחרב, כשהוא עובר למצב בנקאי הבגדים משתנים. ובכלל אישיות החרב (הבאבון עם זנב הנחש וזנגטסו) הייתה שם מלכתחילה, עם הזמן השיניגמי מגיע לרמה בה הוא שומע את החרב, מצליח לתקשר, וכן הלאה. כשאיציגו התאמן, על ידי משיכת זנגטסו החוצה, זנגטסו אומר לו "רק אחת מהצורות הללו היא הצורה האמיתית שלי". יש פרק מנגה עם היטסוגויה שלומד מגיל צעיר את חרבו, שומע את הדרקון. או בקיצור, כל חרב והבנקאי נקבאו הרבה לפני שמישהו מתחיל להתאמן. השאלה היא, האם אכן הוא יגיע לרמה הנדרשת.

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gifמעלי וגם בהודעה.

אכן, איצ'יגו התאמן כדי לנצח את כל ס"ס אבל האדם שהיה לו בראש תמיד היה ביאקויה, אמת, זאנגטסו אמר לו שרק אחת מהחרבות היא החרב האמיתית והוא רצה להראות לו בכך שהוא יוכל למצוא את החרב האמיתית שלו[ או ליתר דיוק, לשלוט ברמת הריאטסו שלו-הרי ברגע שאיצ'יגו ירה גטסוגה טנשו אחד זנגסטו הפסיק ואמר לו את השם ובכך הוא הגיע לבנקאי] אבל הבנקאי יכל להיות דבר אחר לגמרי כי, אם לדוגמא איצ'יגו היה נלחם באיקאקו בבנקאי, הוא היה חושב שדווקא נשק ארוך היה מתאים לו יותר ואלי הבנקאי שלו היה משתנה בהתאם... בקשר לרנג'י, אתה בעצמך אמרת את זה "רנג'י מושפע מהחרב שלו כמו שהיא מושפעת ממנו" ,רנג'י רצה לנצח את ביאקויה ולהציל את רוקיה, בגלל זה הוא דחף את אימוני הבנקאי שלו לשלב הבא ועבר לאימונים הרבה יותר אינטנסיביים, הכל כדי לנצח את ביאקויה ולהציל את חברת הילדות שלו-רוקיה. זאבימרו הושפע מהרצונות של רנג'י ובכך הוא יצר לעצמו את הצורה הספציפית הזו של הבנקאי, אם הוא היה רוצה לנצח את איצ'יגו במצב בנקאי מה היה קורה לזאבימרו? אני לא מדבר על השליטה בחרב, אני מדבר על האופן שבו החרב עוברת משיקאי לבנקאי... אני לא קראתי את הפרק של היטסוגאיה אז אני לא ממש יודע :S... מה שאני מנסה לשאול זה, האם המטרה משנה את צורת הבנקאי או שכך זה היה מאז ומעולם?

c881

New member
../images/Emo58.gif יש לך טעות

הם לא הפסיקו להלחם אחרי שימוש אחד ב-גטסגו. הוא אמר לו את השם כדי שיהיה לו יותר קל להשתמש בהתקפה. יש באנימה קטע שלא הוכנס למנגה. והבנקאי לדעתי האישית נקבע מראש. אם תצליח להתפתח - תגיע לשם. איציגו לא ראה את ההתקפה הרגילה של ביאקויה לפני כן, שלא לדבר על הבנקאי כדי לדעת מה הוא צריך.

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif ההפך הוא הנכון, לחלק מההודעה

איציגו לא התאמן בשביל לנצח את ביאקויה, הוא התאמן בשביל להגיע לנקודה בה יוכל לנצח את כל סול סוסייטי ולקחת את רוקיה איתו. איצ'יגו התאמן בדיוק בשביל לנצח את ביאקויה, לכן הוא יכל להשאיר את רוקיה מאחור כשהם חזרו חזרה. הוא בא לנצח באמת את כל סול סוסאייטי שבעיניו הונהגה בפאן הזה על ידי ביאקויה ולכן היה חשוב לנצח אותו. כל עוד רוקיה בחיים לא משנה לו ממש, ותכלס הוא היה חוזר עם מצפון נקי לא משנה מה, גם אם היו מתנקשים ברוקיה חמש דקות אחרי שהוא חזר לעולם החיים כיוון שאז המוות שלה לא היה ישירות באשמתו.

c881

New member
../images/Emo58.gif גם אם היו מתנקשים, המצפון היה נקי?

כל הדמות של איציגו בנויה על העובדה שהוא רוצה לשמור על חבריו. כש-הלואיצי התחיל להרים את הראש, הוא היה בדכאון שהוא לא הצליח להגיע קודם ולהגן על חבריו. שיש צד בתוכו שלא פועל לעבר המטרה של להגן על החברים.

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif

היה נקי מבחינת לא שיש חברה שלו בסכנה, אלא מבחינת "היא לא הולכת למות בגללי". ההוצאה של רוקיה להורג הייתה קשורה קשר הדוק וישיר לאיצ'יגו, לכן לא הייתה לו ברירה אלא ללכת להציל אותה. טיב רגשות האשם האלה זה גם מה שאפשר לו להשאיר אותה מאחור, לעומת נגיד אוריהימה שהוא רוצה ממש בפועל להחזיר וממש לא ניראה לי שמה שמפריע לו בהולואיצ'י זה דווקא שהולואיצ'י לא ממש רוצה להגן על החברים שלו אלא שהוא מכרסם בנשמה שלו לאט לאט מבפנים.

JeeChan

New member
אני מבין מה שאת אומרת אבל לדעתי ../images/Emo58.gif

גם אם רוקיה הייתה חווה פיגוע אחרי סול סוסייטי ומתה, איצ'יגו לא היה יוצא עם מצפון נקי. כי הדבר הכי חשוב לו זה לשמור על חבריו בכל רגע נתון. ורגשות אשם לא חסר לייצר (הייתי יכול להיות איתה שם וכו'), מה שכן לא יהיה לו רגשות אשם ישירות, כי בשונה מהמקרה עם סול סוסייטי הוא לא יראה בעצמו האשם הישיר למעשה וינסה הכול כדי לכפר על זה.

JeeChan

New member
אני אישית לא חושב שזה המקרה, ../images/Emo58.gif למנגה

ראשית, המטרה של איצ'יגו לא הייתה ספציפית ביאקויה, אלא לחימה בעקרונות של סול סוסייטי, שבמקרה הזה היו חופפות עם הדעות של ביאקויה. לכן לא הגיוני שדווקא הבנקאי יתעצב בהשפעת האויב שאליו מכוונים. כמו כן בדרך כלל לוקח 100 שנה להשיג בנקאי, אני דיי בטוח שבתקופה כזאת אויבים משתנים כל הזמן. עכשיו במנגה היטסוגאיה עוד לפני שמגיע בכלל להיות שיניגאמי, רואה בחלומותיו את הדמות של הבנקאי שלו, ככה שזה כבר סותר את ההגיון. מה שכן יפה שהשקעת מחשבה בזה ם: והתנסחת יפה :}

למעלה