תיאוריה על האוגיוקו

burhtk1

New member
תיאוריה על האוגיוקו

זאת מחשבה שמתרוצצת לי בראש כבר כמה זמן.. מה האוגיוקו באמת עושה? האם הארנקרים והוויזארדים נמצאים באמת באותה הרמה? אסביר את עצמי: זוכרים את ה-OVA השני של בליץ'? הפרק שהראה לנו מקרה בו שיניגמי אחד הצליח "להתחבר" עם הזאנפאקטו שלו, מה שנתן לו כח עצום ובלי לדבר על העור השריוני (מזכיר לכם משהו?) הוא היה כל כך חזק שכאשר הוא היה במצב בנקאי, אפילו היטסוגאיה בבנקאי לא אצליח לחסל אותו אחרי המתקפה האולטימטיבית (לפחות בזמנו..); ורק איצ'יגו בבנקאי יכל לחדור את השריון המתכתי שלו (כמו שהוא עשה עם העור השריוני של הארנקאר יאמי ועוד..). ואתם בוודאי שואלים את עצמכם למה הזכרתי את התופעה המוזרה הזאתי שקרתה רק פעם אחת (לפחות בעלילה הנוכחית של בליץ'), התשובה פשוטה: אולי האוגיוקו לא רק אמור לתת להולו מראה אנושי (יותר נכון שיניגמי), אלא מאפשר לו (כמו שנאמר בבליץ') לרכז את כוחו האמיתי בחפץ שיכול להישתלב עימו. מה שאומר שהולו לא נהפך אך ורק לשיניגמי עם זאנפאקטו, אלא שהזאנפאקטו, בצורתו המשוחררת, נותן לו את כוחותיו האמיתיים על ידי כך שהוא משתלב אל גופו ונותן לו גם עור בלתי חדיר וגם מאפשר לו לעבור את כוחותיו המקוריים. מה שאומר שאם האוגיוקו יופעל על שיניגמי הוא גם יתן לו כח של הולו (וויזארד) וגם ימזג בן השיניגמי לבן הזאנפאקטו. ז"א ששלב הוויזארד הוא רק חצי ממה שהאוגיוקו מאפשר ליצור. האם אני טועה? (ועוד.. ישנם חלקים שלא הסברתי טוב.)

burhtk1

New member
אופס סליחה, ישנם חלקים של ../images/Emo58.gif בהודעה!

c881

New member
../images/Emo58.gif המחזור של הולואים כבר הוצג

מתחיל כ-הולו, נלחם ואוכל הולואים אחרים, עד שמתפתח ל-גראנד (מכאן אני לא זוכר שמות שלבים) ממשיך עד שעולה ברמה ומתקדם, נהיה קטן יותר אך קטלני יותר... עד שמגיעים בשלב האחרון לאספאדה. בשלבים האחרונים מדובר כבד בדמוי אדם, בגודל משתנה. האספאדה אמורים להיות ממש "דמוי אנוש". האוגיוקו אמור להאיץ את התהליך, העובדה שרמת האספאדה עלתה בזמן מאז הוצג האוגיוקו לא יודע אם קשור לאוגיוקו או פשוט זמן אימונים. או בקיצור, תן לישון.

burhtk1

New member
מעיר בחוזקה ../images/Emo58.gif

אז איך אתה מסביר את זה שלארנקארים מכל סוג של גראנד יש עור כל כך חזק? (נוסף על הכח האדיר) אגב, כאשר כתבתי שהם דמוי אנוש התכוונתי שלא רק שהם נראים הרבה יותר כמו בני אדם אלא שיש להם די הרבה תכונות שעד עכשיו היו שייכים אך ורק לשיניגמים. כל עוד לוויזארדים יש רק כח ומהירות (וכמובן שיטות הולו) מוכפלים. ואף אחד לא אמר שהאוגיוקו אמור אך ורק לשבור את המחסום בין הולו ושיניגמי; יכול להיות שהוא עושה יותר מזה (ראה בהודעה הראשונה).

c881

New member
סרו בדרך לשעון המעורר ../images/Emo58.gif

תפקידי להסביר? איך תסביר שכל ארנקאר יכול להשתמש ב-סרו? וגראנד ב-גראנד סרו? שלכל ארנקאר יש זנפקטו? שלכל ארנקאר יש חלק של מסכה על הפרצוף? מה החיבור לוויזארדים? אלה באים מהצד השיניגאמי, אלה באים מהצד ההולואי. תן לי להנות מהסדרה בשקט. אני לא מחפש "מניעים נסתרים". זה לא "מטמון לאומי". בדיוק כמו שלשיניגאמים יש מספר תכונות משותפות - קימונואים, זנפקטו, ריאטסו...

burhtk1

New member
"תתעוררי! בניאימה!" ../images/Emo58.gif

נראה כמו התחלה של משחק תפקידים XD נחזור לנושא.. האיפוטסיה שכתבתי לא מפריע לשום דבר שכתבת. מה שאנו יודעים זה בברור זה שהאוגיוקו מאפשר לשיניגמי/הולו לחצות את הגבול ולקבל כוחות הולו/שיניגמיים; זה כבר ברור וחתום. מה שאני הצעתי (לפי מחשבה.. לא נאמר בשום מקום באנימה/מאנגה) זה שכנראה האוגיוקו עושה יותר מזה. לכל ארנקאר יש סרו בגלל שהוא במקור היה הולו, ולכל הולו (גראנד) יש את האפשרות הפרימיטיבית הזאת, לא קשור לאוגיוקו.. הדבר היחידי שלא מוסבר בסידרה (ובמאנגה) זה איך הארנקארים קיבלו את העור המיוחד הזה שמאפשר להם להיות כל כך מיוחדים (לפחות ללא שיחרור הזאנפאקטו); ובכן, זה קרה גם אצל השיניגמי <ראה את ה-OVA השני>, וזה מקור האיפוטסיה שהצעתי. ואף אחד לא חייב לענות בנושא.. ולדעתי פורום זה דווקא בכדי לדבר ולשוחח ולא סתם לדבר על הסידרה/מאנגה. בזמנים האחרונים הפורום יבש כמו פיסת לחם שנשארה שבועיים בחוץ; אז כדאי לדבר :)

c881

New member
עור מיוחד!!!111. רוצה אויר בשקל?

מה מיוחד בעור? שהוא קשיח יותר? אם שכחת, פעם ראשונה שאיציגו פגש את קנפצי הוא לא היה מסוגל לשרוט אותו, בגלל הפרשי ריאטסו. פעם ראשונה שהוא השתחרר על יומי, הוא הוריד לו זרוע. פשוט עור מיוחד. הפורום יבש? יכול להיות. כשיש רק פרק אחד בשבוע מנגה ואנימה, אנשים נוטים לטפל בדברים שמתרחשים יותר בתכיפות. לדוגמה אני פעיל יותר בפורומים שקשורים ל-2 גלגלים.

burhtk1

New member
לא צריך פרוטות.. שמור אותם :)

כן, נכון. רק שהעור הקשיח שלהם לא קשור לרייטסו.. ושכחת שהבנקאי של איצ'יגו מיוחד, לא רק שהוא מאפשר לו מהירות על שעוברת את מהירות השונפו, אלא גם חוזק יותר גדול.. כמו שביאקויה אמר, הבנקאי של איצ'יגו הוא כל החוזק מרוכז בקאטאנה.. לא פלא שהוא הצליח להוריד ליאמי יד, וגם זה הפתיע את אלקיורה שהתפלא שאיצ'יגו הצליח לעשות זאת ליאמי.. לעור המיוחד והקשיח הזה יש שם וזה מה שנותן לארנקארים להיות כל כך על אנושיים בצורה הלא משוחררת שלהם. ובדיוק בשביל זה אמורים לשוחח בפורום. לא סתם הוא נמצא כאן הכדי לפתוח נושא כל שבוע על הפרק החדש של המאנגה/אנימה. אתה לא רוצה לשוחח, בעיה שלך :)

c881

New member
להגיד שאני לא רוצה לדבר, זה כמו להגיד שהירח

לא רוצה להחזיר את האור של השמש. יש שם מיוחד - עור פלדה. הבנקאי נותן דבר אחד, מהירות. לא כח. הריאטסו המשתחרר גדל. אבל עדיין כל הכח של הבנקאי זה מהירות. ואני חושב שאתה רק מנסה למשוך אותי במקלדת.

burhtk1

New member
שמע..

זה אתה שמתחילת הנושא לא מפסיק להגיד "תן לישון" ו-"תן לי להנות מהסדרה בשקט", לא אני. והעור הזה לא קשור לשום טכניקה של שיניגמים או של הולוהים. ולוויזארדים אין כוח דומה לזה, אז כנראה שהסיבה היא אחרת, ומה שנתנתי זה איפוטסיה; זה יכול להיות נכון וזה יכול להיות לא נכון. והבנקאי של איצ'יגו לא רק נותן לו מהירות, הזנפאקטו שלו הוא הרייטסו הענקי של בנקאי מרוכז בקאטנה רגילה, מה שאומר שגם הכח מרוכז ונותן לו אפשרות לתת מתקפות יותר חזקות. ואני לא מנסה למשוך אף אחד במקלדת, אני פשוט משיב לכל הטענות שאתה כותב.

JeeChan

New member
למה לריב :/ ?

המסקנות שהעליתם דיי מעניינות לא חשבתי על זה ככה ם:

למעלה