תיאוריה על הסדרה למי שקרא (מי הדמות המרכזית שתמות)

tomashi1

New member
תיאוריה על הסדרה למי שקרא (מי הדמות המרכזית שתמות)

אז ככה.
מרטין והמפיקים רמזו כמה פעמים לפני הקרנת העונה הנוכחית שבעונה זו תמות דמות מרכזית שבספרים עדיין חיה. אמנם באריסטן האמיץ הלך לעולמו בעוד שבספרים הוא עדיין מאמן את הנערים שלו ליום שבו תכבש ווסטרוז, אבל אני לא חושב שהוא הוא הדמות המדוברת.
מי כן?
ובכן, כזכור, בספרים שולחת סרסיי את אחד מאבירי משמר המלך (הגלימות הלבנות) להגן על מירסלה בשהותה בדורן. אותו אביר אמיץ נופל בחרבו של שומר הראש של דוראן מארטל (אותו כבר ראינו בסדרה).

גם בסדרה סרסיי שולחת אביר ממשמר המלך להגן על מירסלה... ואם כבר עסקנו בדמויות שהעלילה שלהן בספר כבר לא מובילה לשום מקום ולכן לא צריכה להיות בעיה למרטין להרוג אותן בסדרה... ובכן, ג'יימי בהחלט נכנס לקטגוריה הזאת (בוודאי שיותר מבאריסטן), והוא בהחלט דמות מרכזית שתשמוט לסתות כשתהרג- והכי חשוב- עכשיו כשתסריטאים הוליוודיים מתעללים בסדרה- זה בדיוק קו המחשבה ה"כאילו מפתיע ומחוץ לקופסה" שהוא בעצם הכי צפוי בעולם.

או שברון ימות.
חבל. אחלה שחקן.

Stark Bannermen

New member
לדעתי (כולל ספויילר אפשרי מאלה שפורסמו מוקדם יותר החודש)

זה חייב להיות מישהו בכיר, בספויילרים שהודלפו וכעת לא ברור מה אמינותם...זה היה אצבעון (אני אהרוג אותם על המוות המוקדם מידי הזה) אבל ג'יימי גם נשמע כאופציה טובה. למה שניהם אופציות טובות? סאנסה בווינטרפל, בטח תיאון יבריח אותה א-לה ג'ין פול ובריאן אני מניח תציל אותם ותיקח אותם לחומה או לסטאניס. איזה תפקיד יש לאצבעון לשמש במקרה כזה? הבקעה? רובין בבקעה ולא נראה שיש להם עניין בעלילה הזו (הם חושבים שהצופים מטומטמים לפעמים וחייבים לפשט כל דבר).
&nbsp
למה ג'יימי? כי אין ליידי סטונהארט. לאן הוא יילך אחרי דורן? הוא לא יישאר שם. יצטרף לבריאן בצפון? נראה יותר מידי לא צפוי.
&nbsp
שתי האופציות הבכירות ביותר לדעתי למות העונה. ברון דמות משנה ולא חשוב בספרים. אפשר לוותר עליו (ובתכלס, הוא ממזמן מיצה את עצמו)

Uri04

New member
אני לא רואה את זה קורה

בעצם, זה לא ממש ספוילר...

אם יש משהו שלמדתי מתסריטים מאוד 'הוליוודיים' זה שבדמויות הפופולריות לא נוגעים. או לפחות - לא לפני סוף הסדרה. ג'יימי סופר פופולארי. הוא חתיך, הוא סקסי, הוא שנון והסדרה יוצאת מגדרה על מנת להפוך אותו לדמות חיובית ואהודה אחרי שבעונה הראשונה הוא היה נבל דיי רציני. ג'יימי של היום לא ידחוף ילדים מחלונות, לא יהרוג קרוב משפחה תמים בשביל ניסיון לברוח, לא יתגרה ברשעות בדמויות חיוביות אחרות.. הוא יעשה בדיוק ההפך. ולמה? בגלל הפוטנציאל המסחרי של הדמות הזאת...
אני חושב שהם ממש בונים על הרומן העתידי של ג'יימי עם בריאן ולכן ג'יימי לא ימות כל עוד הוא לא התאחד עם בריאן והצהיר על אהבתו אליה (או משהו בסגנון). לדעתי ברון אכן יאכל אותה העונה. הוא באמת מיותר.

kikona126

New member
ספויילר
לספרים במיוחד!!!

לי יש הרגשה שמדובר בסטאניס... וזה גם מתקשר למכתב שהיו עליו כל כך הרבה תיאוריות ולפרק של סרחון שפורסם...
במיוחד בגלל שאומרים שפרק 9 יהיה פרק מזעזע... ניראה לי שעד אז סטאניס כבר יגיע לווינטרפל (איזה פרק אנחנו 5?)
ואם זה לא יהיה סטאניס זה יהיה ראמזי...
אלו דמויות גדולות שעדיין לא הגענו למוות שלהם, ולמוות שלהם יש משמעות בעיני הקוראים והקהל...
ג'יימי כבר נתפס על ידי החבורה של קייטלין ככה שהסוף שלו מבחינה מסויימת ידוע מראש...

דרך אגב חבל לי שלא הכניסו את קייטלין לסדרה גם כן... הייתי רוצה לראות את הדמות שלה על המסך...

למעלה