תיאוריה על תינוקות

תיאוריה על תינוקות

למה אתם חושבים שתינוקות חושבים בצורה בסיסית מאוד? זה בגלל שלוקח זמן עד שהמכונות מחברות אותם. לכן תינוקות הם הרבה פחות מורכבים מילד בן 5. עד שמחברים אותם המכונות קובעות איך הם יתנהגו, ואחרי שהם כבר מחוברים יש להם שליטה על גופם המדומה.

לא נראה לי

לאלה שמחוץ למאטריקס (נאו, מורפיוס, טריניטי...) לוקח רק כמה שניות להיתחבר למאטריקס כשהם בתוך החללית אז לא נראה לי שלמכונות זה אמור לקחת כל כך הרבה זמן. אולי זה בגלל שהם לא רוצים שנחשוד במשהו כאילו תינוקות חכמים לא ממש נראים לי הגיוניים.

ƒire

New member
../images/Emo13.gif אני חולה על הפורום הזה !

הפורום הכי מהנה שיש !!

ƒire

New member
אהלן

לא ידעתי שאת משתתפת פורום ... הפורום הנ"ל הוא מהמסע היומי שלי בפורומים של תפוז (מומלץ מאוד!) ואני חייב להגיד שאני מאוד אוהב קונספירציות אבל הרצינות פה בנושא המאטריקס משעשעת אותי (מתי שאני אומר אותי אני מתכוון לאני שנמצא בתוך המאטריקס ולא זה שעושה אמבטיה
).

Mentos

New member
אני בכלל לא הבנתי איך כל זה פועל...

הילדים בכלל לא נולדים... הם נוצרים (הפריה מלאכותית) בלי רחם בכלל! ואז מה המכונות עושות?! הן פשוט משבצות כל ילד להורה מסויים?! זה לא הגיוני! ועוד תחשבו על האישה שבהריון (כביכול) במטריקס, אז ההשלכה המנטלית שלה על עצמה (במטריקס) היא שהיא בהריון, ואז נולד תינוק אבל הוא בעצם בכלל לא נולד! הוא נוצר! מבינים למה אני מתכוון? מבינים את ההודעה הזו בכלל??

למעלה