תיאוריה...

PhoenixSuns

New member
תיאוריה...

אני מנגן כבר כמה שנים, אבל תיאוריה אני לא יודע \: איך אפשר ללמוד תיאוריה? ביררתי בקונסבטוריון בעירי (אשדוד).. והבנתי שאין שם לימודים בחופש הגדול... אז איך אפשר ללמוד? המלצה לספר? מורה לתיאוריה.? (באיזור אשדוד..) אתרים?

troti

New member
[:

קיבלת כבר תשובה.. ולדעתי עדיף לקחת מורה לפחות לכמה שיעורים.. [לבדוק שהוא יוכל ללמד אותך הסטוריה..] בהצלחה.. [:

רז ל

New member
www.musictheory.net

אני סדרך כלל משתמש בתרגילים לפיתוח שמיעה אבל גם יש שם שיעורים. ומלבד זאת אם אתה רוצה עזרה במונחים בסיסיים לפחות בהתחלה אשמח לעזור במייל. [email protected]

ספר תיאוריה מוזיקלית.

אני לא יודע אם זה מה שאתה מחפש בדיוק, אבל אולי זה יכול לעזור לך: http://www.o-zen.com/jazz/ מעבר להתעסקות עם ג'אז, יש בספר הזה המון תיאוריה. בברכה.

PhoenixSuns

New member
תודה על התגובה

האם ההסברים בספר מתחילים ממש מרמת 0? או שלפני לימוד מנו כדי לרכוש איזשהו ידע בתיאוריה? תודה,

ספר תיאוריה בג'אז - רמה התחלתית.

ידידי היקר. איך זקוק לשום יידע מקדים על מנת להתחיל את הספר. אתה חייב לדעת לקרוא תווים ולנגן ברמה בסיסית כמובן אבל - הספר מתחיל מהבסיס התיאורטי. ייקח אותך יד ביד, באופן ברור וקל להבנה, ותראה שמהר מאד תגלה שאתה פתאום מתחיל להבין את סודות התיאוריה הפשוטים כל כך. זה נשמע שאתה בפתח של מסע מרתק. תהנה מכל רגע! בברכה רז יצחקי. החתום הנו מחבר הספר: "האלתור בג'אז - יסודות ותיאוריה"

למעלה